- 3 Ekim 2017
- 2.452
- 1.792
- 133
dayının suçu yok suç annende... açıkça söylememekten yaşanıyor bütün bunlar...
Evet ama istemediğimizi biliyor. Yani bunu anlamamak için salak olmak gerekir. Kaç kere ne zaman gideceksin diye sorduk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dayının suçu yok suç annende... açıkça söylememekten yaşanıyor bütün bunlar...
Genelde baba tarafından çekilir bu dertler, sizde anne tarafından olunca bana bir garip geldi.
Daha çok yeni halamla benzer bir vakamız oldu, yıllardır da böyle, çözemiyoruz. Ama annem ve babam çözmek için somut bir şey yapmıyorlar, biz çocukları olarak ne yapabiliriz ki bir yandan.
Süpersin :)
Ama işte önce kendi annen baban bu tepkilere kızıyor ki. Benim halamla da benzer sorunlar yaşıyoruz. Hatta biliyoruz ki evimizden hırsızlık da yapıyor, ama babam izin vermiyor ki haddini bildirelim![]()
Yani şu durumda benimkiler olsa, bana kızamazlardı. Bir iki "Deme Gangsta öyle" derlerse de işe yaramayacağını bildiklerinden ses edemezlerdi. Tersim iyi değil çünkü ve haklı olduğum bir konuda karşımda -ayıp olmasın,akrabadır/büyüktür- diye haksızı savunamayacaklarını bilirler.
Yani bilmiyorum, baştan böyle mi kabul ettirmesi gerekiyor insanın kendisini, hiçbir zaman çok uysal bi tip olmadığımdan belki, öfkeme izin vermeme durumu tanımadığımdan muhtemelen, onlar da bi şey yapamazlar.
Hafiften deli olmak iyidir bak, kimse bi şey diyemiyo o zaman :))
Süpersin :)
Ama işte önce kendi annen baban bu tepkilere kızıyor ki. Benim halamla da benzer sorunlar yaşıyoruz. Hatta biliyoruz ki evimizden hırsızlık da yapıyor, ama babam izin vermiyor ki haddini bildirelim![]()
Yani şu durumda benimkiler olsa, bana kızamazlardı. Bir iki "Deme Gangsta öyle" derlerse de işe yaramayacağını bildiklerinden ses edemezlerdi. Tersim iyi değil çünkü ve haklı olduğum bir konuda karşımda -ayıp olmasın,akrabadır/büyüktür- diye haksızı savunamayacaklarını bilirler.
Yani bilmiyorum, baştan böyle mi kabul ettirmesi gerekiyor insanın kendisini, hiçbir zaman çok uysal bi tip olmadığımdan belki, öfkeme izin vermeme durumu tanımadığımdan muhtemelen, onlar da bi şey yapamazlar.
Hafiften deli olmak iyidir bak, kimse bi şey diyemiyo o zaman :))
Ay evet öyle olmak lazım.
Ya düşün halam gelmiş, yeğenimin kıyafetlerini almış götürmüş kendi torununa diye. Ne kardeşim ne annem ne babam fark ettikten sonra bişey dememişler. Ben sinir oldum ama kendim de benzer durumda kaldığımda sessiz kalmıştımalyansım çalınmıştı, yüzde doksan emindim o olduğuna ama işte başkası adına utanmak dedikleri bu sanırım. Öyle işte. Aman ya keşke dediğin gibi olsam ben de.
Bi kere bi parla bırakıver laflarını bi delir, onun hafiflemesini bi al, sonra zaten içine atmazsın böylesi şeylerde, otomatik tepkin haline gelir, çevrendekiler de der "Bak buna bi pislik yapsak bu örtmez açıverir aman" diye, ona göre herkes ayağını denk alır.
Siz susarak, bu tip insanlara meydan bırakıyorsunuz Goha, herkes duracağı yeri, haddini bilmeli ki gerekiyorsa bizzat bildirmelisin. Hırsızlığa susulur mu hiç hem?
Dayi evlere senlikmis. Ben olsam hadi canim sana musade derim.
Ama soylemeden edemeyecegim sac kurulanan havlu makinanin ustune kondu diye makina bozulmaz.
Valla ne bileyim. Benim makina hoower. Led ekranli o da. Ben catir catir fiskiyeyle su tutuyorum ustune yikarken. Tutmayayim bari bundannsonra :)Yok havlu baya ıslak ve makinenin tuş kısmı dokunmatik. Fisteyken oraya su gitmiş.
Valla ne bileyim. Benim makina hoower. Led ekranli o da. Ben catir catir fiskiyeyle su tutuyorum ustune yikarken. Tutmayayim bari bundannsonra :)
Yüz verirsen dayıya gelir işer halıya hesabı olmuş..
Daha da belirgin şekilde ima edin konuşmayın fazla belki anlar
Makinaya fiskiyeyle niye su tutuyonki ablam derdine noldu :)Valla ne bileyim. Benim makina hoower. Led ekranli o da. Ben catir catir fiskiyeyle su tutuyorum ustune yikarken. Tutmayayim bari bundannsonra :)
Ay tv yi sokmek ne ya:) valla guldurdun beni aksam aksam
Ay tv yi sokmek ne ya:) valla guldurdun beni aksam aksam
Silmeye useniyorum su tutuyorum toz moz kalmiyorMakinaya fiskiyeyle niye su tutuyonki ablam derdine noldu :)
Of sorma ya, ailenin kamburu resmen.
Babam ailenin büyük çocuğu, babası erken vefat edince bir baba gibi davranıyor kardeşlerine. Bu halam da çok erken yaşta eşini kaybedince işte her yaptığına göz yumulur oldu. Bizi de öyle yetiştirdiler. Aman siz alttan alın diyerek.
Harika , bence bunları yapmalısın.Şimdi o evde anne babanız var elbette onlar laf söylemeli önce, kaldı ki her şeyi geçtim, çocuklarımın fiziksel özellikleriyle ciddi ciddi dalga geçecek insanın (Bu insan bilhassa kazık kadar herifse) ağzına çakarım.
Her eve bir deli lazım, bizim sülalenin delisi benim, hoşuma gitmeyen bir şey varsa en cins şekilde söylerim yeri gelir, o kişi bulaşamaz. Size de tavsiyem, sinirden içinize içinize delireceğinize, güm pat çat söyleyin dışınıza delirin.
Mesela;
Şunu benim kardeşime yapsa dayım "Yapma-deme genç kız etkilenir" şeklinde uyarım da dinlenmiyorsa; "Şu tipinle mi diyorsun bunu ahaha Allah'ın kıl yumağı, git önce evrimini tamamla da gel, ayı mısın dayı mısın belli değil başımıza" derim. Annem de ağzını açıp tek kelime edemez.
Burada kapısına dayanıp "Görgüsüz müsün acaba, koca herif olmuşsun çoluğun çocuğun var, tuvalete girerken kapısı kapatılır öğrenemedin mi?!" diye paylar kapıyı çarparım.
O her şeyi ispitleyen kuzeni de köşeye çeker "O ıslak havluları bir daha orada burada görürsem ....... Anana selamımı da söyle e mi?" derim.
Ne yapacaklar?
Ben terbiyesiz oluveririm, ama onlar da bize geldiklerinde huzur bulamazlar işte.![]()