• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eve dadanan çocuk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim çocuklarım da site bahçsinde oyun oynadıkları arkadaşları ile bazen eve gelmek istiyorlar ama onlara izin vermiyorum oyununuz bittiyse herkes evine gitsin arkadaşınızı annesi merek eder arasa bulamaz diyorum almıyorum eve ve benim çocuklarım için de aynı şey geçerli kimsenin evine giremezler tacizcisi var ne bileyim vs.herşey geliyor aklıma. Annesi gelse çocuğumu alıkoymuş taciz etmişler dese yada sizin evinizde çocuğun başına bir şey gelse kaza ile nasıl kendinizi aklayacaksınız. Bir yandan da çocuğa üzüldüm belli ki garip bir çocuk annesi ilgisiz ve hep aç olması . Annesine ulaşıp bir araştırın durumları nasıl belkide yardıma muhtaç olabilirler .

😔😔
Nasıl çocuklarını bu hale sokuyor insanlar kıyamam çok üzüldüm iki çocuğa da.
Saldım çayıra mevlam kayıra işte...bir de sanki birine çok bakmış gibi üremeye devam ediyorlar 😅😅
Benim hikayedeki çocuğun ailesi en azından bizi ezelden beri tanır. Benim bebekligimi bile bilirler yani,o derece. O yüzden bize güveni tam. Onlarin da işine geliyordur çünkü çocuğu aşırı geveze, bir saniye susmaz ,hep soru sorar. Geride başka çocukları da var falan... En azından bizim evde guvenli olduğunu biliyorlar, benim bir sürü hikaye kitabımın,çeşit çeşit boyamin olduğunu - aktivite yaptiracagimi falan biliyorlar falan. Beleşe oyun ablası 🤪
Daha önce de bu çocuk daha bebekken ailesinin devamlı bana emanet ettiği bir dönem olmustu. O zaman da bir bakıp iki bakıp ucuncude 'ben 25 yaşındayım, çocuk bakmak isteseydim zaten kendim bir tane yapardim' demiştim, öyle bırakmaya son vermislerdi

valla elin çocuğu dünyanın bin türlü hali var.açmayın kapıyı artık. hatta açın oğlum artık bize gelemezsin eşim kızıyor müsait değiliz filan deyin bence bu çocuğun ne olduğu belli olmaz ya yalansa ya bu hırsızlık çetesinin mensubu ise böyle çocukları yetiştiriyorlar etraf ne olduğu belirsiz insanlarla dolu.

Saldım çayıra mevlam kayıra işte...bir de sanki birine çok bakmış gibi üremeye devam ediyorlar 😅😅
Benim hikayedeki çocuğun ailesi en azından bizi ezelden beri tanır. Benim bebekligimi bile bilirler yani,o derece. O yüzden bize güveni tam. Onlarin da işine geliyordur çünkü çocuğu aşırı geveze, bir saniye susmaz ,hep soru sorar. Geride başka çocukları da var falan... En azından bizim evde guvenli olduğunu biliyorlar, benim bir sürü hikaye kitabımın,çeşit çeşit boyamin olduğunu - aktivite yaptiracagimi falan biliyorlar falan. Beleşe oyun ablası 🤪
Daha önce de bu çocuk daha bebekken ailesinin devamlı bana emanet ettiği bir dönem olmustu. O zaman da bir bakıp iki bakıp ucuncude 'ben 25 yaşındayım, çocuk bakmak isteseydim zaten kendim bir tane yapardim' demiştim, öyle bırakmaya son vermislerdi

Sizin yanınızda güvenli ya da güvensiz olması farketmiyor bence, çocuk ailede göremediği ilgi açlığını öyle kapatıyor demek. Bu benim için çok üzücü, birden çocuğumu böyle kapı önlerinde insanlara yalvarırcasına düşündüm çok üzüldüm gerçekten :(

Ben olsam cocuk kaybolmus annesini tanimiyorum diye polisi arardim. Annesi korkardi belki o zaman cocugunu sokaga salmaya
Çocuk zeki bişeye benziyor 😂dişleri fırçalayım falan diye yönetiyor polise bir bir bunlar bana yemek yedirdi bilmem ne diye anlatırdı olan gene konu sahibine olurdu 😂

😔😔
Nasıl çocuklarını bu hale sokuyor insanlar kıyamam çok üzüldüm iki çocuğa da.
2 çocuğa da derken?bakın her türlü eleştiriye açığım ama şu an saçmalıyorsunuz.evet ben de gelmesinden rahatsızım ama çocuk açım diyor ve benim vicdanım rahat etmedi yemeğini yedirdim ilgilendim.Beni o kadınla aynı kefeye koyup yargılama hakkınız yok.ben çocuğumu kimsenin evine göndermedim göndermem.

Benimde eski evim alt kat bahçeli büyük bi balkon var komşu kızı gelmişti kızım içeri almadı oynamak istemiyorum diye,
Bende tv izliyorum tövbe yarabbim bi döndüm içeri gelmiş balkondan sesini çıkarmıyor yeminle öyle durmuş, akşam üstü ev zaten alt kat ve kasvetli arkadan güneş vuruyor yüzü karanlıkda kalmış bi sıçradım yerimden ödüm koptu tepkime bi gülüyor Allahım hala gözümde o sahne korku filimi gibi var öyle enteresan çocuklar.
Bide oradan taşındım yeminle bi baktım yeni evin bahçesinde dedim ne arıyon burada meğer teyzesi üst kattaymış
Sizin ki de fenaymış tövbe estağfurullah 😀 ben olsam çığlık basardim

2 çocuğa da derken?bakın her türlü eleştiriye açığım ama şu an saçmalıyorsunuz.evet ben de gelmesinden rahatsızım ama çocuk açım diyor ve benim vicdanım rahat etmedi yemeğini yedirdim ilgilendim.Beni o kadınla aynı kefeye koyup yargılama hakkınız yok.ben çocuğumu kimsenin evine göndermedim göndermem.

Bence okuduğunuzu anlayın ondan sonra saçmalıyorsunuz deyin çünkü alıntıladığım mesajda da size gelen çocuk gibi ilgisiz kalan bir çocuk var.

Ay bu nedir yahu şaka gibi almayın kimsenin çocuğunu evinize. Böyle tipler çocuğu sokağa salar bakmaz sizin evinizde tırnağı kırılsa çocuğunun kıymeti gelir aklınıza.

Çocuk zeki bişeye benziyor 😂dişleri fırçalayım falan diye yönetiyor polise bir bir bunlar bana yemek yedirdi bilmem ne diye anlatırdı olan gene konu sahibine olurdu 😂
bence gercektende sosyal hizmetlere haber verilmeli. Cocugun beslenme duzeni bile yok bakmiyorlar belli yazik.

Bakın hadi bizim dediğimiz şeylerin hiç birini düşünmediniz bu çocuk orda burda gezerken hastalık taşımadığını nasıl düşünmediniz en çok gündem olan şey yani. Bı arkadas da söylemiş çocuk annem yemek yapmiyo falan diyomus yazık neler yaşıyor kim bilir çocuğa asla suç bulmuyorum ona eve alıp yemek vererek değil hayatını araştırıp gerekli yerlere başvurarak işinizi sağlama alarak yardım edin böyle olmaz nerden tutulsa elinizde kalır.
Tabi ki düşündüm eşime de söyledim bak bu çocuk eve geliyor hastalık filan getirebilir diye gelir gelmez ellerini yıkatıp dezenfekte ediyorum

Sizin tamamen iyi niyetli tarafınıza gelmiş üzülmeyin lütfen ben bir daha çocuğu kapıdan içeri almayın diyenleri de anlayamadım bu çocuk nedir ne değildir bi gidin ailesini görün belki de ihtiyaç sahibi belki baba işsiz belki anne hasta yatıyor belki de anne baba yok anneanne babaanne bakabildiği kadar bakıyor lütfen bi zahmet gidin öğrenin yarın öbür gün bu çocuk belki de kötü insanların eline de düşebilir böyle devam ederse

Gülecektim gülmüyorum ama ne bu böyle resmen kurtulamamissiniz cocuktan 😀 yetistirmekle alakali olan bir durum diye düşünüyorum bu kadari cok fazla. Iceri almamakla iyi etmissiniz
Aynen kız çocuğu bide Allah dan pandemiden dolayı fazla gelmiyor

Tabi ki düşündüm eşime de söyledim bak bu çocuk eve geliyor hastalık filan getirebilir diye gelir gelmez ellerini yıkatıp dezenfekte ediyorum
Ellerini bile yıkatmışsınız keşke herkes sizin gibi iyi yürekli olsa tertemiz kalbiniz var belli ki keşke annesi de sizin gibi ilgilense çok üzüldüm inanın 😔

valla elin çocuğu dünyanın bin türlü hali var.açmayın kapıyı artık. hatta açın oğlum artık bize gelemezsin eşim kızıyor müsait değiliz filan deyin bence bu çocuğun ne olduğu belli olmaz ya yalansa ya bu hırsızlık çetesinin mensubu ise böyle çocukları yetiştiriyorlar etraf ne olduğu belirsiz insanlarla dolu.
Dedim.ağlayarak gitti asansöre bindi.ben de bi daha gelmez artık diye sevinmiştim ama ertesi gün yine geldi

Sizin yanınızda güvenli ya da güvensiz olması farketmiyor bence, çocuk ailede göremediği ilgi açlığını öyle kapatıyor demek. Bu benim için çok üzücü, birden çocuğumu böyle kapı önlerinde insanlara yalvarırcasına düşündüm çok üzüldüm gerçekten :KK43:
Evet kesinlikle öyle. Ben bu çocuğa bir kitap almıştım üçüncü yaş doğumgününde. Sonra anladım ki okunmamış bile .. cocuga evde kitap veriyorlar 'resimlerine bak' diye. Kendi kendine bakiyor. Boya kalemi veriyorlar,çirkin defterle 'hadi çiz'
Yani bu işler böyle olmaz ki, oku hele kitap varsa sesini değiştire degistire. Boya kalemi ver ama bir yönlendir çizilecek şey konusunda , kalemi rastgele sağa sola attirmanın kime ne yararı var ki?
Sabah aksam TV,ağladıkça telefon... Cocuk bebeklikten beri o kadar alışmış ki baktığı şeyin gorselinin hemen değişmesine dikkat bozukluğu yaşıyor, eline aldığı seyle maksimum ilgilenme süresi iki dakika,hemen başka şeye zıplıyor.
Annelikten anladıkları doğurup ortaya salmak,
Sorsan 'anayim ben ana' der ,duygu sömürüsü yaparlar :KK62: :KK62:
Benim dadanan çocuğu alintilamiş, sizin oğlunuz kasdetmemis.

Dedim.ağlayarak gitti asansöre bindi.ben de bi daha gelmez artık diye sevinmiştim ama ertesi gün yine geldi
çocuk ya çok çağresiz yada rol yapıyor. gizliden takip etsenize bakalım nereye gidiyor.

Hayır.çocukla aynı sitede oturuyoruz onlar başka binada parkta oğlumla arada oynuyorlardı oğlum getirdi bi kaç defa daha sonra çocuk kendi gelmeye başladı
İyi bari hiç olmazsa yeri yurdu anası babası belli.Gelirse “Virüs var seni artık eve alamayacağım kusura bakma sende evinden çıkma başkalarının evine gitme” diyin olsun bitsin.

Çocuk geldiğinde gidin ailesini görün durum nedir diye gerçektende aç kaliyordur belki eğer öyleyse sosyal hizmetleri arayın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X