- Emoji Skoru
- 15.750
- Puanlar
- 248
- Konu Sahibi sabirli ol
Neler okuyoruz haberler de gazetelerde Allah korusun niyeti kötü biri olsanız o çocuk ne hale gelirdi kimsenin de ruhu duymazdı annesi ne kadar rahatmış
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç tanımadığınız çocuğu defalarca evinize almış olmanızin yanlışlığınin farkında bile olmamaniza inanılmaz şaşırdım.
Konu yemek, eşinizin sesten rahatsız olması falan değil burada.![]()
Aynen. Çocuk bunun anormal bir durum olduğunu nasıl anlayacak böyle giderse.Hiç tanımadığınız çocuğu defalarca evinize almış olmanızin yanlışlığınin farkında bile olmamaniza inanılmaz şaşırdım.
Hiç tanımadığınız çocuğu defalarca evinize almış olmanızin yanlışlığınin farkında bile olmamaniza inanılmaz şaşırdım.
Ben getirmedim eve.Çocuk evi öğrenmiş kendisi geliyor.Annen burda olduğunu biliyor mu dedim kadın kendisi diyormuş onlara git diye sadece bizim eve değil başka evlere de gidiyormuş.Benim yaptığım mı suç annesinin tamıdağı evlere göndermesi miNasıl böyle bir riske girdiniz aklım almıyor.
Annesi kapınıza dayansa , oğlumu kaçırdılar , istismar var derse ne yapacaksınız ?
Ya da evinizde çocuğun başına bir şey gelse ?
Parktan eve giderken , o çocuğu götürürken hiç mi düşünmediniz , bunun anne babası nerede diye ? Bunu yapmam hiç etik değil diye geçmedi mi aklınızdan ?
Çok büyük suç bu, büyük ihmal.
Diyecek söz bulamadım size.
Öyle demeyelim artık annesiyle konuşmayı düşünme evresine geçmiş konu sahibi.Konu boyunca acaba neden annesine sormuyor, neden en azından annesinden izin almıyor diye düşünüp durdum. Ay kafayı yedirir bu konu bana.
Ben getirmedim eve.Çocuk evi öğrenmiş kendisi geliyor.Annen burda olduğunu biliyor mu dedim kadın kendisi diyormuş onlara git diye sadece bizim eve değil başka evlere de gidiyormuş.Benim yaptığım mı suç annesinin tamıdağı evlere göndermesi mi
Öyle aileler var eski apartmanımızdan biliyorum.Yeter ki benim başımdan gitsin zihniyetinde ana babalar.Almayın eve.Dış kapıyı anahtarınızla kilitleyin anahtarı yanınıza alın uyurken.Evine dönünce annesi belki anlar istenmediğini..Yani benim beslediğim kumrularım güvercinlerim var 2-3 gün yem koymasam anında kesiyorlar gelmeyi bu insanoğlundaki şeyi bilemedim...Ben getirmedim eve.Çocuk evi öğrenmiş kendisi geliyor.Annen burda olduğunu biliyor mu dedim kadın kendisi diyormuş onlara git diye sadece bizim eve değil başka evlere de gidiyormuş.Benim yaptığım mı suç annesinin tamıdağı evlere göndermesi mi