• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eve dadanan çocuk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizin tamamen iyi niyetli tarafınıza gelmiş üzülmeyin lütfen ben bir daha çocuğu kapıdan içeri almayın diyenleri de anlayamadım bu çocuk nedir ne değildir bi gidin ailesini görün belki de ihtiyaç sahibi belki baba işsiz belki anne hasta yatıyor belki de anne baba yok anneanne babaanne bakabildiği kadar bakıyor lütfen bi zahmet gidin öğrenin yarın öbür gün bu çocuk belki de kötü insanların eline de düşebilir böyle devam ederse
Evet öğrenicem.kabul etmeyince korku dolu gözlerle bakıp ağlıyor evde göremediği ilgiyi sanırım bizde gördü bende üzülüyorum çaresiz görünce

Sizin yanınızda güvenli ya da güvensiz olması farketmiyor bence, çocuk ailede göremediği ilgi açlığını öyle kapatıyor demek. Bu benim için çok üzücü, birden çocuğumu böyle kapı önlerinde insanlara yalvarırcasına düşündüm çok üzüldüm gerçekten :(
Ben de öyle düşündüm 😔

Tabi ki düşündüm eşime de söyledim bak bu çocuk eve geliyor hastalık filan getirebilir diye gelir gelmez ellerini yıkatıp dezenfekte ediyorum
Karşılıklı konuşmanız yeterli virüs kapmaniz için kaldı ki 8 yaşında küçük ve bilinçsiz bir çocuk her yere girip çıkiyordur. Kısacası iki el yıkayınca dezenfekte edince bir şey olmuyor elini yıkamada önce maske takıyor mu

Merhabalar,oğlumun arada sırada parkta oynadığı bir çocuk var.Bu çocuk bir kaç defa oğlumla bize geldiler bu arada oğlum 6yaşında diğer çocuk 7 8 yaşkarında.neyse bize geldiklerinde oynarlar yemeklerini filan yediririm ama bu çocuk geldim mi gitmek bilmiyor hava kararan kadar oturur,evde kafasına göre takılır sesimi çıkarmam.
Annen merak eder seni hadi artık git diyorum gitmiyor resmen zorla gönderiyorum bu arada annesini de tanımıyorum.
Daha sonraki günler hergün günde 2 3 defa gelmeye başladı. Çocuk akşama kadar bizde annesi çıkıp da çocuğum nerde demiyor nezaman gelse açım diyo annen sana yemek yapmıyor mu diyorum yoo 2 gün önce yapmıştı ama bugün yapar mı bilmiyorum diyo.Dün 3 defa kapıya geldi her zaman müsait olmuyorum özellikle açmadım kapıyı.Eşimde home offis çalışıyor açıkcası rahatsız oluyor gürültüden.

Neyse bu sabah yatak odamda yatağımın yanında buldum çocuğu.uyuyordum sabah 10.kapıya vurmuş oğlumda açıyo hemen kapı kilitli ama açmış.Bi de gülerek ben geldiiim diyo.hoşgeldin dedim kahvaltı hazırladım yedik beraber,biraz oynadılar oğlumla,sonra evine gönderdim.
Öğlen tekrar kapı çalıyo ve çocuk tekrar bizim evde. karnım acıktı dedi tekrar yemek hazırladım yedi.
Asıl çıldırdığım nokta bu çocuk oğluma diyor ki hadi banyoya gidelim dişlerimizi fırçalayalım bende mutfaktaydım hemen koştum bir baktım benim diş fırçamı almış dişini fırçalamaya çalışıyo oğlum da hayır o annemin diş fırçası onu ağzına süremezsin diye bağrıyo.neyse biraz kızdım sakın başkasının fırçasını bi daha ağzına sürme dedim hadi annen merak eder sen evine git dedim
Biraz uzun oldu kusura bakmayın.Ben bu çocuğun ayağını nasıl kesebilirim gerçektende evden çıkmaz oldu kapıyı açmasam yumrukkarıyla vuruyo açana kadar ayrılmıyo.Annesiyle konuşmayı düşünüyorum artık.
Kesinlikle annesini bulup konuşmalısın.. Nasıl bir annesi varmış ki çocuğu sabah kapıya bırakıp akşama kadar aramıyor orası ayrı enteresan bir durum ama Allah korusun o çocuk sizdeyken ayağı takılıp düşse bi yerlere kafasını vursa kşmseye bir açıklama yapamazsınız sıkıntı yaşayan siz olursunuz sonuçta elin çocuğunun sizde ne işi vardı derler.. Başına birşey gelmese bile hoş değil sürekli o şekilde hatta o yaşta bir çocuğun annesi olmadan bir saatliğine bile bir yere gitmesi olacak iş değil.. Farkındayım zaten sizde muzdaripsiniz ama ertelemeden biran önce annesini bulup rahatsızlığınızı dile getirin bence ayıp ya nasıl anne bunlar kimin evinde ne yapıyor ne muamele görüyor çocuğu haberi yok yazık.. Hele ki şu iğrenç insanların çoğaldığı çocuk istismar olaylarının arttığı çocukların sömürüldüğü bu zamanda bu ne rahatlık.. Hatta siz annesini bulup anormal bir durumu olup olmadığını gözlemleyşp sosyal hizmetlere bildirebilirsiniz bile.. Her anneyim diyen çocuk bakamıyor işte sonra bu çocuklara yazık oluyor onların ne suçu var.. Bugün size gelen çocuk yarın sapık veya katil, psikopatın evine de gidebilir minicik çocuk daha :(

Evet öğrenicem.kabul etmeyince korku dolu gözlerle bakıp ağlıyor evde göremediği ilgiyi sanırım bizde gördü bende üzülüyorum çaresiz görünce
Lütfen yarın öğrenin gerçekten ben de merak ettim açıkçası iyi ki sizin gibi iyi bir insanın eline denk gelmiş neler duyuyoruz TV de Allah korusun yavrularımızı 🤲🏻

Merhabalar,oğlumun arada sırada parkta oynadığı bir çocuk var.Bu çocuk bir kaç defa oğlumla bize geldiler bu arada oğlum 6yaşında diğer çocuk 7 8 yaşkarında.neyse bize geldiklerinde oynarlar yemeklerini filan yediririm ama bu çocuk geldim mi gitmek bilmiyor hava kararan kadar oturur,evde kafasına göre takılır sesimi çıkarmam.
Annen merak eder seni hadi artık git diyorum gitmiyor resmen zorla gönderiyorum bu arada annesini de tanımıyorum.
Daha sonraki günler hergün günde 2 3 defa gelmeye başladı. Çocuk akşama kadar bizde annesi çıkıp da çocuğum nerde demiyor nezaman gelse açım diyo annen sana yemek yapmıyor mu diyorum yoo 2 gün önce yapmıştı ama bugün yapar mı bilmiyorum diyo.Dün 3 defa kapıya geldi her zaman müsait olmuyorum özellikle açmadım kapıyı.Eşimde home offis çalışıyor açıkcası rahatsız oluyor gürültüden.

Neyse bu sabah yatak odamda yatağımın yanında buldum çocuğu.uyuyordum sabah 10.kapıya vurmuş oğlumda açıyo hemen kapı kilitli ama açmış.Bi de gülerek ben geldiiim diyo.hoşgeldin dedim kahvaltı hazırladım yedik beraber,biraz oynadılar oğlumla,sonra evine gönderdim.
Öğlen tekrar kapı çalıyo ve çocuk tekrar bizim evde. karnım acıktı dedi tekrar yemek hazırladım yedi.
Asıl çıldırdığım nokta bu çocuk oğluma diyor ki hadi banyoya gidelim dişlerimizi fırçalayalım bende mutfaktaydım hemen koştum bir baktım benim diş fırçamı almış dişini fırçalamaya çalışıyo oğlum da hayır o annemin diş fırçası onu ağzına süremezsin diye bağrıyo.neyse biraz kızdım sakın başkasının fırçasını bi daha ağzına sürme dedim hadi annen merak eder sen evine git dedim
Biraz uzun oldu kusura bakmayın.Ben bu çocuğun ayağını nasıl kesebilirim gerçektende evden çıkmaz oldu kapıyı açmasam yumrukkarıyla vuruyo açana kadar ayrılmıyo.Annesiyle konuşmayı düşünüyorum artık.
acıdım çocuğa.. bi o kadar da korkarım ama başına başka yerde bişi gelse bile sizin üstünüze kalabilir. belki birileri gönderiyor olabilir filan bence eşinizle birlikte çocuğun evine gidin bi bakın ve annesiyle konuşun tek gitmeyin bi yakınınızada konum filan atın korktum.

Hayır.çocukla aynı sitede oturuyoruz onlar başka binada parkta oğlumla arada oynuyorlardı oğlum getirdi bi kaç defa daha sonra çocuk kendi gelmeye başladı
Başka binada üstelik annesi nasıl rahatmış öyle hadi aynı apartman olur neyse dicem başka binaya gidiyor çocuk nerede haberi yok bu çocuk 7 8 yaşlarında 😲

Lütfen yarın öğrenin gerçekten ben de merak ettim açıkçası iyi ki sizin gibi iyi bir insanın eline denk gelmiş neler duyuyoruz TV de Allah korusun yavrularımızı 🤲🏻
Bende hep bunu düşündüm eşime de söyledim hadi biz iyi insanlarız ya kötü birilerinin evine giderse başına bi iş gelirse diyeiben eve almasam başkalarının evine de gidiyor gitme herkesin evine dedim.yok benim orda arkadaşlarım var annem izin veriyo diyor

Bende hep bunu düşündüm eşime de söyledim hadi biz iyi insanlarız ya kötü birilerinin evine giderse başına bi iş gelirse diyeiben eve almasam başkalarının evine de gidiyor gitme herkesin evine dedim.yok benim orda arkadaşlarım var annem izin veriyo diyor
Çocuk fellik fellik geziyor sonuç ortada

Bence bir daha geldiği zaman tutun çocuğun elinden ve kendi evlerine gidin annesi ile konuşup durumu öğrenin. Kendi evinde ciddi bir sıkıntı olmasa bu çocuk niye ev ev gezsin. Bakın çocuğun başına Allah korusun bir yerde bir iş gelse siz zan altında kalırsınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X