- Emoji Skoru
- 7.342
- Puanlar
- 398
- Konu Sahibi sabirli ol
Umarım başka girip çıktığı evler yoktur kötü birine denk gelip önce tecavüz sonra öldürüldü haberlerini okumayız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar,oğlumun arada sırada parkta oynadığı bir çocuk var.Bu çocuk bir kaç defa oğlumla bize geldiler bu arada oğlum 6yaşında diğer çocuk 7 8 yaşkarında.neyse bize geldiklerinde oynarlar yemeklerini filan yediririm ama bu çocuk geldim mi gitmek bilmiyor hava kararan kadar oturur,evde kafasına göre takılır sesimi çıkarmam.
Annen merak eder seni hadi artık git diyorum gitmiyor resmen zorla gönderiyorum bu arada annesini de tanımıyorum.
Daha sonraki günler hergün günde 2 3 defa gelmeye başladı. Çocuk akşama kadar bizde annesi çıkıp da çocuğum nerde demiyor nezaman gelse açım diyo annen sana yemek yapmıyor mu diyorum yoo 2 gün önce yapmıştı ama bugün yapar mı bilmiyorum diyo.Dün 3 defa kapıya geldi her zaman müsait olmuyorum özellikle açmadım kapıyı.Eşimde home offis çalışıyor açıkcası rahatsız oluyor gürültüden.
Neyse bu sabah yatak odamda yatağımın yanında buldum çocuğu.uyuyordum sabah 10.kapıya vurmuş oğlumda açıyo hemen kapı kilitli ama açmış.Bi de gülerek ben geldiiim diyo.hoşgeldin dedim kahvaltı hazırladım yedik beraber,biraz oynadılar oğlumla,sonra evine gönderdim.
Öğlen tekrar kapı çalıyo ve çocuk tekrar bizim evde. karnım acıktı dedi tekrar yemek hazırladım yedi.
Asıl çıldırdığım nokta bu çocuk oğluma diyor ki hadi banyoya gidelim dişlerimizi fırçalayalım bende mutfaktaydım hemen koştum bir baktım benim diş fırçamı almış dişini fırçalamaya çalışıyo oğlum da hayır o annemin diş fırçası onu ağzına süremezsin diye bağrıyo.neyse biraz kızdım sakın başkasının fırçasını bi daha ağzına sürme dedim hadi annen merak eder sen evine git dedim
Biraz uzun oldu kusura bakmayın.Ben bu çocuğun ayağını nasıl kesebilirim gerçektende evden çıkmaz oldu kapıyı açmasam yumrukkarıyla vuruyo açana kadar ayrılmıyo.Annesiyle konuşmayı düşünüyorum artık.
Ben getirmedim eve.Çocuk evi öğrenmiş kendisi geliyor.Annen burda olduğunu biliyor mu dedim kadın kendisi diyormuş onlara git diye sadece bizim eve değil başka evlere de gidiyormuş.Benim yaptığım mı suç annesinin tamıdağı evlere göndermesi mi
Çocuğunu saatlerce aramayan annenin onu pek umursayacagini sanmam![]()
Ben çocuğun bir annesi olup olmadığından bile emin değilim. Belki de sokakta yaşayan bir çocuk, sizin çocuğunuzu kandırıp arkadaş oldu ve sömürüyor belki de. Annesi olsa dahi gidip annesiyle ne konuşacaksınız ki, yaşam şekli hayata bakış tarzı belli ki sıkıntılı, ben olsam muhatap dahi olmam. Eşiniz evde madem bir gün kapıyı o açsın sen hayırdır desin, çocuk şubede görev yapan polis arkadaşım var onu arıyorum, şimdi bir incelesinler senin annen baban kimmiş neden bizim evi kendi evin gibi sahiplendin öğrenirler desin. Yok mok yapar zaten bir daha seni buralarda görmeyeceğim, çocuğumdan da uzak duracaksın desin.
Ayrıca sizin çocuğunuz da daha küçük siz olmadan nasıl dışarı çıkıp arkadaş edindi, eve getirdi ben o kısmı da hiç anlamadım
Ben çocuğumu tek başına göndermiyorum. Genelde yanında beklerim.bie kaç defa gönderdim evimiz site içi güvenlikli ayrıca park evimin hemen yanı camdan kontrol edebiliyorum
Bugün umursamayan anne yarın “çocuğumu evlerine alıp tecavüz ettiler” demeyi çok iyi bilir ben söyleyeyim
Konu sahibi: Kocam evden çalışıyor dediniz di mi. Şimdi bu çocuğun annesi kocanız için çocuğumu taciz etti dese??????????
Allah aşkına nasıl kurtarabilirsiniz kendinizi?
Aklınızı peynir ekmekle mi yediniz siz? Kocanızı hapse atsalar? Masumiyetini ispat edene dek günlerce cezaevinde kalacak. Mahalleli arkanızdan konuşacak vs.
Başka evlere giderde gitsin. Sizin eve almanız için mantıklı bir sebep değil ki?
Şok içindeyim şu an. Kocası evden çalışıyor ve evde komşu çocuğu. Pes.