Eve gel artık

Vazelin005

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2017
1.578
2.211
133
40
İnanın çok kötüyüm. Konuyu açıp açmamakta da tereddüt ettim zaten şu an çok kötüyüm bazıları çok kırıcı yorumlar yapabiliyor. Bi akla bir çözüm yoluna ihtiyacım var artık. Eşim eve sürekli geç geliyor, arkadaşlarıyla dışarda vakit geçiriyor. İki çocuğum var. Baba gel artık eve, özledik demelerine rağmen yine de gelmiyor, geç geliyor. Aldatıyor falan demeyin arkadaşları ile takıldığından eminim. Çocukların ve evin her türlü sıkıntısı ile ben uğraşıyorum ama çok yoruldum artık. Konuştum, dua ettim, bağırdım çağırdım, konuşmadım, sustum, ağladım, umrumda değil gibi davrandım, yazı yazdım, her yolu denedim ama yok yok yok düzelmiyor, düzelmiyecekte. Sen bana karışamazsın falan diyor her konuşmanın sonu kavga ile bitiyor inanın çok yıprandım artık

hep böylemiydi?ya da ne zaman böyle oldu

iş arkadaşları mı, arkadaşlarından koparmak lazım onu, hafta da bir iki olsa neyse de her gün her gün huzur mu kalır, ne diye evlenmiş iki çocuk yapmış o zaman

belli bir olaydan veya zamandan sonra mi böyle oldu?
hep mi böyleydi?
takıldığı arkadaşlariyla nereye gidiyorlar ne yapiyorlar biliyor musunuz??

Evladının gel deyişine dahi kayıtsız kalan bir adama ne denebilir, ne yapılabilir ki?

Çok üzüldüm çocuklarınız için.

Ama değişeceğini düşünmüyorum, huyu bu galiba.

Benim kp de dışarıda olmayı çok seven bir insan, çok üzmüş vaktiyle kayınvalidemi. Hala da yaşım 70 demeden gece yarılarına kadar takılır dışarıda.

İnşallah bir çözüm yolu bulabilirsiniz.

iş arkadaşları mı, arkadaşlarından koparmak lazım onu, hafta da bir iki olsa neyse de her gün her gün huzur mu kalır, ne diye evlenmiş iki çocuk yapmış o zaman
İş arkadaşları, akrabaları falan. Koparamıyorum bu mümkün değil ama ne yapacağımı bilmiyorum

kelin ilacı olsa başına sürer misali, yazdıklarının son kısmı hariç hepsini yaşadım.
hatta yıllarca yaşadım.
bizimde 2 evladımız var, erken gelsen çocuklarla birlikte vakit geçirsek vs vs vs ne dediysem kar etmedi...
11 yıl asla kadın muhabbetti yoktu adım gibi eminim , 12. yılda asla yapmaz dediğim eşim olacak öküz iş yerinden biriyle msjlaştı.
buda bardağı taşıran son nokta oldu.. boşanıyoruz..

kaç yıllık evlisiniz bilmiyorum ama en az 5 yıl vardır diye düşünüyorum.
değişmiyorlar, asla ve asla bu huylarından vazgeçmiyorlar.
umarım sizin eşiniz kendisine çeki düzen verir..

Evet en çok da çocuklara üzülüyorum bekleyip bekleyip uyuyorlar

Kırıcı algılamazsınız umarım söylediklerimi ama yapılabilecek her şeyi zaten yapmamış mısınız? Ben buraya konu açan insanların zaten bizim aklımıza gelenlerden farklı şeyler yaptıklarına inanmıyorum, herkesin aklına geliyor burada ne yapılması gerektiği. O kadar konuşmanıza, etmenize, tepki göstermenize rağmen düzelmiyorsa birden kafasına saksı düşmesini bekleyemeyiz bu adamın. Çocuklarına üzülmüyorsa kime üzülebilir başka? Ya bir çift terapistine gitmek için ikna edeceksiniz ikna olmuyorsa da boşanma davanızı açacaksınız. Terapide neden evden bu kadar kaçtığı açığa çıkabilir.

İnş ama nasıl olacak

Her

Evet hep böyleydi ama son sıralar iyice abarttı. Önceden yanlış bir şey yaptığının farkında idi şimdi ise her şeyi yaparım sen bana karışamazsın havalarında

bunlar hangi dünya da yaşıyorlar bilmiyorum ki.ne demek karışamazsın.siz ne oluyormuşsunuz onun hayatında?
böyle terbiyesizlik olur mu?bunun anası babası yok mu?farketmiyorlar mı bu durumu?

Ben de bunu düşünüyordum tam. Annesine, babasına bahsetsem daha kötü olmaz inşallah
daha ne kadar kötü olabilir?
durum bu dyeceksiniz.ben anlattım anlamadı.bundan sonra da düzelmezse yapacağım tek şey çekip gitmek olacak diyeceksiniz.
ama bunu söylerseniz eğer çekip gitme gücünüz varsa söyleyin.yoksa durum daha kötü olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…