- 30 Ocak 2017
- 1.578
- 2.211
- 133
- 40
- Konu Sahibi Vazelin005
-
Çocuklar uyumuştuve çocuklar bunu duydu
sırf kendi sevginiz bencilliğiniz için çocukların babalarının umurunda olmadıklarını onları önemsemediğini göz göre göre yaşamalarına neden oluyorsunuz
belki de çocuklar kendilerini suçluyor
ama tabi siz seviyorsunuz ya önemli olan o
bakın ben işin üzülme tarafında değilim.üzüleceksiniz.bunların karşısında normal.Alışmaya çalışıyorum bir gün, iki gün derken üçüncü gün dayanamıyorum artık zaten çok sevdiğim için bu kadar üzülüyorum yoksa gelsin gelmesin umrumda olmazdı, ona çay servisi yapacağıma ayaklarımı uzatır dinlenirim ama olmuyor
Çocuklar uyumuştu
Evet genelde geç geliyor ama ben sesimi çıkaemasam kavga falan olmuyor, ben de bi şey söyleyeceksem çocukların uyumasını bekliyorumne fark eder
sadece bugün mü bu adam her gün böyle değil mi
birlikte yaptığınız hiçbir şey yok mu?Evet genelde geç geliyor ama ben sesimi çıkaemasam kavga falan olmuyor, ben de bi şey söyleyeceksem çocukların uyumasını bekliyorum
Evet genelde geç geliyor ama ben sesimi çıkaemasam kavga falan olmuyor, ben de bi şey söyleyeceksem çocukların uyumasını bekliyorum
Evet genelde geç geliyor ama ben sesimi çıkaemasam kavga falan olmuyor, ben de bi şey söyleyeceksem çocukların uyumasını bekliyorum
Akşam yemeğini en son ne zaman beraber yedik hatırlamıyorum bile arada bir çocukları bir yere görürse çok şey yapmış havasına girerEvet genelde geç geliyor ama ben sesimi çıkaemasam kavga falan olmuyor, ben de bi şey söyleyeceksem çocukların uyumasını bekliyorum
kavga için demiyorum
sonuçta adam her gün dışarıda çocuklar bunu hissetmiyor mu sanıyorsunuz
sadece sizi ilgilendirmiyor bu durum
onlara sordunuz mu bu durumu yaşamak istiyorlar mı diye
çocuklar resmen babam bizi sevmiyor bizden kaçıyor diye düşünüyor ki haklılar da
ne kadar kötü bir durum onlar için
ve anneleri seviyorum diye bir bahane bulmuş onlar için hiçbir şey yapmıyor[/QUOTE
Haklı olabilirsiniz ama boşanan bir ailenin çocuklarının sürekli bizim yüzümüzden boşandılar diye suçluluk duygusu içinde olduklarını, psijolojilerinin bozulduğunu duymuştum en azından şimdilik babanız işte diyorumkavga için demiyorum
sonuçta adam her gün dışarıda çocuklar bunu hissetmiyor mu sanıyorsunuz
sadece sizi ilgilendirmiyor bu durum
onlara sordunuz mu bu durumu yaşamak istiyorlar mı diye
çocuklar resmen babam bizi sevmiyor bizden kaçıyor diye düşünüyor ki haklılar da
ne kadar kötü bir durum onlar için
ve anneleri seviyorum diye bir bahane bulmuş onlar için hiçbir şey yapmıyor
Seviyorum çünkü ne yazık ki çok seviyorum
Jessey senin yorumlarını genelde takip ediyorum ve beğenirim de.. olması gerekeni söylüyorsun çoğu zaman. Sert bi pencereden bakıyorsun olaylara.. anladığım kadarıyla bekarsın. Bende bekarken en ufak şeyde kestirip atarım derdim. Hatta evliliğimin ilk yılları da öyleydi. Her hatasında kafamda boşanma senaryoları dönerdi. Ama işte yıllar geçtikçe, çocuklar büyüdükçe, düzenler oturdukça bu çok zorlaşıyor. Şimdi konu sahibi ailesine boşanmak istiyorum dese neden diyecekler eve geç geliyor dicek. Ee eve bakıyor mu, seni dövüyor mu, para veriyor mu?? Daha ne istiyorsun dicekler? Sevgisizim dese kimse anlamıcak. Bulmuş ta bunuyor dicekler.. bu ülkede hatta bu dünyada kadın olmak çok zor..
Seviyorum çünkü ne yazık ki çok seviyorum
Beni sevdiğine inanıyorum sadece çok bencilAma o sizi sevmiyor, ne sizi ne çocuklarını.
Gercekten seven adam koşa koşa gelir evine, eşiyle, çocuklarıyla gecirecegi her dakika kiymetlidir onun icin. Sizinki evde olmaya tahammul edemiyor.
Size ve çocuklarınıza bunları yaşatan birini nasıl bu kadar sevebiliyorsunuz. Nasıl seviyorum o yüzden gidemiyorum diyorsunuz gerçekten anlayamadım...Seviyorum çünkü ne yazık ki çok seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?