Eve gel artık

Annesine babasına demeniz bence kar etmez.. Kıssasa kısas.. Varsa arkadaşlarınız siz de çıkın alın çocuklarınızı çıkın.. Evde onu beklemeyin.. İnanın işe yarayacak.. Eğer anneniz ya da kv niz yakınsa bırakın çocukları ara sıra siz de çocuksuz çıkın ama eşinize sormadan sadece ben çıkıyorum diyin ve çıkın... Ben yapardım bunu.. Her şey karşılıklı bu hayatta..

Benim babam maasallah hic cikmaz ya eskiler genelde boyle.Tabi eskiden cafeler ,playstationlar vs yoktu herkes evindeydi.Ama eski esimde ayniydi hep arkadaslariylaydi iyi ki biraktim simdi gene evde yalniz onu bekliyo olacaktim.

Çekip gidemem ama yarın arayıp konuşacağım sanırım inş etkili olur

Böyle bir şey e asla müsaade etmez bu sefer daha çok huzursuz oluruz

Be
Benim babam maasallah hic cikmaz ya eskiler genelde boyle.Tabi eskiden cafeler ,playstationlar vs yoktu herkes evindeydi.Ama eski esimde ayniydi hep arkadaslariylaydi iyi ki biraktim simdi gene evde yalniz onu bekliyo olacaktim.
Benim babam da öyle. O yüzden de çok üzülüyorum çünkü alıştığım manzara çok başkaydı bekarken

Be

Benim babam da öyle. O yüzden de çok üzülüyorum çünkü alıştığım manzara çok başkaydı bekarken
Bi de benim abim ,kardesim de oyle karisi olmadan bi yere pek gitmezler ayda bir o yuzden bana cok koyuyordu hergun agliyordum Allah yardimcin olsun seni anliyorum insallah duzelir

Çekip gidemem ama yarın arayıp konuşacağım sanırım inş etkili olur
bu şekilde nasıl hayatınızı sürdüreceksiniz?yazık değil mi gençliğnize?yazık değil mi o çocuklara.
baba var ama yok.
diğer türlü olsa en azından neden babayı çok sık göremediklerini anlarlar.
sen karışamazsın diyen bir adamdan neden çekip gidemezsiniz.
bunun sağlam bir sebebi olmalı

Seviyorum çünkü ne yazık ki çok seviyorum

Az önce eşim geldi daha ben ağzımı açmadan bağırdı çağırdı. Oradakilerin hiç birinin eşi mesaj çekmemiş de neden ben mesaj atıp çağırmışım. Onların kocaları umrunda değilse banane dedim başka bir şey diyemedim ağladım

size şimdi tüm samimiyetimle yazıyorum ki daha çok ağlayacaksınız.
çok sevdiğim için gidemem dediniz ya,eşim 11 yıldır hayatımda 2.5 yıldırda evliyiz.
çok seviyorum.hala çok aşığım.aşktan sevgiden ziyade başka bir tutkumuz var.
ama bunu yaşatsa bana hiç düşünmem giderim.neden giderim biliyormusunuz?
çok sevdiğimden.
bu kadar sevdiğim adamın bana bunu yapmasına katlanamam.
evet ağlarım ama giderim öyle ağlarım.hayatımda yok diye ağlarım.evde onu beklemekten değil.
size gidin demiyorum.diyemem.hayat sizin.
belli ki sizin ona olan sevginizin farkında ve gidemeyeceğinizden emin.
yapacağınız hiçbir şey yok.herşeyi yapmışsınız.gidemem dediğinize de göre alışacaksınız.
vereceğim tek tavsiye bu

Allah yardimcin olsun arkadasim. Ne desem bilemedim ki. Tez zamanda esin farkina varir. İnsallah

Alışmaya çalışıyorum bir gün, iki gün derken üçüncü gün dayanamıyorum artık zaten çok sevdiğim için bu kadar üzülüyorum yoksa gelsin gelmesin umrumda olmazdı, ona çay servisi yapacağıma ayaklarımı uzatır dinlenirim ama olmuyor

ve çocuklar bunu duydu
sırf kendi sevginiz bencilliğiniz için çocukların babalarının umurunda olmadıklarını onları önemsemediğini göz göre göre yaşamalarına neden oluyorsunuz
belki de çocuklar kendilerini suçluyor
ama tabi siz seviyorsunuz ya önemli olan o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…