Eve gel artık

benim çocuklu versiyonum gibisiniz sanırım keşke bir tane çocuk yapsaydınız.bende çok konuştum dert yandım yada sallamadım aynı.başka arkadaşı onu uyarsa en fazla 3 gün dayanır sonra aynı tas.siz karısı olarak yeterince tüketmişsisniz bu konuda ona ilahi bir ders lazım.inşalah Allah kocanızı ıslah eder.ailesinin kıymetini bilir.yoksa hatim indirseniz nafile. onun boşluğunu mecburen bi şekilde doldurmak zorundasınız yaşlanınca da huzur evinden oda beğensin.çocuklar babalarını tanımadan büyüyecek ve ona karşı en ufak vicdan sızısı hissetmeyecek.yaşlanınca arkadaşlarına koşamayacak ayakları bu sefer evden çıkamayacak ama pek hürmet görmeyecek evden herkes dağılım gidecek ortık o saadet sonra kıymet bilse nolur bilmese nolur siz çocuklarınıza sarılın.

İnanın birebir düşüncelerimi yazmışsınız. İlerde yaşlanınca sen çocukların ve benim yolumu bekleyeceksin, biri gelse de konuşsak diye dualar edeceksin ama o zaman da ben orda burda dolaşıp duracağım diyorum. Ama hiiiç. Umrunda bile değil gülüp geçiyor

tam sopalık benim herif gibi bende de onu hizaya sokacak ne amca ne dayı vardı. bulaşmamak için iyi çocuk işte alkolü sigara sı yok kötü yolu yok deyip sallıyorlardı.böyle bir insana karşı da dua edip sadaka vermekten başka yapılacak bir şey yok inan.lafla sözle iflah olmaz kendi içinde bi beyninden vurulmuşa dönmesi lazım bulunduğu hal ile ilgili.arkadaşları bekar mı?

Tamam da bağırmak yerine benimle vakit geçirmek istemiyor musun çıkılacaksa beraber çıkalım deyin sorun yani cevap bekleyin. Neymiş bu kadar eve uğramama isteği ve duymaktan korktuğunuz şeyler olduğu için üzerine gitmiyorsunuz bence beni sevmiyor musun ayrılmak mı istiyorsun yürümüyor mu nedir bu sorun diye sormaya çekiniyor musunuz çünkü eşiniz sizden soğumuş gibi duruyor.

Birgün sen bir gün ben dışarı çıkalım diye anlaşma teklif edin kabul etmezse bende senin çıkmanı kabul etmiyorum diyin onu da kabul etmezse mahkemede anlaşırız diyin

Soruyorum inanın, hepsini soruyorum seni çok seviyorum Allah seni başımdan eksik etmesin diyor

Adam gibi laftan anlamıyorsa sen bi kriz geçir
İsyan et
Vur kır dök bıktım diye bağır çağır
Dinlettir kendini
İllaki bu adamın anlayacağı bir yöntem vardır yani

Çocuklar her gün görüntülü arıyor anında açar arayınca arkadaşları ile olduğunu görüyorum o zaman
Ben çok fesat bir insanım bazen şeytanın aklına gelmeyen benim aklıma gelir. Keşke sizin gibi düşünebilseydim. Umarım yaşadığınız sorunlar biter ne diyeyim.

Ben çok fesat bir insanım bazen şeytanın aklına gelmeyen benim aklıma gelir. Keşke sizin gibi düşünebilseydim. Umarım yaşadığınız sorunlar biter ne diyeyim.
Yoo estağfurullah bence fesatlık değil bu. Ben de sürekli şüpheleniyorum her şeyden eşim bunu bildiği için her görüntülü aramada etrafı da gösterir

O adam degismez
Ya siz de gezin tozun hayatinizi yasayin ve hic umursamayin aynen onun yaptigi gibi ya da basin tekmeyi alin catir catir tazminati onunuze bakin.

olmuyor demek ki yani hiçbir şey değil yazık değil mi o iki çocuğuna her gün kavga gürültü içinde bir ailede büyüdüklerinde ne olurlar hiç düşündün mü. evet hiçbirimiz bir aile bitsin istemeyiz ama bu durum çocukları olumsuz etkiliyorsa bir zahmet bitsin

Kavga, gürültü çocukların yanında olmuyor inanın. Belki bir, iki onu da her çocuk yaşamıştır.

Tamamını okumadım bile çünkü çok tanıdık geldi kendi hayatımdan... Sokağı seven erkeği durduramazsiniz evde olsa da hastalanır başı ağrır zaten öyle alışmış. O yüzden sizde onun gibi hayat yaşamaya bakın. Gel deseniz De gelmeyecektir üzgünüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…