Eve gel artık

Bir söz var; Ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin.
Ya hayatına bu şekilde devam et adamı kabullen ya da boşan.
Ama bence boşanma. Çözüm değil çocuklar babasıyla büyüsünler. Babalarının varlığı bile yeter şimdilik.
Adam evliliğe göre biri değil zorla evliliğe uygun yapamazsın adamı. Ne yapsan da değişmez değişmeyecek. O yüzden sen de çocuklarınız da umrunda değil. Aile kavramı diye bir şey yok adam için. Sex için yapılan evlilik var bence. Bazı adamlar böyle maalesef. Aile kurayim mutlu olayım çocuklarm olsun diye evlenmezler bu tipler. Düzenli sex hayatım olsun diye evlenirler. Böyle kabul edin. Kabule geçtiğiniz an daha huzurlu olursunuz.

bak canım bir de bunu dene.
kocan madem BEKARMIŞ gibi yaşıyor. sen ona bekarlığı tattır.
yani o işe gidince uyan, eve dönmesini bekleme uyu. onunla bir süre cinsellik de yaşama. onun kıyafetlerini yıkama ütüleme. yemek çay vs verme.
noluyor derse, hayatını bekar gibi yaşıyorsun, ben de sana yardımcı oluyorum kocacım dersin.

ancak asla tartışma, trip atma, gül geç.

Bekar arkadaslarımı var ?
Onu bu ortama ıten bısey mı var ,
Belkıde adam cocuklu evlı bır hayat yasamak ıstemıyor bıze her ne kadar ters gelsede evdekı kargadasadan cumbustenmı kacıyor , zıra benımde etrafımda boyle ınsanlar oldu cevremden hepsının bahanesı aynydı aslında cocuk sahıbı olmak bıze gore degıl !

Aklima kendi cocuklugum geldi,babam da hep gec gelirdi. Calistigi icin,cevresi genis oldugundan,asiri aktif biri oldugundan vs vs. degismiyorlar ama, sanirim sektir git demelisiniz,belki o zaman kendini toparlar

Çocuklarınıza babalık size kocalık yapmayacaksa,evi otel gibi kullanacaksa niye tutacaksınız ki bu adamı. "S.....t donunu kıymetli arkadaşların yıkasın!"denir böylesine.Değişmez bence, ya büyük bir rest çekip burnu sürtene kadar ayrı kalacaksınız yada bir ömür katlanacaksınız..Belki ailesi kulağını çekerse haftada 7 değil 2 kere çıkar.Çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun.

Hepsi e
Hepsi evliler

Boşanmaktan korkmayın ya inanın bu evlilikten size de çocuklarınıza da fayda yok.. Eve gelmeyen bir adamı çocuklarınız seviyor olabilir çocuk bu onlara babanız diye evdeki herhangi bir eşyayı gösterseniz onu da sevebilirler.. Ama büyüdüklerinde sorgulayacaklar baba sen bizi neden hiç sevmedin neden neden diye sorular soracaklar cevap alamayacaklar siz psikoloji diyorsuunuz da ergen psikolojisini yaşayın görün.. Bu hayatı onlara yaşattığınız için belki size de çok kızacaklar.. Birazcık kendinize güvenseniz o adamı boşar kendi ayaklarınızın üstünde durabilirsiniz.. Çocuklarınız mahkeme kararıyla görüşür zaten şimdi de öyle gibi görüşmüyolar doğru düzgün.. Nafakanızı da alırsınız.. Çalışırsınız.. Ama o hayatı yaşamazsınız.. Ben bu konuda çok katıyım ya valla.. Eşim bana böyle davransa aynısını yaparım.. Hele bunun sonu aldatmaysa asla affetmem asla..

Çocuklarının yalvarışına bile kulak asmayan bir adama hiçbir şey kar etmez sanıyorum, allah yardımcınız olsun.

Ben bekar gibi istediğimi yapayım orda burda gece yarılarına kadar sürteyim eve geldiğimde yemeğim ütüm temizliğim hazır olsun sevişecek bi kadın da köşede dursun, çocuk sevmek istersem de bir iki başını okşıyım tamam. Ne güzel hayat ya ben de istiyorum. Boşanmayı düşünmez misiniz? İlgisizlik ve sevgisizlikle ömrünüze yazık etmeyin.

Seviyorum çünkü ne yazık ki çok seviyorum
Ya nesini seviyorsunuz Allah aşkına. Bir geleceğinizi düşünün. Bundan 5 yıl sonra. Düzeleceğini mi sanıyorsunuz? Birden her şeyi farkedip çocuklarına babalık yapmaya başlayacağını mı? Ben size söyleyeyim bu zamana kadar nasıl geldiyse öyle devam edecek. Siz dediniz önceden bu kadar değildi abarttı diye. Abartmaya devam edecek. Aldattığı kadınları da bulacaksınız. Adamın kendine kurduğu hayatta siz yoksunuz çocukları yok neden olmasın ki başka bir kadın. Peki ayrılsanız artık ne kendinizi ne de çocuklarınızı üzseniz ne olacak? Maksimum bir yıl üzüleceksiniz sonrasında çocuklarınızla mutlu olacaksınız. Örneklerini gördüm ben boşandıktan sonra çok iyi baba olanların. Çünkü asıl kaçtığı şey babalık değil mutsuz evlilik veya kendi evindeki kaos ortamı oluyor. Tabii ki haklı değil. Orası ayrı. Şunları bir düşünün tartın kararınız verin. Her şey tek taraflı sevgiyle olmuyor. Ancak çocuklarınıza acı çektirip kendinize işkence edersiniz. Hatta ayrılmadıkça o çok sevdiğiniz kocanıza bile kötülük ediyorsunuz. Adam kaçacak yer arıyor.

Peki boşanınca çocuklar daha mı mutlu olacak? Hiç sanmıyorum. İyice psikolojileri bozulacak
Boşanınca çocuklarınızın psikolojileri bozulmaz eğer pedagogların tavsiyelerini dinlerseniz. Ama babaları onlardan kaçmak için eve adımını atmazsa hiç ilgilenmezse şimdi farketmeseler bile ilerde çok derin yaraları olur. Büyüyünce farkedecekler size gelip soracaklar "Anne babam bizim yüzümüzden eve gelmiyordu değil mi?" Boşanmak eşlerin ayrılmasıdır. Kimse babalıktan annelikten boşanmaz. Hoş sizinki çoktan babalıktan boşanmış ya. Para konusunda çekinceleriniz varsa nafaka istersiniz. Hala çocuklarına bakmakla yükümlü adam. Ki bu dediklerinizi hakime anlatırsanız sizi boş göndereceğini hiç sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…