- 2 Ocak 2017
- 538
- 553
- 103
- 36
- Konu Sahibi Vazelin005
-
bak canım bir de bunu dene.Herkes bir şeyler yazmış. Hepsini beni düşünerek yazdığınızı düşünüyorum, teşekkür ediyorum. O yokmuş gibi de davrandım aldım çocuklarımı avm lere, oyun merkezlerine, yemeklere götürdüm ama yok baktım adam bu rahatlığı sevdi iyice de alışıyor. Boşanmayı düşünmüyorum çünkü çocuklar babalarını inanılmaz seviyor çünkü boşanırsam ben de çalışmaya başlayacağım ve çocuklarım bu sefer de benim işten dönmemi bekleyecek. Zaten baba yolu bekleyen çocuklara bir de bunu yapamam eşimi seviyorum evet ama inanın çocuklarımı eşimden kat kat fazla seviyorum. Çocuklar bir kavgamıza şahit olmuşlardı maalesef üzülerek söylüyorum ikiside anne boşanacaksınız diye çok korkuyoruz diye ağlaştılar. Düşüncesi bile çocuklarımı ağlatıyorsa onlara bunu yapamam. Hepiniz haklısınız sanırım kocam değişmeyecek ve benim buna alışmam lazım teşekkürler
Mutsuz değil bence doyumsuz evde ki rutin ortam beyfendiye yetmiyor sıradan geliyor sıkılıyor bence tabi bu adama tek dycegim niye evlendin de Yaktın bu kızla cocuklarin basini ://Tek sebebi var bunun esin evde mutsuz. Cevremdeki örneklerden biliyorum.
Evet evdeyimçalışmyosunuz sanırım? çalışıyo olsanız çoktan kapının önüne koymanız gerekirdi.
Aram çok iyi çok severler beni ama ters teper diye de korkuyorum eşim çok inatdırkesinikle bahsedin
çekinir mi anne veya babasından
gidin ağlayın gerekirse
aranız nasıl onlarla bu arada
Hepsi evlilerBekar arkadaslarımı var ?
Onu bu ortama ıten bısey mı var ,
Belkıde adam cocuklu evlı bır hayat yasamak ıstemıyor bıze her ne kadar ters gelsede evdekı kargadasadan cumbustenmı kacıyor , zıra benımde etrafımda boyle ınsanlar oldu cevremden hepsının bahanesı aynydı aslında cocuk sahıbı olmak bıze gore degıl !
Ya nesini seviyorsunuz Allah aşkına. Bir geleceğinizi düşünün. Bundan 5 yıl sonra. Düzeleceğini mi sanıyorsunuz? Birden her şeyi farkedip çocuklarına babalık yapmaya başlayacağını mı? Ben size söyleyeyim bu zamana kadar nasıl geldiyse öyle devam edecek. Siz dediniz önceden bu kadar değildi abarttı diye. Abartmaya devam edecek. Aldattığı kadınları da bulacaksınız. Adamın kendine kurduğu hayatta siz yoksunuz çocukları yok neden olmasın ki başka bir kadın. Peki ayrılsanız artık ne kendinizi ne de çocuklarınızı üzseniz ne olacak? Maksimum bir yıl üzüleceksiniz sonrasında çocuklarınızla mutlu olacaksınız. Örneklerini gördüm ben boşandıktan sonra çok iyi baba olanların. Çünkü asıl kaçtığı şey babalık değil mutsuz evlilik veya kendi evindeki kaos ortamı oluyor. Tabii ki haklı değil. Orası ayrı. Şunları bir düşünün tartın kararınız verin. Her şey tek taraflı sevgiyle olmuyor. Ancak çocuklarınıza acı çektirip kendinize işkence edersiniz. Hatta ayrılmadıkça o çok sevdiğiniz kocanıza bile kötülük ediyorsunuz. Adam kaçacak yer arıyor.Seviyorum çünkü ne yazık ki çok seviyorum
Boşanınca çocuklarınızın psikolojileri bozulmaz eğer pedagogların tavsiyelerini dinlerseniz. Ama babaları onlardan kaçmak için eve adımını atmazsa hiç ilgilenmezse şimdi farketmeseler bile ilerde çok derin yaraları olur. Büyüyünce farkedecekler size gelip soracaklar "Anne babam bizim yüzümüzden eve gelmiyordu değil mi?" Boşanmak eşlerin ayrılmasıdır. Kimse babalıktan annelikten boşanmaz. Hoş sizinki çoktan babalıktan boşanmış ya. Para konusunda çekinceleriniz varsa nafaka istersiniz. Hala çocuklarına bakmakla yükümlü adam. Ki bu dediklerinizi hakime anlatırsanız sizi boş göndereceğini hiç sanmıyorum.Peki boşanınca çocuklar daha mı mutlu olacak? Hiç sanmıyorum. İyice psikolojileri bozulacak
Anlamadım ne demek istediğinizi. Babası kahveye takılan derken...Babası kahveye takılan adamla evlenmemek lazim
Bence erkek babasından gördüğünü yapar eski den de eve gitmeyen erkek kahvede olurmus. Ondan esine normal geliyordurAnlamadım ne demek istediğinizi. Babası kahveye takılan derken...
Yoo yanlış dülünmüşsünüz zira babası kahve ye hiç gitmez ve hep evdeBence erkek babasından gördüğünü yapar eski den de eve gitmeyen erkek kahvede olurmus. Ondan esine normal geliyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?