Eve gel artık

işte konunun tıkandığı nokta da tam olarak burası.
söyleyecek birşey yok aslında.
çünkü en başında akla,çözüm yoluna ihtiyacım var demiş konu sahibi.ama zaten her yolu denemiş.geriye kalan iki şık var.
ya gidecek ya da kabullenecek.
akşam yemeğine bile eve gelmeyen,sen bana karışamazsın diyen adam terapisti zaten kabul etmez

Akşam yemeğini en son ne zaman beraber yedik hatırlamıyorum bile arada bir çocukları bir yere görürse çok şey yapmış havasına girer
Dışarda yeyip evdekiler ne yerse yesin havasındaki erkeklerden nefret ediyorum
Adam gibi adam kolay kolay dışarda tek yemek yemez yerse de çocuklarına paket yaptırır hakları deyip

kemalım yapmaz olayı var sanki sende hayır kuskulandırmak ıcın demıyorum da buyuk konusmamalısın arkadasları ve ortam nasıl olurda cocuklarına ılgısını kesecek kadar öne gecer ? patronumuz vardı aksam hayatı vardı onunda ama hergun gec gıdecekse eve acar goruntulu konusmayı bı saat bebegı ıle konusmaya calısırdı eksıklıgını hıssetmesın dıye duyardık sesi bize kadar gelırdı gulerdık yanı. Bence gunduzleri ara böyle baba ıle cocukları konustur sende konus mesajlasın falan sevgılı gibi gunluk ona suprızler yap erken gel falan dıyebılırsın canım bırde bızıde dusun bızde sıkılıyoruz aılecek de programlar yapalım de bence olaya el at.

Adam öküzlükte sınır tanımıyor walla... Allah sabır versin... Onada akıl fikir ihsan etsin... Soğutsun dışarda ne varsa... Walla sanada ne denir bilemiyorum.. Her konuda haklsın... Arkadaslarini taniyorsan belki esleriyle konusup durumu anlatabilirsin... Bel ki onlar insan evladidirda dönüp derler "evine vakit ayir çocuklarına vakit ayir"diye...

Sinmişsiniz. Burdaki mesajlarınızda bile aşikar. Gidemem rest çekemem kısas yapamam düşüncelerinizin eşinizde karşılığı o işte. Bir mesaj attınız diye gelip eve bağırıp çağırıyor. Sevgi sizinki değil ya. O çocuklara yazık. Ya gerçekten babalarının evde olmamalarından kendilerini sorumlu tutuyorlarsa. Evde babayı kocayı eğlencelerden dönsün diye beklemekle geçen 3 ömür.

Ne diim ki canım valla işin çok zor.. Sen bana karışamazsın dedikten sonra geriye hiç bir şey kalmıyor işte.. Allah yardımcın olsun

Peki boşanınca çocuklar daha mı mutlu olacak? Hiç sanmıyorum. İyice psikolojileri bozulacak

İşte sorun da burda zaten arkadaşlarının eşleri ne arar ne sorar. Onlarla da konuştum ama onlar eşlerinin eve gelmesinden rahatsız bu durumda onlar normal ben anormal oluyorum erkeklerin gözünde. Mesaj atsam ya da arasam gel diye oradakiler dalga geçiyor

Herkes bir şeyler yazmış. Hepsini beni düşünerek yazdığınızı düşünüyorum, teşekkür ediyorum. O yokmuş gibi de davrandım aldım çocuklarımı avm lere, oyun merkezlerine, yemeklere götürdüm ama yok baktım adam bu rahatlığı sevdi iyice de alışıyor. Boşanmayı düşünmüyorum çünkü çocuklar babalarını inanılmaz seviyor çünkü boşanırsam ben de çalışmaya başlayacağım ve çocuklarım bu sefer de benim işten dönmemi bekleyecek. Zaten baba yolu bekleyen çocuklara bir de bunu yapamam eşimi seviyorum evet ama inanın çocuklarımı eşimden kat kat fazla seviyorum. Çocuklar bir kavgamıza şahit olmuşlardı maalesef üzülerek söylüyorum ikiside anne boşanacaksınız diye çok korkuyoruz diye ağlaştılar. Düşüncesi bile çocuklarımı ağlatıyorsa onlara bunu yapamam. Hepiniz haklısınız sanırım kocam değişmeyecek ve benim buna alışmam lazım teşekkürler

Bende de vardı böyle bir tane. Evin yolunu bilmezdi hep arkadaşlarıyla takılırdı. En sonunda buldu birinide ayrıldık. Yani sonu aldatmaya doğru gidiyor bu işlerin.

Peki boşanınca çocuklar daha mı mutlu olacak? Hiç sanmıyorum. İyice psikolojileri bozulacak
bakın hala yanlış yerden bakıyorsunuz
ben size boşanın demedim.sadece seçeneklerin için de o da var.
siz onun dışındaki herşeyi yapmışsınız ama akıl istiyorsunuz.verilecek akıl kalmamış ki.hepsi denenmiş.
ya boşanacaksınız ya da sızlanmadan kabulleneceksiniz.
boşanmadığınıza göre daha yapılacak ne var ki kabullenmekten başka.
boşanan çocukların psikolojisi falan bozulmuyor hanımefendi.doğru yaklaşırsanız,yardım alırsanız hiçbir şey olmuyor.
ama mutsuz bir ailede büyüyen çocuğun psikolojisi bozuluyor.bunu bilin

evliliklerde kişilerin özel alanları olmalı arkadaşa akrabaya da ihtiyaç var ama bunun bir dengesi olmalı..
ben arada memleketıme gıderım, esımde ısı geregı haftanın bellı gunlerı yok sehır dısında..
ben evde yoksam esım ozgur ıstedıgı yere gıdebılır, o evde yokken ben ozgurum ıstedıgımle gorusebılırım..
ama her ıkımızde evde ısek ayrı gayrı bır yerlere gıdılmez sadece carsı pazar gezmesıne gıdılır alısverıs amaclı o da ıkımızde yalnız alısverısı sevdıgımız için..
siz en basından dızgınlerı vermısınız esınızın elıne o da bu yaptıgının normal oldugunu dusunuyor ve sızınkı gıbı cok adam var ama evlılık bu degıldır , sorumlulugunu alamayacklarsa evlenemsınler cocuk yapmasınlar bır kere kadınların her daım ılgıye şevkate ihtiyaca var, çocuk dediğin iki kişiğ yapıyor ise sorumluluğuda iki kişiye ait olmalı, eşiniz bencil ve sorumsuz bir adam bence ya susun ve kendinize onsuz bir hayat kurun , ya da boşanın ki ben olsm boşanmak tercihim olurdu..

çok ozr çok. Allah yardımcın olsun.
benim eşim çok yoğun çalışıyor.. iş için bile olsa ben cırlıyorum. yani arada bir kriz çıkarıyorum. çoğunlukla haksızım. çünkü iş bu.
o yüzden sizi birazcık anlıyorum. baya büyük bir kriz çıkarın bakalım. ben anlamıyorum ki. insanların evinden çocuğundan eşinden daha kıymetlisi ne olabilir ki?? hele arkadaş hiç olamaz. gayet bencilce bir hareket. inş aklı balına gelir.

Evet hep böyleydi ama son sıralar iyice abarttı. Önceden yanlış bir şey yaptığının farkında idi şimdi ise her şeyi yaparım sen bana karışamazsın havalarında

defolsun gitsin o zaman.. neden tahammül ediyorsun hala? maddi mevzular mı? çalışmıyor musun? ailen mi arkanda değil nedir?

Kırıcı yorum yapmam çünkü senin hatan yok. Ama ben senin yerinde olsam bosanirdim çünkü arkadaslarini benim ve çocuklarımın üstünde tutup çocuklarının yalvarmalarina dahi kayıtsız kalacak şerefsiz bir adamla bir dk dahi yan yana kalmam madem öyle boşanmayacaksan hiçbir işini yapma ne ütü ne çamaşır ne yemek cinsellik bile olmasın niye yapmıyorsun derse sanane buda benim hayatım de geç. Ezdirme kendini ve çocuklarını vicdansız adam ya sinirlerim hopladı sabah sabah, bu kadar sorumsuz insanlar niye nefes israfı yapıyor anlamıyorum. Allah sabır versin konu sahibi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…