- 15 Ekim 2016
- 22.711
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.026
- 598
- Konu Sahibi Vazelin005
-
işte konunun tıkandığı nokta da tam olarak burası.Bende zaten eşinin ne konu sahibini ne de çocukları sevdiğini düşünmüyorum. . Konu Sahibi platonik takılıyor. İlk başta boşanmayı istiyor ama ortamı müsait değil diye düşündüm ama o eşini sevdiğini ve onunda kendini sevdiğini ısrarla söyleyince bize de söylenecek bişey kalmıuor. Eşiyle konuşup evi terk etmesi lazım yada eşini eve almaması.. sonra seviyorsa barışamak için çabalar o zamanda aile terapisini şart koşarak barışır. Bide beyefendi senden başka kimsenin eşi mesaj atmıyor diye trip atmış ya yuhh diyorum.
Dışarda yeyip evdekiler ne yerse yesin havasındaki erkeklerden nefret ediyorumAkşam yemeğini en son ne zaman beraber yedik hatırlamıyorum bile arada bir çocukları bir yere görürse çok şey yapmış havasına girer
Peki boşanınca çocuklar daha mı mutlu olacak? Hiç sanmıyorum. İyice psikolojileri bozulacakkadın olmak zor ama bu açıdan değil.
kadın olmayı zor hale getiren zaten biz kadınlarız.
aynı masada yemek yiyemediğim bir insanı sevmem,sevemem.
onun da beni sevdiği yalanını söylemem kendi kendime.
bunun evlilikle bekarlıkla alakası yok.
güçsüzlükle alakası var.kendini ezdirmekle alakası var.
çok üzücü.sadece bir kişi değil üç kişi mahvoluyor.
çocukların babasız geçen zamanları geri gelecek mi?ya da gencecik bir kadının çocuklar uyuduktan sonra kocasıyla elele sessiz sakin film izleme keyfi geri gelecek mi?
hayır gelmeyecek.
bu zorunlukluk değil.bu bir seçim.konu sahibi bunu kabullenecek.başka yolu yok.
ama bu seçimiyle çocuklarının hayatına da müdahale etmiş oluyor.
bencil bir eş var karşımızda konu sahibine göre.ama diğer tarafta da bencil bir anne var bence.
sadece seviyor diye çocuklara bu hayatı yaşamaya mahkum eden
İşte sorun da burda zaten arkadaşlarının eşleri ne arar ne sorar. Onlarla da konuştum ama onlar eşlerinin eve gelmesinden rahatsız bu durumda onlar normal ben anormal oluyorum erkeklerin gözünde. Mesaj atsam ya da arasam gel diye oradakiler dalga geçiyorAdam öküzlükte sınır tanımıyor walla... Allah sabır versin... Onada akıl fikir ihsan etsin... Soğutsun dışarda ne varsa... Walla sanada ne denir bilemiyorum.. Her konuda haklsın... Arkadaslarini taniyorsan belki esleriyle konusup durumu anlatabilirsin... Bel ki onlar insan evladidirda dönüp derler "evine vakit ayir çocuklarına vakit ayir"diye...
kesinikle bahsedinBen de bunu düşünüyordum tam. Annesine, babasına bahsetsem daha kötü olmaz inşallah
bakın hala yanlış yerden bakıyorsunuzPeki boşanınca çocuklar daha mı mutlu olacak? Hiç sanmıyorum. İyice psikolojileri bozulacak
evliliklerde kişilerin özel alanları olmalı arkadaşa akrabaya da ihtiyaç var ama bunun bir dengesi olmalı..İnanın çok kötüyüm. Konuyu açıp açmamakta da tereddüt ettim zaten şu an çok kötüyüm bazıları çok kırıcı yorumlar yapabiliyor. Bi akla bir çözüm yoluna ihtiyacım var artık. Eşim eve sürekli geç geliyor, arkadaşlarıyla dışarda vakit geçiriyor. İki çocuğum var. Baba gel artık eve, özledik demelerine rağmen yine de gelmiyor, geç geliyor. Aldatıyor falan demeyin arkadaşları ile takıldığından eminim. Çocukların ve evin her türlü sıkıntısı ile ben uğraşıyorum ama çok yoruldum artık. Konuştum, dua ettim, bağırdım çağırdım, konuşmadım, sustum, ağladım, umrumda değil gibi davrandım, yazı yazdım, her yolu denedim ama yok yok yok düzelmiyor, düzelmiyecekte. Sen bana karışamazsın falan diyor her konuşmanın sonu kavga ile bitiyor inanın çok yıprandım artık
Evet hep böyleydi ama son sıralar iyice abarttı. Önceden yanlış bir şey yaptığının farkında idi şimdi ise her şeyi yaparım sen bana karışamazsın havalarında
Kırıcı yorum yapmam çünkü senin hatan yok. Ama ben senin yerinde olsam bosanirdim çünkü arkadaslarini benim ve çocuklarımın üstünde tutup çocuklarının yalvarmalarina dahi kayıtsız kalacak şerefsiz bir adamla bir dk dahi yan yana kalmam madem öyle boşanmayacaksan hiçbir işini yapma ne ütü ne çamaşır ne yemek cinsellik bile olmasın niye yapmıyorsun derse sanane buda benim hayatım de geç. Ezdirme kendini ve çocuklarını vicdansız adam ya sinirlerim hopladı sabah sabah, bu kadar sorumsuz insanlar niye nefes israfı yapıyor anlamıyorum. Allah sabır versin konu sahibiİnanın çok kötüyüm. Konuyu açıp açmamakta da tereddüt ettim zaten şu an çok kötüyüm bazıları çok kırıcı yorumlar yapabiliyor. Bi akla bir çözüm yoluna ihtiyacım var artık. Eşim eve sürekli geç geliyor, arkadaşlarıyla dışarda vakit geçiriyor. İki çocuğum var. Baba gel artık eve, özledik demelerine rağmen yine de gelmiyor, geç geliyor. Aldatıyor falan demeyin arkadaşları ile takıldığından eminim. Çocukların ve evin her türlü sıkıntısı ile ben uğraşıyorum ama çok yoruldum artık. Konuştum, dua ettim, bağırdım çağırdım, konuşmadım, sustum, ağladım, umrumda değil gibi davrandım, yazı yazdım, her yolu denedim ama yok yok yok düzelmiyor, düzelmiyecekte. Sen bana karışamazsın falan diyor her konuşmanın sonu kavga ile bitiyor inanın çok yıprandım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?