- 25 Haziran 2016
- 7.609
- 13.624
- 248
En iyisini yapmışsınız bende çocuklu aile almıyorum yada eşime soruyorum nasıl çocukları diye kendi tanır çünkü ona göre davet ediyorum artıkSerbetli tatlı verdim tüm misafirlere eline aldı ısırıp yere attı.Yerden aldım tatlıyı yeri sildim.bir süre sonra tekrar istedi veremem dedim.Bu kez dedesi anne babasının yanında istedi.Hayır diyip yere attığını evin yağ ve şerbet olduğunu vereöiyeceğimi söyledim.
Sonuç dedesi geliyor anne baba gelmiyor misafirliğe eve.Umrumda değil.
Böyle rahat annelere sinir oldugum kadar baskada kimseye olmuyorum yeminleDün akşam misafirim vardı. Uzun zamandır gelmek istediler fırsat olmadı geçen aradılar gelicez diye tamam dedim hazırlığımı yaptım. Gelenler üç kişi üçte çocuk. Bendede var iki çocuk biri daha bir yaşında üstelik. Benim sıkıntım bu gelen arkadaşlarımdan bitanesi çocuklarıyla hiç ilgilenmedi herşeyi ellerinde gezerek yediler sofra bezi sermiştim çocuklara ama sofra bezinden geri kalan heryer batmış. Şu anda ayağımı bastığım heryerde kurabiye var. Heryer çikolata ve ben aşırı rahatsızım bu durumdan. Neden bi insan çocuğuyla ilgilenmez arkadaş ya yemin ediyorum çocuk yemiş yemiş ellerini kızımın dolaplarına sürmüş ben şimdi oturmuş nasıl temizlesem diye düşünüyorum. O kadar sinir oldum ki. Üstelik kadın benim nasıl titiz ve temiz olduğumu yakınen bilir dikkat etmesi gerekirdi diye düşünüyorum. Tamam tabiki misafir gelince ev dağılır mutfak batar ama benimki bomba düşmüş gibi oldu. Arkadaşımında gönlü kırılsın istemiyorum ama her geldiğinde böyle oluyo. Ne yapmamı tavsiye edersiniz.
alırım küçük çocuğumu kucağıma, canım senin çocuğa bi bakıversene ben şimdi ilgilenemiyorum dökülenlere basıyorlar günah derim galiba.Dün akşam misafirim vardı. Uzun zamandır gelmek istediler fırsat olmadı geçen aradılar gelicez diye tamam dedim hazırlığımı yaptım. Gelenler üç kişi üçte çocuk. Bendede var iki çocuk biri daha bir yaşında üstelik. Benim sıkıntım bu gelen arkadaşlarımdan bitanesi çocuklarıyla hiç ilgilenmedi herşeyi ellerinde gezerek yediler sofra bezi sermiştim çocuklara ama sofra bezinden geri kalan heryer batmış. Şu anda ayağımı bastığım heryerde kurabiye var. Heryer çikolata ve ben aşırı rahatsızım bu durumdan. Neden bi insan çocuğuyla ilgilenmez arkadaş ya yemin ediyorum çocuk yemiş yemiş ellerini kızımın dolaplarına sürmüş ben şimdi oturmuş nasıl temizlesem diye düşünüyorum. O kadar sinir oldum ki. Üstelik kadın benim nasıl titiz ve temiz olduğumu yakınen bilir dikkat etmesi gerekirdi diye düşünüyorum. Tamam tabiki misafir gelince ev dağılır mutfak batar ama benimki bomba düşmüş gibi oldu. Arkadaşımında gönlü kırılsın istemiyorum ama her geldiğinde böyle oluyo. Ne yapmamı tavsiye edersiniz.
Kaba tabir ama yuh yahuBir seferinde çocukların içlerine su doldurulmuş balonları (balonları yanlarında getirmişler ) duvarlara fırlatıp patlattıklarına şahit olmuştum.
Benim için zirve odur
Benciller çünkü. Elin evi diye düşünüyorlar. En güzeli hiç çağırmamak böyleleriniKaba tabir ama yuh yahu
Hep bu bencillikten
bir tanesi bana evde de böyle durmuyor bu çocuk dedi gülerek
Evine gittim salon kapalı diğer odalar kapalı çocuk bir ayağa Kalkmaya kalktı annesi öyle bir yerine oturttu ki çocuğun ayağı burkulacak zannettim
Bir köşede oturuyor ayağa kalkmaya çalışınca annesinin haşin bakışlarıyla gerisin geri yerine oturuyor
Ayrıca evine ne zaman git pırıl pırıl tek bir oyuncak bile yok etrafta ama bizim evlere gelince çocukları bu kadar sınırlama ak lazım ne yapalım hep böyle diye karşıdakiyle sohbete devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?