Eve gelen tenizlikci bayan

2 kişi 150 mi aliyorlar? Supermis ya valla. Benden 250 almislardi uyuzlardi hic bir yeri adam akilli da yapmamislardi. Ya bana gelenler tembel galiba. Dün de bi tane geldi ama arkasından resmen ben temizledim evi. Ne yapicam bilmiyorum ://

Evet. Yarım günde istediğin her şeyi yapıyorlar. Ben sadece cam, kapı sildiriyorum ama. Bir de temizlik yaparken kirlenen yerleri temizliyorlar. Az yaptıkları için tertemiz çıkıyorlar içinden. Açıkçası bir günde koltuk, avize, mutfak dolabı silseler bunun yanında benim de içime sinmezdi. Tümden gelenlerin arkası illaki temizleniyor yine. Parça parça çağırmak daha verimli oluyor o yüzden.

Vallahi cagiriyoruz,yarim yamalak yapip cantalarini takip biz gidiyoruz diyip gidiyorlar,bende kafama gore birini bulamadim,yanarimda ona yanarim:)

Of aynen ya bi de ben yemek yol vs masraflarini da karsiliyorum hediye de veriyorum. Karsilamak da sorun yok ama guzel yapmıyorlar dokunuyor gercekten. Deger verince umursamiyorlar.

Oyle mi diyosun ya? Ben 15 gunde bir cagiriyorum dunki gelen kadini yeni cagirmistim digerinin son yaptigi bir hata beni sogutmustu. Bilmiyorum tekrar cagiricam bayramdan sonra eger o zaman da kotu yaparsa onu da cagirmam artik.. Nasil düzgün birini bulucaz anlamiyorum :/

Hangi şehirdesiniz acaba ?

Eşit : okudum şimdi İzmir de yaşıyormuşsunuz , üzüldüm şimdi Saydıklarınızı , bize tam gün gelip temiz yapsa ne mutlu olurdum .

Son düzenleme:
Ahhh Arzu abla ahhh her konu açıldığında seni yad ediyorum.
Allah razı olsun bir ablam geliyordu sabah eve o girerdi ben çıkardım akşam eve bir gelirdim oturmaya kıyamazdım.
Mis gibi, çiçek bahçesi gibi, bal dök yala misali olurdu her her. Lakin artık bıraktı 2 aydır gelmiyor eşi artık istemiyormuş birazda rahatsızlanmış . Ne yapalım canı sağolsun çok hakkı geçti 120 TL veriyordum helali hoş olsun.
Bir süre eşimle birlikte idare ettik kimseyi bulamadım, geçen hafta artık tak dedi canıma bir hanım geldi.
Yarım gün 75 dedi, 13-18 yada 8-13 gelirim dedi. Ama ben istediğim işi anlattım o saatler içinde yetişmezse hakkın neyse veririm merak etme dedim. anlaştık.
O gün bende evdeydim öğlen 12 gibi başladı ama bende yardım ettim, mübarek gün tek yorulmasın diye.
Camlar silindi, perdeleri ben yıkayıp taktım. Halılar silkelendi büyük olan 2 taneyi birlikte silkeledik diğerleri zaten kilim gibi onları ben silkeledim. Evi süpürüp sildi, bu arada silme işini mop ile yaptı ben onu günlük kullanıyorum ama Ramazan diye ses etmedim. Toz aldı, kapıların tozunu ben aldım.
Koltukların tozunu nemli bez ile aldı.
Kızımın odasında çok eşya var silmek için ben kaldırdım, işi bitince ben yerleştirdim.
Tuvalet banyo temizlendi 75 dedi 80 verdim. Helal olsun.
Kendisine de çıkmadan önce söyledim, bugün evdeyim ve ramazan diye yardım ettim ama senden istediğim iş bu 15 günde bir sabah erken gelirsin yetişmezse çıkmazsın devam edersin farkı neyse öderim dedim anlaştık.
Evim 95 m2 eli çabuk olan bir hanım için 5 saatte bitecek işler bunlar diye düşünüyorum.

Zira Arzu abla yapıyordu daha bile fazlasını yapıyordu, Her geldiğinde mutlaka camlar ve koltuklar siliniyor.
Perdeler yıkanıp takılıyor, mutfak dolapları dışta siliniyor, küçük-büyük mutfak aletlerinin hepsi siliniyor baharatlıkları, yağdanlıkları bile boşaltıp yıkıyor
Silme süpürme toz alma onları saymıyorum onlar zaten temizliğin temeli.
Hatta mevsime göre eşyaların yerini bile değiştiriyordu.

işi bitince toz bezlerini banyo terliklerini v.s. makineye atıp çıkıyordu.
Sizinki biraz uyduruk olmuş sanki.

Son düzenleme:

Sorma arkadasim sizlerinkini okuyunca iyice sinir oluyorumm

canım mopu günlük kullanıyorum demişsinya, normalde ne ile siliyorsun ki

Bu dertten ben de muzdaribim kimi çağırdıysam hep sonu benim evi tekrar temizlememle ya da sinirlenmemle son buluyor. Evi taşıyacağımız zaman bir ablayı çağırmıştık ev 70 m2 falan annem de başında durmuştu çok sıkma kadını dedim dışarıdan yemek istettim abla gittikten sonra baktım istediğim gibi temizlememiş özellikle banyo için çağırmıştım aynı pislikler olduğu yerde duruyordu. Temizlik şirketinden 2 bayan geldi 140 tl ye onlar da yapmadılar düzgün, ben daha çok çalıştım hatta

Şu anda annemlerde 2 bayan var tavsiye üzeri zor bela buldum annem gayet memnun gibi 150 tl vereceğiz beğenirsem 2 haftada bir aldıracağım hem annemlere hem bana, kendi evim için bulamadım iş çıkışı akşam üzeri 4 ten sabahın kör vakti 4,30 a kadar aralıksız çalıştım yetmedi ertesi gün de 4 saat çalıştım öyle temizledim.

fazla olmus 35 tl hakki helal et yinede zor is Allah yardimcilari olsun.
O kadar da değil 35 az, 50 olması gerekiyordu

valla ilk geldiğinde 70 verdim
sonraki zamanlarda fazla bu dedi
üstelik oruç tuttuğu için bişey de yemiyor.
ben de evde ne kadar tabak çanak, giysi perde çanta vs. varsa bi sürü şey verdim.
erzak falan verdim.
başka arkadaşlarımda da 50 tl aldığı için ben çıkıntılık yapmıyım dedim
3 arkadaş evimize düzenli çağırıyoruz çünkü

Hangi şehirdesiniz acaba ?

Eşit : okudum şimdi İzmir de yaşıyormuşsunuz , üzüldüm şimdi Saydıklarınızı , bize tam gün gelip temiz yapsa ne mutlu olurdum .

yok izmirde değil balıkesirdeyim

laminantları viledayla silmiyor
eğilerek bezle siliyor
sonra da bastırmıyor iz kalır diye

o yüzden bence güzel yapıyor

eşyaya biraz hoyrat davranıyomuş arkadaşlarım öyle diyor
ama bence mühim değil

Ay cok iyi ya. Hangi semttesin :))) Istanbuldaysan paylasalim diyecektim

Ay okurken nedense benim içim ezildi ya. Ben kıyamam ki, oturtur yemek falan yedirirm. O kadar işe yarım saat mola ne biliyim. Bi değişik oldum okurken ya

Çok normal ya kadının ...... çıkarmışsın verdiğin 70 TL buraya yazarak yuh yani

Size yuh,duzgun konuşun ben burdaki bayanlarin cagirdiklari kadinlarin is olarak neler yaptigini merak ettigm icin actim konuyu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…