Eve gelen tenizlikci bayan

Ama kadin bunlari dinleyince hakliymis niye temizi temizlesin. Bide kadini begenmedin :)) Anneninde masallahi varmis benimkide kadin alsada begenmez yaptigini arkasindan eve girisir tekrar normal degiliz biz kadinlar ya :))

Hayirli olsun bebisin buarada
Ilk bebismi

Bence fazla. . Çünkü 3 saat 50 tl ye geliyorlar
Yarım gün 70 e
Tam gün ise 140 a
Bizde öyle... bidahakine konuşun. . Ona göre işe başlasın. . Enayi değilsin sonucta

Nerde yasiyosunuz siz
Allahin emri peygamber efendimizin kavliyle
Sizin ablayi kendi ablam yapmak istiyorum
Ona gozum gibi bakicam

Nerde yasiyosunuz siz
Allahin emri peygamber efendimizin kavliyle
Sizin ablayi kendi ablam yapmak istiyorum
Ona gozum gibi bakicam

ya sormayın kadına anne diyip sarılasım geliyor
ama çamaşır deterjanını çok döküyo bak o sıkıntı

küçük bi il burası
izmir istanbul olsa mümkün değil bence de

Ben daha dün aldim 2 ablayi. Saat 10 gibi geldiler 6 gibi ciktilar. 150 tl aldilar. Komple ev cam kapi banyo wv mutfak balkonlar yerler tertemiz oldu. Gunluk silme supurmeye 70 cokmus yahu

Ben de 80 lira veriyorum bana gelen yardımcıya. 10-16 çalışıyor.
Abladan allah razı olsun çarşaflarımı bile değişririyor yahu.
Sadece yerleri ıslak bıraktığından birkaç kere düştüm o kadar..
Öyle daha temiz oluyormuş.
Gerçi bizimki tanıdık. Normalde kaça yaparlar bilmiyorum.

Kac kira oduyorsunuz,birde nerde yasiyorsunuz
Ankaradayım Can'ım 70 lira veriyorum. Benim iki katlı evim alt kat üst kat 2 mutfak eliyle siler yerleri 3 banyo var üçünü de yıkar daha doğrusu 2 banyo bir tuvalet duşakabinleri köpürtüp siler tabanını camını. Halıları çırpar küçük lekeler varsa siler. Balkonu yıkar. Perdeler yıkandıysa camları siler. Merdiven korkuluğuna kadar toz alır ama mutfak dolabını silmez. Çünkü ev bay büyük kadın ne yapsın.

Emekçiye verilen para çokta göze batmamalı bence,zaten ev süpür sil diye anlaşmışsınız belki kadının eli hızlı kiminin 5 saatte yapacağını 3 saatte yapıyordur.
Sil süpürmem banyo yıka saatlerce ne sürecekki kapı sil dip bucak denilmemiş sonuçta.
Bence verilen tutar doğal.

Siz çok az vermişsiniz ya da kadın mecburiyetten o fiyata gelmiş,yokluktan.
Olmadı şehirle alakalı

Bitince cantasini aldi gidiyor,nezaketen insan islerim bitti varmi baska biyer demesi gerekti ama neyse gecti artik

Bitince cantasini aldi gidiyor,nezaketen insan islerim bitti varmi baska biyer demesi gerekti ama neyse gecti artik

O da büyük ihtimalle gittiği evlerde ev sahiplerinin bazen kendini üsten görüp emir vererek,hor görüp ters davranarak insanın onurunu kırmaktandır.Yani sizin için demiyorum bunu büyük ihtimal ile kadın artık sıkılmış mecburiyetten o işi yapıyor ve daha önce çalıştığı insanlarda gerdiği için güleryüz göstermeden kendi tavrını takınıyordur.
Aynı sitede eşi memur olup temizliğe giden tanıdığım vardı kadın bıkmıştı artık ve çokta iyidir normalde.
Temizliğe çağıran bir kadın arkadaş kadına sana para veriyoruz olmamış şurayıda sil burayı da kazı kaçıncı katta olsa cam sil diye diye tersleyerek soğuttu kadını kadın mecburiyetten gitmeye devam etti örneğin başka bir arkadaşım bankacıydı kadına dinlen biraz kahve yap iç devam edersin diye güleryüzle davranarak kadınla baya yakın olmuştu.
Yani tekrar size geldiğinde güleryüz gösterin tatlı dille şurayıda yapar mısın deyin devamlı olacaksa sorun çıkmaz bence nasıl davrandığımızla alakalı biraz bugüne kadar ne ben ne annem hiç sorun yaşamadık.
Ama tutar konusunu Asla fazla görmeyin empati yapın,umarım bir dahaki sefere memnun kalırsın,bebeğinizde hayırlı olsun

Sagolun amin,benim ilk defa evime geldi,gayetde giler yuz gosterdik,sicakti gelin dinlenin dedik,oruc degilmis soguk sy varmi dedi,var dedik oturdu soluklandi suyunu icti basladi,ara verdi gazoz ikram ettik,biraz daha yapti is,kavun karpuz kesip ikram ettik onuda yedi iside bitti cikti,70 tlye 3 saat az is yapti gibime geldi onun icin actim konuyu,daha oncedende bi bayan almistim 70 tl verdim evi supurup sildi evinde 9 buyuk cam var onlarida silmisti.

Hepsinin çalışması farklı işte,bir daha aynı kadın gelecekse camlarında silinmesini isterseniz belirtirsiniz ama belki 70 değil 90 ister yıllardır temizliğe giden insanlar çok boş kalmazlar ve artık kendi fiyatlandırmalarını yapmışlardır.Ek ücret isteyebilir kimisi çekindiği,için az bulsa da söylemez ama size gelen hanım anlattığınız gibi davrandıysanız yapısı böyle olabilir ve 70 tl ye her dediğinizi yapmayabilir gibi geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…