Eve gelen tenizlikci bayan

Zaten 70 ye hersey yaptirilmaz,camlar yarim gunu alir zaten,o kadar insafsiz degilim,benim istedigim 3 gomlek vardi utulencek birde distan mutvak dolaplari silmesini istiycektim 70 tl pekala yeterli bu isler icin bence.

Evim 4+1 temizlikçi supurur siler toz alır banyoyu yıkar oda yarım gün gelir arta kalan zamanda utu yapar ve 50 l veririm geçen hafta başladı haftada 2 gün bence sizinki çok fazla

benim ayni isleme 50 tl aliyor kadin.biraz daha da uzun kaliyor. 9 bucukta geliyor 2 gibi gidiyor

Arkadas tavsiyesi uzerine yarim gun bir bayan aldim,1 de geldi 4 de gitti,70 tl odedim,evi supurdu sildi toz aldi birde banyoyu yikadi,sanki 3 saat az gibime geldi,normalmi sizce?
Fiyatini bilemicem ama aileden birine yaptirsan kuzen, kardes gelin,... onlarada para teklif et daha guvenilir olur yani

Bizim burada iki bayan geliyor. Dip temizlik, ne istersen yapılıyor. İki kişi geldikleri için 5-6 saat falan sürüyor. 150 tl.
Bana çok gelmedi açıkçası. Az vermek de ayıp olurdu gibime geliyor.

2 kişi 150 mi aliyorlar? Supermis ya valla. Benden 250 almislardi uyuzlardi hic bir yeri adam akilli da yapmamislardi. Ya bana gelenler tembel galiba. Dün de bi tane geldi ama arkasından resmen ben temizledim evi. Ne yapicam bilmiyorum ://

Vay masallah. Bunlari peki temiz yapiyor mu? Benimkiler temiz yapmiyor ya.. :/

2 kişi 150 mi aliyorlar? Supermis ya valla. Benden 250 almislardi uyuzlardi hic bir yeri adam akilli da yapmamislardi. Ya bana gelenler tembel galiba. Dün de bi tane geldi ama arkasından resmen ben temizledim evi. Ne yapicam bilmiyorum ://

Vallahi cagiriyoruz,yarim yamalak yapip cantalarini takip biz gidiyoruz diyip gidiyorlar,bende kafama gore birini bulamadim,yanarimda ona yanarim:)

Arkadas tavsiyesi uzerine yarim gun bir bayan aldim,1 de geldi 4 de gitti,70 tl odedim,evi supurdu sildi toz aldi birde banyoyu yikadi,sanki 3 saat az gibime geldi,normalmi sizce?
Yarım gün olması için 4 saat durması lazım onada 75 TL alıyorlar.Yarım gün için fazla bir şey yapmamış.

Cam kapi istemedimki,70 tlye 3 saat supurme silme toz alma banyo yikama normalmi diye sordum.

3 saat az bence, yarım gün dediğin 4 saattir. 70 TL normal ama saat az, geçen annemin komşusu da bekar evini (1+1) 3 saattte temizleyip çıktı 60 tl istedi, ona bile şaşırmıştım 3 saatte nasıl halletti diye.

yarım günde ve 50 tl ye bu yapılanlar çok fazla, verebiliyorsanız biraz daha para verin. kimse ütüyü yarım güne hemde 50 yl ye yapmaz, üstelik halı koltuk, çamaşır yıkama vs. de var buzdolabı, camlar ayy okudukça ben kötü oldum valla, yani valla verebiliyorsanız 10 tl daha verin gerçekten yaptığı işe göre 50 tl çok az.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…