- 16 Mayıs 2014
- 1.824
- 1.251
- 83
- 39
- Konu Sahibi Gulgonca86
-
Hepsinin çalışması farklı işte,bir daha aynı kadın gelecekse camlarında silinmesini isterseniz belirtirsiniz ama belki 70 değil 90 ister yıllardır temizliğe giden insanlar çok boş kalmazlar ve artık kendi fiyatlandırmalarını yapmışlardır.Ek ücret isteyebilir kimisi çekindiği,için az bulsa da söylemez ama size gelen hanım anlattığınız gibi davrandıysanız yapısı böyle olabilir ve 70 tl ye her dediğinizi yapmayabilir gibi geldi bana
Canim burada fiyatlar boyle bana 100 de soylese verirdim hem memnun kaldim cunku. Kucuk bir ayrıntı evim 2+1.Siz çok az vermişsiniz ya da kadın mecburiyetten o fiyata gelmiş,yokluktan.
Olmadı şehirle alakalı
Canim burada fiyatlar boyle bana 100 de soylese verirdim hem memnun kaldim cunku. Kucuk bir ayrıntı evim 2+1.
Arkadas tavsiyesi uzerine yarim gun bir bayan aldim,1 de geldi 4 de gitti,70 tl odedim,evi supurdu sildi toz aldi birde banyoyu yikadi,sanki 3 saat az gibime geldi,normalmi sizce?[/QUO
konuyla alakasiz ama bu site bana karisik geldi.... yeni oldugum icin sanirim :) nasil soru yayinliyor sunuz? ozel msjdan mi ?
evet çalışanların evine gidiyor evleri toparlıyor süpürüp silip tozları alıyor günlük temizlik yaniGünlük süpürme derken sadece evi mi süpürüyor ?
afyonOrası neresi
Fiyatini bilemicem ama aileden birine yaptirsan kuzen, kardes gelin,... onlarada para teklif et daha guvenilir olur yaniArkadas tavsiyesi uzerine yarim gun bir bayan aldim,1 de geldi 4 de gitti,70 tl odedim,evi supurdu sildi toz aldi birde banyoyu yikadi,sanki 3 saat az gibime geldi,normalmi sizce?
Fiyatini bilemicem ama aileden birine yaptirsan kuzen, kardes gelin,... onlarada para teklif et daha guvenilir olur yani
Bizim burada iki bayan geliyor. Dip temizlik, ne istersen yapılıyor. İki kişi geldikleri için 5-6 saat falan sürüyor. 150 tl.
Bana çok gelmedi açıkçası. Az vermek de ayıp olurdu gibime geliyor.
yaa bana gelen ablaya yatıp kalkıp dua ediyorum
sabah 7.45
öğlen 12.30 arası 50 tl veriyorum
daha önce bi konuda da yazmıştım şunları yapıyor eli çok hızlı:
çamaşırları makineye atıyor
balkonları yıkıyor
camları siliyor
halı ve koltukları siliyor balkona çıkarıyor halıları
çamaşırları asıyor
eğer varsa ütü yapıyor
banyo tuvaleti temizliyor
mutfak dolaplarımı dıştan siliyor
ocagı siliyor
buzdolabının içini temizliyor
yerleri süpürüyor ve siliyor
bi kaç hoşuma gitmeyen şey de var ama bunları 15 günde yapan birinden daha ne isterim
2 ayda bir perdeleri yıkıyor
eğer rica edersem mutfak dolaplarını da boşaltıp içlerini silip yerleştiriyor
ben gelim yapimMalesef ne kuzen ne gelin nede yapicak akraba var.
2 kişi 150 mi aliyorlar? Supermis ya valla. Benden 250 almislardi uyuzlardi hic bir yeri adam akilli da yapmamislardi. Ya bana gelenler tembel galiba. Dün de bi tane geldi ama arkasından resmen ben temizledim evi. Ne yapicam bilmiyorum ://
Yarım gün olması için 4 saat durması lazım onada 75 TL alıyorlar.Yarım gün için fazla bir şey yapmamış.Arkadas tavsiyesi uzerine yarim gun bir bayan aldim,1 de geldi 4 de gitti,70 tl odedim,evi supurdu sildi toz aldi birde banyoyu yikadi,sanki 3 saat az gibime geldi,normalmi sizce?
Cam kapi istemedimki,70 tlye 3 saat supurme silme toz alma banyo yikama normalmi diye sordum.
yaa bana gelen ablaya yatıp kalkıp dua ediyorum
sabah 7.45
öğlen 12.30 arası 50 tl veriyorum
daha önce bi konuda da yazmıştım şunları yapıyor eli çok hızlı:
çamaşırları makineye atıyor
balkonları yıkıyor
camları siliyor
halı ve koltukları siliyor balkona çıkarıyor halıları
çamaşırları asıyor
eğer varsa ütü yapıyor
banyo tuvaleti temizliyor
mutfak dolaplarımı dıştan siliyor
ocagı siliyor
buzdolabının içini temizliyor
yerleri süpürüyor ve siliyor
bi kaç hoşuma gitmeyen şey de var ama bunları 15 günde yapan birinden daha ne isterim
2 ayda bir perdeleri yıkıyor
eğer rica edersem mutfak dolaplarını da boşaltıp içlerini silip yerleştiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?