Aynen öyle bizden uzak Allah’a yakınBoşver iyi ki gitmiş.
Bu tipler için tek duam kendilerine etsinler.
Bizlerin ailesinden uzak dursunlar.
Olay saatini belirmenize istemsizce guldum :) bu donemde tanimadiginiz birini almamanizda fayda var.
Annem de bende kızıma bakıyoruz çok yoruluyoruz eşim evden çalışıyorKendinizce haklısınız
Ama corona zamanı neden yardımcı çağırdınız? Anneniz de yanınızdaymış üstelik.
yapsaymışsınız keşke.
kadın sonuçta çocuğunuzu sevmeye kalktığı elleriyle temizlik yapıyor.
yada evinizde bulunduğu süre boyunca maskeli de kalmıyor.
yani siz zaten belli riski almışsınız.
Üslubunuzu bilemediğim için kadının tavrına bir şey diyemiyorum. Belki cahilliğinden yanlış yapıyordur ama siz de kırmışsınızdır.
BenimdeTatlı hayat dizisinde hizmetçi Menekşe vardı aklıma o geldi
Maalesefhem artist hem cahil!
gittiği iyi olmuş boşverin
Zaten annemle çok yorulduğumuz İçin aldık bide üstüne trip yedikVerilmiş sadakaniz varmis kendi kendine gitmis ne guzel
Bende istiyorum almayı ama korkumdan cesaret edemiyorum camlar les gibi oldu kendimde silemiyorum ne olacak hicbir fikrim yok☹ güvenilecek insan cok nadirZaten annemle çok yorulduğumuz İçin aldık bide üstüne trip yedik
Asla insanları da aşağılamam alnının akıyla para kazanıyor ama yaptığı korona zamanıyken hoş değildiSalgın zamanında almayın zaten eve kimseyi. Elinizden geldigince yapın oldugu kadar. Siz cocugunuza suyu bile ozenle alirken kimse boyle lakayt davranamaz. Ben hic yardimciyla calismadim ama bu sitede cok okudum sorun yasayanlari. Kimisi calisana gaddar davraniyor kimisi de tepesine cikariyor. Profesyonel birini bulmak gerekiyor sanirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?