Eve gelen yardımcının tribi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben daha önce duymuştum. Hatta doktor söylemiş kaynamış suyla yıkayın diye Arkadaş çalışırken bunu bilmeyen annesi çeşme suyuyla yıkayınca bebek amipli dizanteri olmuş. Bunlar arkadaşın başına gelmiş ilk çocuğunda... kamu spotu: gereksiz titizlik yapmayın. Konuyu sabote etmeden gideyim

El yıkamamasi ve bebeği almak istemesi bence de çok yanlış.

Ama suyun üzerine elbise bırakması neden sorun oldu onu tespit edemedim.
Onu ben görmedim o anda annem söyledi bana üstünden çıkardıklarını suyun üzerine koymaması gerek hemen yanında misafirler için koyulacak yer varken

Sizde benim için sıradansınız

Onu ben görmedim o anda annem söyledi bana üstünden çıkardıklarını suyun üzerine koymaması gerek hemen yanında misafirler için koyulacak yer varken

üstünden çıkanlar derken neyi koydu montunu mu

misafirler için koyulacak yer var vs demişsiniz

selin in suyu nerede duruyor

kadın pardösüsünü, montunu her ne ise o koyduğu nereye koydu

bana biraz fevri çıkmışsınız gibi geldi

haa bu arda daha önce eve gelen yardımcı az çok evin kuralını sizlerin huyunu da bilir bir yerde bir eksiklik var gibi geldi

zira yardımcım her yere girer, elini sürer mesela ama burada ne konular var buzdolabını açtı yardımcı diye

Benim de bebeğim var evde bir de 5 yaşında çocuk var annem uzakta şu an afedersiniz evi b.... götürüyor, hafta sonu eşim evdeyken anca temizlik yapıyorum onda da zaten ertesi güne nasıl oluyorsa yine aynı oluyor her şey. Ama yine de pandemiden önce 2 haftada bir gelen ablaya gelme dedim.
Su dediğiniz cam şişe su sanırım. O şişelerin üstünde depolarda kimbilir neler geziyor neler. Kullanmadan önce deterjanla bir yıkayın geçer gider.
Ayrıca bebek için elletmiyoruz demek çok kaba geldi bana, abla ya vaka çok artmış tedirgin oluyoruz uzaktan bakışsanız olur mu de mesela.
Eve dışarıdan gelen herkes için kolonya ikram edin, ben eve bazen tamir için biri gelecek oluyor kapıda bir kolonya döküyorum. Kimse de alınmıyor.
Bebek için tedirgin olmak başka hoş bir dille uyarmak başka

Temizlik yapmaya gelmiş biri, daha ellerini yıkamaktan aciz. En baştan göndermeliydiniz.

Selinin suyu derken tam olarak neyden bahsettiniz anlam veremedim. Temizlik için gelen arkadaş kıyafetlerini üzerinde Selin logosu olan Sürahinin üzerine mi koydu şayet böyle yaptıysa gerçekten yanlış bir davranış sergilemiş. Ha yok Dışardan getirdiği kıyafetleri üzerinde Selinin logosu olan kapalı su şişelerinin üzerine koyduysa bi nebze tolere edilebilir ama her halükarda Su hayattır ve dünyanın 4 te 3 ü su olduğu için Selinin suyu konusunda hassas oluşunuza hak verebiliyorum. Selin için aldığınız bebek suyundan kastınız ph değeri daha yüksek olan daha temiz bir su mu oluyor bilmediğimden soruyorum. Ayrıca Selinin suyu konusunda bu kadar hassassanız neden dışardan gelen bir insanın üzerinden çıkardığı elbiseleri koyabileceği yakınlıkta duruyor Selinin suları? Selinin suyunu daha güvenli bir yere alırsanız mikroplardan ve dış etkenlerden kolaylıkla korursunuz. Selinde gönül rahatlığıyla suyunu içebilir. Su sağlık için çok önemli bu yüzden daha bu yaşlardan itibaren Seline su içme bilinci kazandırmanızı takdire şayan buldum. Selin içtiği bu suların faydasını epey görecektir.

Bir kere daha Selin derse biri...

Yeni bir beğeni tuşu gelmeli. Fevkaledenin fevki vb. Olabilir. Kadın bir sürü ev geziyor taşıyıcı olabilir ama evi temizleyecek. Mantığın bittiği yerdeyim. Annelik askerlik gibi birşey. İnşallah ben de yaşarım.

Siz yapın bence maskeyle temizlik.
Bi deneyin nasıl oluyor.

İnanılmaz ya. Dışarıdan gelip el yıkamayan insan nasıl olabilir. Virüs olmadığı zamanda da yıkamadan nasıl rahat ediyorlar. Aklım almıyor

Üslubunuz öylesine gergin ki haklılığınızı gölgeliyor. Bu kadar titizseniz pandemide ev ev dolaşan birini eve almak normal değil bunu bilmeniz gerekirdi. Bir de saat ve "zor hamile kaldım" ayrıntılarını gereksiz buldum. Zor da kalsanız kolay da kalsanız sonucu normal bir çocuk işte.

Siz gereksiz bulmuş olabilirsiniz tüp bebek tedavisi gören insanları görseydiniz sonuçta çocuk demezsiniZ

Düşmana yapılmaz bu, ben bile yıkıldım

Siz yapın bence maskeyle temizlik.
Bi deneyin nasıl oluyor.
Günde 10 saat neredeyse aralıksız maske takıyorum çalışırken, tabi bu sırada aktifim. Koştur koştur iş yapıyorum, merdiven inip çıkıyorum, yeri geliyor makine tepelerine çıkıyorum ve ortam sıcaklığının 40 dereceye yakın olduğunu düşünün.
İnanın bazen kalbimin sıkıştığını hissediyorum, nefes alamıyorum. Yüzümün ne hale geldiğini hiç söylemeyeyim bile. Yani demem o ki haklı bir tespitte bulundunuz, hareket halindeyken ve kapalı ortamda maske takmak aşırı zor, öyle uzaktan ahkam kesmemeli kimse
Sağlıkçılara güç, kuvvet diliyorum hergün

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…