Ben daha önce duymuştum. Hatta doktor söylemiş kaynamış suyla yıkayın diyeShxyxksjsshbsskcucgsns
Bir yaşıma daha girdim şu an
Ben de türlü çeşitli yeni anne vakası duydum. Ama bunu da ilk defa duydum yani. Çekilir dert değil.
Sevsen sevdirmezler.
Sevmesen ilgilenmedi derler.
Deliriyorum
Tam da bu yüzden almiyacaktiniz yardımcıÇünkü çocuklu ev ellerini bile zorla yıkattı annem
Onu ben görmedim o anda annem söyledi bana üstünden çıkardıklarını suyun üzerine koymaması gerek hemen yanında misafirler için koyulacak yer varkenEl yıkamamasi ve bebeği almak istemesi bence de çok yanlış.
Ama suyun üzerine elbise bırakması neden sorun oldu onu tespit edemedim.
Sizde benim için sıradansınızO işi yapan kadınlar neler görüyordur, nelere katlanıyordur. Kolay kolay gideceğini sanmıyorum. Gerçekten kırmış olmalısınız.
Bir de kızım, bebeğim demek yerine neden sürekli ismini söylüyorsunuz? Selin'in suyu, Selin'i ellemek istedi vs. Biz Selin'i tanımıyoruz bizim için sıradan bir bebek
Onu ben görmedim o anda annem söyledi bana üstünden çıkardıklarını suyun üzerine koymaması gerek hemen yanında misafirler için koyulacak yer varken
Temizlik yapmaya gelmiş biri, daha ellerini yıkamaktan aciz. En baştan göndermeliydiniz.Olay saat 11:40 da bugün yaşandı
Eve yardımcımız geldi ilk önce Selin için aldığımız bebek sularının üstüne kıyafetlerini koydu neyse annem hemen aldı..
Daha sonra annem zorla ellerini yıkattı ellerim temiz diyor neyse annem ellerini yıkattı..
Sonra salonda Selin’le ben otururken aniden Selin’i tam elleyecekken elletmiyoruz dedim..
Bir baktık gidiyor annemle kaldık öylece..korona varken
1)ellerinini yıkamamak nedir
2)korona varken çocuğu ellemek hatta öpmeye kalkmak nedir
3)bide trip atıp gitmek nedir
Gerçekten millet kafayı yedi
Bir kere daha Selin derse biri...Selinin suyu derken tam olarak neyden bahsettiniz anlam veremedim. Temizlik için gelen arkadaş kıyafetlerini üzerinde Selin logosu olan Sürahinin üzerine mi koydu şayet böyle yaptıysa gerçekten yanlış bir davranış sergilemiş. Ha yok Dışardan getirdiği kıyafetleri üzerinde Selinin logosu olan kapalı su şişelerinin üzerine koyduysa bi nebze tolere edilebilir ama her halükarda Su hayattır ve dünyanın 4 te 3 ü su olduğu için Selinin suyu konusunda hassas oluşunuza hak verebiliyorum. Selin için aldığınız bebek suyundan kastınız ph değeri daha yüksek olan daha temiz bir su mu oluyor bilmediğim soruyorum. Ayrıca Selinin suyu konusunda bu kadar hassassanız neden dışardan gelen bir insanın üzerinden çıkardığı elbiseleri koyabileceği yakınlıkta duruyor Selinin suları? Selinin suyunu daha güvenli bir yere alırsanız mikroplardan ve dış etkenlerden kolaylıkla korursunuz. Selinde gönül rahatlığıyla suyunu içebilir. Su sağlık için çok önemli bu yüzden daha bu yaşlardan itibaren Seline su içme bilinci kazandırmanızı takdire şayan buldum. Selin içtiği bu suların faydasını epey görecektir.
Yeni bir beğeni tuşu gelmeli. Fevkaledenin fevki vb. Olabilir. Kadın bir sürü ev geziyor taşıyıcı olabilir ama evi temizleyecek. Mantığın bittiği yerdeyim. Annelik askerlik gibi birşey. İnşallah ben de yaşarım.Allah yeni doğum yapmış ,panik annelerden hepimizi korusun (amin)
Benim ablam da bir sene erikli suyu ocakta kaynatıp çocuğa banyo yaptırmıştı,musluk suyunda-kattlede kireç vardir diye
Siz de onun gibi 'cocugun suyunun üzerine kıyafet koydu' falan demişsiniz. Kadın ne bilsin,yerde eşyalar varsa koymuştur oraya. Üstünde altın varakla 'selinin suyu,yaklaşma' falan mı yaziyor?
Ayrıca el yika demenin de , bebeğe dokunma demenin de binbir tane yolu var. Şu yazıdaki paniginize ve kadının çekip gitmesine dayanarak sizin yolunuzun çok da iyi olmadığına eminim.
Üslubunca 'bebege dokhnulmasindan hoşlanmıyoruz' deseydiniz kadın kaçmadı herhalde...
Ne diyim ki? Ortalıkta virüs var, siz panikten öleceksiniz. Madem öyle ne demeye elin kadınını eve sokuyorsunuz? Annenizle iş bölümü yapın, seline bir o baksın bir siz. Oda da köşe bucak girin, iki güne biter zaten ev.
İyi yapmış kadın kacmakla. Ben olsam ben de kaçardim (kendi ablamdan yegenimi çok sevdiğim için kacamazdim,üstüme 'ya sabır' ceketimi giyer , dediği her şeyi uygulardim. Ama yeğen sevgisi olmasa yeni anne tribi cekilecek çile değil. Allah sabır versin çevrenizdekilere)
Noldu zoruna mı gitti Selin dedim benim kızımın ismi neden size bu kadar battı bilemedim?Bir kere daha Selin derse biri...
Selinnnn :)Bir kere daha Selin derse biri...
Siz yapın bence maskeyle temizlik.Annem de bende kızıma bakıyoruz çok yoruluyoruz eşim evden çalışıyor
Bayadır (koronadan öncede aynı kişi geliyordu)anneme geleyim mi şu gün boşum diye yazmış aslında koronadan beri sadece bugünle itibaren 2.ci alışımızdı
Ayrıca sanırım tam okumadınız yazdığımı annem ellerini zorla yıkattı insanlar pis ben temizim diyor günde kaç eve gidiyor taşıyıcı olabilir ve ya korona olabilir belirtiler daha sonra çıkıyor..
Bugün evde olsaydı maskeyle temizlik yapıcaktı bunu söyleyecektik
Ben zor hamile kaldım bu evde çocuk var ki kolayda hamile kalsaydım çocuğumu elleyemez karşıdan sevsin..
Siz neden kadını korumaya çalışıyorsunuz onu anlamadım yerden yere evet vurun demiyorum ama haksız oyken neden yani
Ben kırmadım kırılacağı varsa da o onun sorunu..
Ben en yakın arkadaşlarımla bile çocuğumu elletmiyorum ki artık gitmiyorum
İnanılmaz ya. Dışarıdan gelip el yıkamayan insan nasıl olabilir. Virüs olmadığı zamanda da yıkamadan nasıl rahat ediyorlar. Aklım almıyorOlay saat 11:40 da bugün yaşandı
Eve yardımcımız geldi ilk önce Selin için aldığımız bebek sularının üstüne kıyafetlerini koydu neyse annem hemen aldı..
Daha sonra annem zorla ellerini yıkattı ellerim temiz diyor neyse annem ellerini yıkattı..
Sonra salonda Selin’le ben otururken aniden Selin’i tam elleyecekken elletmiyoruz dedim..
Bir baktık gidiyor annemle kaldık öylece..korona varken
1)ellerinini yıkamamak nedir
2)korona varken çocuğu ellemek hatta öpmeye kalkmak nedir
3)bide trip atıp gitmek nedir
Gerçekten millet kafayı yedi
Siz gereksiz bulmuş olabilirsiniz tüp bebek tedavisi gören insanları görseydiniz sonuçta çocuk demezsiniZÜslubunuz öylesine gergin ki haklılığınızı gölgeliyor. Bu kadar titizseniz pandemide ev ev dolaşan birini eve almak normal değil bunu bilmeniz gerekirdi. Bir de saat ve "zor hamile kaldım" ayrıntılarını gereksiz buldum. Zor da kalsanız kolay da kalsanız sonucu normal bir çocuk işte.
Düşmana yapılmaz bu, ben bile yıkıldımO işi yapan kadınlar neler görüyordur, nelere katlanıyordur. Kolay kolay gideceğini sanmıyorum. Gerçekten kırmış olmalısınız.
Bir de kızım, bebeğim demek yerine neden sürekli ismini söylüyorsunuz? Selin'in suyu, Selin'i ellemek istedi vs. Biz Selin'i tanımıyoruz bizim için sıradan bir bebek
Günde 10 saat neredeyse aralıksız maske takıyorum çalışırken, tabi bu sırada aktifim. Koştur koştur iş yapıyorum, merdiven inip çıkıyorum, yeri geliyor makine tepelerine çıkıyorum ve ortam sıcaklığının 40 dereceye yakın olduğunu düşünün.Siz yapın bence maskeyle temizlik.
Bi deneyin nasıl oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?