Eve gelen yardımcının tribi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kadının kendine özel arabası varmış kendi kazandığı parayla aldığı bir de konu sahibinin yoksa çıldırıyordur normal bur şey bu diyenlere:) öyle düşünüyorum

Benim cagirdigim kadın 300 e geliyordu haftasonu calismasa sadece hafta içi 6000 eder ayda. Eşi de çalışıyorsa neden ev araba alamasinlar ki çok normal bir durum. Kötü birşey de yazmamisim hakaret yok birşey yok olanı söyledim beğenmedim almışım

selennn ne o kız hırs mı yaptın seri beğenmeyerek geliyon, hani gülüp geçiyodun :)))
Şu an sinirden tırnaklarını yediğine eminim ama kanıtlayamam. Ya da kanıtlayabilirim. Durduk yere kimse kızgın, beğenmedim emojisi atmıyor burda, atıyorsa da bana denk gelmedi, size geldi mi? C Calcifer sen eski üyesin, sana denk geldi mi?

Beğenmedim atınca seri olarak 30ya yakın mesajına beğenmedim atan üyeler var:)) ben durduk yere olduğunu düşünüyorum ve ne kafası yaşadıklarını merak ediyorum:) bir de sana bir yerden taktıysa denk geldiği her yorumuna beğenmedim atanlar var onlar da ayrı.

Sonuna kadr okudm.
saka sandım deilmis

Konuya yorum yapmayacağım demiştim. Etiketlemezsen sevinirim. Ayrıca eskiyim diye her üyeyi takip etmiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…