Eve gelen yardımcının tribi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
El yıkamayan bir insan gitsin gelmesin. Temizlik şu an en önemli şey. Korona öncesi kızıma bakıcı aradık bulduk geldiği ilk gün dışarı kıyafetiyle evde durdu ben rahatsız oldum ve güzel bir şekilde öyle durmaması gerektiğini anlamasını sağladım. El bile yıkamayan bir insanın benim için oluru yok temizlik için gelse bile

Bi daha çağırmayın o yardımcıyı. Yapacağı iş eksik olsun. Biz de sağlam halimizle birine sebep olmayalım diye dezenfektanı içecek dereceye gelelim, vatandaşa bak ne kadar rahat.

Önce bir üslubunuza dikkat ederek konuşursanız çok sevinirim
Ben zor hamile kaldım herkesin çocuğu kendine çok iyidir çok güzel ve ya yakışıklıdır
Çocuğuma en iyi şeyleri alırım (suyundan tutun giyim oyuncak vs)
Kadın 1 senedir bizde ara ara gelir yardımcımızdır selinin sularını falan herşeyini bilir nereye konduğunu..
Elletmiyoruz dedim bunda bişey yoktur zaten daha önce de geldiğinde elletmemiştik biliyor yani
Siz ablanıza söyleyemediklerimizi gelip burada bana üslubunuzu bozarak konuşamazsınız o hakkı size vermiyorum..
Ben ablanıza benzemem alttan da almam..
Bence sizin çevrenizdekilere Allah yardım etsin

4) pandemi de eve yardımcı almak nedir ?

Zaten o kadar dikkatsiz biri temizliği baştan savma yapar yine canınızı sikardi. Hem paranizdan olur hem canınız sikilirdi. Şimdi sadece canınız sikilmis iyi tarafından bakın
Aynen

Yeni sıfır araba aldı 140 bine
Evide var havuzlu kendi anlatıyor bunları benim çalışmaya ihtiyacım yok aslında diyor

Aynen öyle

1 çocuk, 2 kadın, 1 ev.
atla deve değil hanımefendicim.
Zaten pandemi dönemi, eve gelen giden olmaz, kendi işinizi de görüverirsiniz.
Hava yağmurlu cam silmeyin, halıları da daha sonra yıkamaya verirsiniz.
yok biz o kadarını da yapamıyoruz derseniz, kendi temizlik anlayışınıza uygun birini bulursunuz.

Daha önce evinize gelen kadının temizlik anlayışı ile ilgili bir fikriniz vardır zaten.
El yıkama çok temel bir temizlik kuralı.
bugun pandemi de yıkamayan, önceden hiç yıkamıyor
beğenmediğinizi evinize sokmayın oldu bitti.

ben kadını savunmadım. Bilemiyoruz üslubunuzu dedim. Ve evet bilemiyoruz.

Ben böyle birini pandemi olmasa da eve almazdım.
Çok çaresiz kaldım aldıysam da kadına kadını kıracak şekilde davranmaz, işimi gördürürdüm.
kadını yerden yere vuracak yeterince yorum alırsınız, tasalanmayın. Size göre haksız.
bana göre olan kısmını yazdım.

bir sene erikli suyu ocakta kaynatıp çocuğa banyo yaptırmıştı,musluk suyunda-kattlede kireç vardir diye
Shxyxksjsshbsskcucgsns

Bir yaşıma daha girdim şu an

Ben de türlü çeşitli yeni anne vakası duydum. Ama bunu da ilk defa duydum yani. Çekilir dert değil.

Sevsen sevdirmezler.

Sevmesen ilgilenmedi derler.

Deliriyorum

Yoruluyoruz anlatamıyorum galiba annemin ayakları ağrıyor eli ağrıyor beraber yapıyoruz camları falan sildirmek için aldık
Ee yorumunuzda kendiniz yazdınız ellerini yıkamadı ya korona olsa diye. Bırakın camlar kirli kalsın. Şehri bilmiyorum ama zaten yağmur yağıyor sürekli. Diyelim ki temizlik çok önemli sizin için haftada bi yeri temizleyin. Yine de akıl işi değil sürekli temizliğe giden birisini evde küçük kızınız varken eve almak

O işi yapan kadınlar neler görüyordur, nelere katlanıyordur. Kolay kolay gideceğini sanmıyorum. Gerçekten kırmış olmalısınız.

Bir de kızım, bebeğim demek yerine neden sürekli ismini söylüyorsunuz? Selin'in suyu, Selin'i ellemek istedi vs. Biz Selin'i tanımıyoruz bizim için sıradan bir bebek

" Maskeyle çalışacaktı " mı dediniz ?
Nasil çalışsın öyle evin içinde maskeyle ben daraldım
Bu kadar dikkat ediyorsunuz madem eve yardımcı almamanız lazim bu dönemde.
Çünkü çocuklu ev ellerini bile zorla yıkattı annem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…