- 27 Haziran 2017
- 4.035
- 8.528
- 158
Bi daha çağırmayın o yardımcıyı. Yapacağı iş eksik olsun. Biz de sağlam halimizle birine sebep olmayalım diye dezenfektanı içecek dereceye gelelim, vatandaşa bak ne kadar rahat.Olay saat 11:40 da bugün yaşandı
Eve yardımcımız geldi ilk önce Selin için aldığımız bebek sularının üstüne kıyafetlerini koydu neyse annem hemen aldı..
Daha sonra annem zorla ellerini yıkattı ellerim temiz diyor neyse annem ellerini yıkattı..
Sonra salonda Selin’le ben otururken aniden Selin’i tam elleyecekken elletmiyoruz dedim..
Bir baktık gidiyor annemle kaldık öylece..korona varken
1)ellerinini yıkamamak nedir
2)korona varken çocuğu ellemek hatta öpmeye kalkmak nedir
3)bide trip atıp gitmek nedir
Gerçekten millet kafayı yedi
Önce bir üslubunuza dikkat ederek konuşursanız çok sevinirimAllah yeni doğum yapmış ,panik annelerden hepimizi korusun (amin)
Benim ablam da bir sene erikli suyu ocakta kaynatıp çocuğa banyo yaptırmıştı,musluk suyunda-kattlede kireç vardir diye
Siz de onun gibi 'cocugun suyunun üzerine kıyafet koydu' falan demişsiniz. Kadın ne bilsin,yerde eşyalar varsa koymuştur oraya. Üstünde altın varakla 'selinin suyu,yaklaşma' falan mı yaziyor?
Ayrıca el yika demenin de , bebeğe dokunma demenin de binbir tane yolu var. Şu yazıdaki paniginize ve kadının çekip gitmesine dayanarak sizin yolunuzun çok da iyi olmadığına eminim.
Üslubunca 'bebege dokhnulmasindan hoşlanmıyoruz' deseydiniz kadın kaçmadı herhalde...
Ne diyim ki? Ortalıkta virüs var, siz panikten öleceksiniz. Madem öyle ne demeye elin kadınını eve sokuyorsunuz? Annenizle iş bölümü yapın, seline bir o baksın bir siz. Oda da köşe bucak girin, iki güne biter zaten ev.
İyi yapmış kadın kacmakla. Ben olsam ben de kaçardim (kendi ablamdan yegenimi çok sevdiğim için kacamazdim,üstüme 'ya sabır' ceketimi giyer , dediği her şeyi uygulardim. Ama yeğen sevgisi olmasa yeni anne tribi cekilecek çile değil. Allah sabır versin çevrenizdekilere)
4) pandemi de eve yardımcı almak nedir ?Olay saat 11:40 da bugün yaşandı
Eve yardımcımız geldi ilk önce Selin için aldığımız bebek sularının üstüne kıyafetlerini koydu neyse annem hemen aldı..
Daha sonra annem zorla ellerini yıkattı ellerim temiz diyor neyse annem ellerini yıkattı..
Sonra salonda Selin’le ben otururken aniden Selin’i tam elleyecekken elletmiyoruz dedim..
Bir baktık gidiyor annemle kaldık öylece..korona varken
1)ellerinini yıkamamak nedir
2)korona varken çocuğu ellemek hatta öpmeye kalkmak nedir
3)bide trip atıp gitmek nedir
Gerçekten millet kafayı yedi
AynenZaten o kadar dikkatsiz biri temizliği baştan savma yapar yine canınızı sikardi. Hem paranizdan olur hem canınız sikilirdi. Şimdi sadece canınız sikilmis iyi tarafından bakın
Yeni sıfır araba aldı 140 bineOlayları birde karşı taraftan dinlemek gerek. Ev temizliği kolay bir iş değil bu kadınında paraya ihtiyacı var çekip gitmesi için başka bir şey olması lazım çünkü kimse müşterisini kaybetmek istemez
Yok yok sakın almaBende istiyorum almayı ama korkumdan cesaret edemiyorum camlar les gibi oldu kendimde silemiyorum ne olacak hicbir fikrim yok☹ güvenilecek insan cok nadir
Maşallah Allah daha çok versin dedim ya başka bir şey olmuş olmalı diye kadının eyvallahı yokmuşYeni sıfır araba aldı 140 bine
Evide var havuzlu kendi anlatıyor bunları benim çalışmaya ihtiyacım yok aslında diyor
Aynen öyleEl yıkamayan bir insan gitsin gelmesin. Temizlik şu an en önemli şey. Korona öncesi kızıma bakıcı aradık bulduk geldiği ilk gün dışarı kıyafetiyle evde durdu ben rahatsız oldum ve güzel bir şekilde öyle durmaması gerektiğini anlamasını sağladım. El bile yıkamayan bir insanın benim için oluru yok temizlik için gelse bile
1 çocuk, 2 kadın, 1 ev.Annem de bende kızıma bakıyoruz çok yoruluyoruz eşim evden çalışıyor
Bayadır (koronadan öncede aynı kişi geliyordu)anneme geleyim mi şu gün boşum diye yazmış aslında koronadan beri sadece bugünle itibaren 2.ci alışımızdı
Ayrıca sanırım tam okumadınız yazdığımı annem ellerini zorla yıkattı insanlar pis ben temizim diyor günde kaç eve gidiyor taşıyıcı olabilir ve ya korona olabilir belirtiler daha sonra çıkıyor..
Bugün evde olsaydı maskeyle temizlik yapıcaktı bunu söyleyecektik
Ben zor hamile kaldım bu evde çocuk var ki kolayda hamile kalsaydım çocuğumu elleyemez karşıdan sevsin..
Siz neden kadını korumaya çalışıyorsunuz onu anlamadım yerden yere evet vurun demiyorum ama haksız oyken neden yani
Ben kırmadım kırılacağı varsa da o onun sorunu..
Ben en yakın arkadaşlarımla bile çocuğumu elletmiyorum ki artık gitmiyorum
Yoruluyoruz anlatamıyorum galiba annemin ayakları ağrıyor eli ağrıyor beraber yapıyoruz camları falan sildirmek için aldık4) pandemi de eve yardımcı almak nedir ?
Shxyxksjsshbsskcucgsnsbir sene erikli suyu ocakta kaynatıp çocuğa banyo yaptırmıştı,musluk suyunda-kattlede kireç vardir diye
Eşim evdeydi bahanesi büyük ihtimal budurMaşallah Allah daha çok versin dedim ya başka bir şey olmuş olmalı diye kadının eyvallahı yokmuş
O kadar beğenmedimi yaptıktan sonra bunu yazmakKonunun saat ile ilgisini anlamayantek ben miyim?
Ee yorumunuzda kendiniz yazdınız ellerini yıkamadı ya korona olsa diye. Bırakın camlar kirli kalsın. Şehri bilmiyorum ama zaten yağmur yağıyor sürekli. Diyelim ki temizlik çok önemli sizin için haftada bi yeri temizleyin. Yine de akıl işi değil sürekli temizliğe giden birisini evde küçük kızınız varken eve almakYoruluyoruz anlatamıyorum galiba annemin ayakları ağrıyor eli ağrıyor beraber yapıyoruz camları falan sildirmek için aldık
Çünkü çocuklu ev ellerini bile zorla yıkattı annem" Maskeyle çalışacaktı " mı dediniz ?
Nasil çalışsın öyle evin içinde maskeyle ben daraldım
Bu kadar dikkat ediyorsunuz madem eve yardımcı almamanız lazim bu dönemde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?