- 2 Ekim 2014
- 2.478
- 5.362
- 358
- 39
İsmide “elleme” temizlik şirketi olsundeli yaakızım hepimiz ayrı psikopatmışız haberimiz yokmuş biraraya gelsek global holding kurariz yeminle ama imkanımız yok işte
deli yaakızım hepimiz ayrı psikopatmışız haberimiz yokmuş biraraya gelsek global holding kurariz yeminle ama imkanımız yok işte
global olucaz dünyaya açılıcaz, elle-me olsunİsmide “elleme” temizlik şirketi olsun
Manyakglobal olucaz dünyaya açılıcaz, elle-me olsunboyle italyan -american ortak gibi....gavurlar da çağırsın , hem keyif alalım hem dolar alalım euro alalım
Aslına bakarsan süper bir fikir bence , bir an önce patentini alalım, maazallah ismimizi çalarlar falanManyak
Anlatmak istediğinizi anladim ama benim yorumum daha çok korona döneminde dahi konu sahibesinin prenses havalarına girerek "ben cam silemem " vs demesiydi. Cam silemez ama evine sağlığından dahi haberi olmadığı bir baskasini sokar? Ve biraz burnu dik bir havası var okuduysanız yazılarını, fark etmişsinizdir. Saraydan mı geldiniz derken onu kast ettim. Elbette isteyen yapar isteyen temizlikçi tutar. Tamamen benim kendi görüşüm ki evime %100 emin olmadigim kimseyi sokmam paşa paşa kendim yaparım. Ve evet bu kendine yetmektir. Konu sahibinin evde çocuğa bakabilecek bir annesi olmasına rağmen temizliğe mırın kırın etmesi ve ona rağmen tuttuğu kadına yaptığı saçma çelişkili durum. Olay bu. Madem titiz o halde korona döneminde evine neden insan sokuyor?Konuya çok farklı bi yerden gireceğim de kadınlar evde cam silmek zorunda mıdır? Evde temizliği tek başına yapmak niye kendine yetmek olarak kabul ediliyor? Son olarak da diyelim ki kendine yetemiyor bir insan ev temizliğinde ona ne oluyor mesela? Nikahı mı düşüyor? Evden mi atıyorlar?
Enerjim bile olsa temizlik yapmayı sevmiyorum hayatımda hiç de cam silmedim. Saraydan da gelmedim. Kendimi zorlamayı sevmiyorum. Sevmek zorunda da değilim. Ha siz yine yetin kendi kendinize. Herkes eve temizlik için yardımcı çağıracak diye bir dayatma yapılmadı zaten
Gönül isterdi ki sayfalarca selin geyiği yapayım ama ben yetişene kadar yapılmış tüm geyik
5 kişi beraber gidicez, herkes sevdiği işe girişecek, 5 saatte imza atıp çıkıcazahah hepimizden ancak 1 temizlikçi çıkıyor bu durumda
ahahah
Köşeyi döneriz biz bu gidişle. Havuzlu sitede birer ev bide 360 bin liralık araba cekeriz altımıza
5 kişi beraber gidicez, herkes sevdiği işe girişecek, 5 saatte imza atıp çıkıcazaboov internetten baktım ayrıntılı temizlik avrupada 500-600euro diyolla 5 saatte 5000 tl alıp çıkıcaz , 5000 tl 5 saatte...
5 kişi beraber gidicez, herkes sevdiği işe girişecek, 5 saatte imza atıp çıkıcazaboov internetten baktım ayrıntılı temizlik avrupada 500-600euro diyolla 5 saatte 5000 tl alıp çıkıcaz , 5000 tl 5 saatte...
+1Kendinizce haklısınız
Ama corona zamanı neden yardımcı çağırdınız? Anneniz de yanınızdaymış üstelik.
yapsaymışsınız keşke.
kadın sonuçta çocuğunuzu sevmeye kalktığı elleriyle temizlik yapıyor.
yada evinizde bulunduğu süre boyunca maskeli de kalmıyor.
yani siz zaten belli riski almışsınız.
Üslubunuzu bilemediğim için kadının tavrına bir şey diyemiyorum. Belki cahilliğinden yanlış yapıyordur ama siz de kırmışsınızdır.
ayyy aynen boyle bır konu vardı unutmuyorum sinir oldugum konuları unutmambir öğun yemek verecekler onda bile hesap yapiyorlar neymiş sırtımizdan kalkınmış
ertesi gün temizlikçı geliyor nasil olsa diye cok afedersin ama kakasini yaoptigi tuvalete firca calmayan pislikler var
Çocuklarımız yaşıt bir arkadaş var. Çocukları karşılaştırmaya bayılıyor. Bilerek ya da bilmeyerek yapıyor bunu ama dikkat etmiyor. Mesela onun çocuğu 9aylıkken konuştu. Benimki 2.5 yaşında. Her bir araya geldiğimizde seninki geç konuştu dedikçe hayır seninki Ekrem komuştu benimki tam zamanında diyorum. Yani onun çocuğu mükemmel her şeyin en iyisini yapıyor bizimki değil. Dua ediyorum ki aynı sınıfa düşmezlerben de ömrümce anlamayacağım sanırım çocukların neredeyse putlaştırılmasını. herkesin çocuğu kendine özel ve güzel ama dışarıdakiler için normal bir varlık. ve bu çocuklar okulda, iş yerinde bunun ceremesini çekiyor. daha da fenası o alıştıkları ilgiyi göremedikçe saldırgan insanlara dönebilyiorlar.
Arkadaşınızın bu hayatta övünecek başka bir şeyi yok sanırım çocuğu sayesinde egosunu tatmin ediyorÇocuklarımız yaşıt bir arkadaş var. Çocukları karşılaştırmaya bayılıyor. Bilerek ya da bilmeyerek yapıyor bunu ama dikkat etmiyor. Mesela onun çocuğu 9aylıkken konuştu. Benimki 2.5 yaşında. Her bir araya geldiğimizde seninki geç konuştu dedikçe hayır seninki Ekrem komuştu benimki tam zamanında diyorum. Yani onun çocuğu mükemmel her şeyin en iyisini yapıyor bizimki değil. Dua ediyorum ki aynı sınıfa düşmezler
Henüz anne değilim ama şu en özel benim çocuğum en harika benimki modunda gezenlere katlanamıyorum ben de. seninki de diğer hepsi gibi dümdüz çocuk diyesim geliyor. Özelse sana özel yani. Diğer herkes niye çocuğa özel davransın mükemmelliğine hürmet etsin diye bekleniyor anlamıyorum.Çocuklarımız yaşıt bir arkadaş var. Çocukları karşılaştırmaya bayılıyor. Bilerek ya da bilmeyerek yapıyor bunu ama dikkat etmiyor. Mesela onun çocuğu 9aylıkken konuştu. Benimki 2.5 yaşında. Her bir araya geldiğimizde seninki geç konuştu dedikçe hayır seninki Ekrem komuştu benimki tam zamanında diyorum. Yani onun çocuğu mükemmel her şeyin en iyisini yapıyor bizimki değil. Dua ediyorum ki aynı sınıfa düşmezler
Hamileyim bende tüp bebek değil uzun denemeler sonucu olan bir bebekte değil ve yaşımda 30 u geçgin , çocuğumun anne karnındaki gelişimi için doktorum söylediği herşeyi eksiksiz yapmaya çalışıyorum yemediğim şeyleri yiyorum dinleniyorum stresten olabildiğince uzak duruyorum bebeğimle iletişim kurmaya çalışıyorum müzik dinletiyorum kitaplar okuyorum sporda yapıyordum fakat pandemiden bırakmak zorunda kaldım. Çocuğum benim için dünyanın en kıymetli çocuğu, dünyanın kıymetli çocuğu değil olabilir mi olabilir çığır açacak bir yeteneği olursa Einstein gibi neden olmasın. Kedi bile hasta yavrusunu tedavi için tutup ensesinden acil servise götürüyor. Kedi içinde kendi yavrusu en kıymetlisi. Çocuklarımızı dünya onun etrafında dönüyormuş gibi yetiştirmek ( kişinin kendi tercihidir) ona zarar vermekten başka birşey değildir. Olabildiğince özgüvenli yetiştirilmeli egolu değil.12 sene sonra onca tedavi sonucu ben de tüp bebek annesi oldum. Bu benim çocuğumu diğer çocuklardan üstün yapmıyor. Suyun üstüne esya koymus alt tarafı. Bunun için kalp kırmaya değer mi? Eğer evinize temizliğe aldıysanız (eğer korona ise) çocuğunuza dokunmasa bile evinizde dokunmadığı eşya kalmıyacak. Yani burda da tepkiye gerek yok. Bir de bilmiyorum ben mi yanlıs düşünüyorum bazı anneler cocuklarına uzaktan gülümsesen bile bakışlarıyla dövüyor. Çocuğunuza gülümseyen insana gülümsemek çok mu zor. Sanırsın çocuk doğurmak bir meziyet ve onlar dünyanın sekizinci harikasını doğurmus
Yaptığının farkında bile değil. Oysa ki kaç kere uyardım. En son görüşmeyi kestimArkadaşınızın bu hayatta övünecek başka bir şeyi yok sanırım çocuğu sayesinde egosunu tatmin ediyor
Bu kısmı garipseyen tek ben değilmişimO işi yapan kadınlar neler görüyordur, nelere katlanıyordur. Kolay kolay gideceğini sanmıyorum. Gerçekten kırmış olmalısınız.
Bir de kızım, bebeğim demek yerine neden sürekli ismini söylüyorsunuz? Selin'in suyu, Selin'i ellemek istedi vs. Biz Selin'i tanımıyoruz bizim için sıradan bir bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?