Eve gelen yardımcının tribi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anlatmak istediğinizi anladim ama benim yorumum daha çok korona döneminde dahi konu sahibesinin prenses havalarına girerek "ben cam silemem " vs demesiydi. Cam silemez ama evine sağlığından dahi haberi olmadığı bir baskasini sokar? Ve biraz burnu dik bir havası var okuduysanız yazılarını, fark etmişsinizdir. Saraydan mı geldiniz derken onu kast ettim. Elbette isteyen yapar isteyen temizlikçi tutar. Tamamen benim kendi görüşüm ki evime %100 emin olmadigim kimseyi sokmam paşa paşa kendim yaparım. Ve evet bu kendine yetmektir. Konu sahibinin evde çocuğa bakabilecek bir annesi olmasına rağmen temizliğe mırın kırın etmesi ve ona rağmen tuttuğu kadına yaptığı saçma çelişkili durum. Olay bu. Madem titiz o halde korona döneminde evine neden insan sokuyor?

Elbette hayat ve tercihler sahibine aittir.
Kadın temizlikle bagdastiralamaz. O nedenle oğluma daha 6 yasında odasını temizlemesini, bana yardım etmesini öğretiyorum ya

ahah hepimizden ancak 1 temizlikçi çıkıyor bu durumda
ahahah
5 kişi beraber gidicez, herkes sevdiği işe girişecek, 5 saatte imza atıp çıkıcaz aboov internetten baktım ayrıntılı temizlik avrupada 500-600euro diyolla 5 saatte 5000 tl alıp çıkıcaz , 5000 tl 5 saatte...

Köşeyi döneriz biz bu gidişle. Havuzlu sitede birer ev bide 360 bin liralık araba cekeriz altımıza

+1

bir öğun yemek verecekler onda bile hesap yapiyorlar neymiş sırtımizdan kalkınmış
ertesi gün temizlikçı geliyor nasil olsa diye cok afedersin ama kakasini yaoptigi tuvalete firca calmayan pislikler var
ayyy aynen boyle bır konu vardı unutmuyorum sinir oldugum konuları unutmam

aylarca evı temızlememıstı kısı... tuvaletın ıcını ıyı temızlememıs dıye kızmıstı hatta nasıl bır terımse gelen kadın tuvaletı ıyı sürtmemiş demıstı
ne bunlardan cektıgımız demıstı
bende temızlıge yardımcı cagırıyorsunuz sızın dıskı kalıntınızı temızlemek zorunda degıl ayıp dedıgımde bana duyar kasma demıslerdı ,hatta bana hasta bakıcıların sucu ne dıyen bıle olmustu ,parasını verıyorum tabıkı yapacak demıslerdı sımdı guluyorum kendılerıne ama o zaman nasıl bunlarla aynı dunyada yasıyorum dıye cok uzulmustum
ınsan alısıyor ıste

İyiki okb var bnde dedim biran kendime . ellerimi günde en az 30 kez yıkarım belkide elim hep suyun altında ve sabunda .el yıkama keşke herkezde olsa .oyuzden kimsenin elinden kolay kolay yemekte yiyemem açıkçası .konu sahibi haklısınız ama keşke daha yumuşak bı dille soyleseydiniz anlaşılan kırılmış

Çocuklarımız yaşıt bir arkadaş var. Çocukları karşılaştırmaya bayılıyor. Bilerek ya da bilmeyerek yapıyor bunu ama dikkat etmiyor. Mesela onun çocuğu 9aylıkken konuştu. Benimki 2.5 yaşında. Her bir araya geldiğimizde seninki geç konuştu dedikçe hayır seninki Ekrem komuştu benimki tam zamanında diyorum. Yani onun çocuğu mükemmel her şeyin en iyisini yapıyor bizimki değil. Dua ediyorum ki aynı sınıfa düşmezler

Arkadaşınızın bu hayatta övünecek başka bir şeyi yok sanırım çocuğu sayesinde egosunu tatmin ediyor

Henüz anne değilim ama şu en özel benim çocuğum en harika benimki modunda gezenlere katlanamıyorum ben de. seninki de diğer hepsi gibi dümdüz çocuk diyesim geliyor. Özelse sana özel yani. Diğer herkes niye çocuğa özel davransın mükemmelliğine hürmet etsin diye bekleniyor anlamıyorum.

Umarım çocuğum olunca selin selin diye gezmem ben de insan kınadığını yaşar diyorlar

Hamileyim bende tüp bebek değil uzun denemeler sonucu olan bir bebekte değil ve yaşımda 30 u geçgin , çocuğumun anne karnındaki gelişimi için doktorum söylediği herşeyi eksiksiz yapmaya çalışıyorum yemediğim şeyleri yiyorum dinleniyorum stresten olabildiğince uzak duruyorum bebeğimle iletişim kurmaya çalışıyorum müzik dinletiyorum kitaplar okuyorum sporda yapıyordum fakat pandemiden bırakmak zorunda kaldım. Çocuğum benim için dünyanın en kıymetli çocuğu, dünyanın kıymetli çocuğu değil olabilir mi olabilir çığır açacak bir yeteneği olursa Einstein gibi neden olmasın. Kedi bile hasta yavrusunu tedavi için tutup ensesinden acil servise götürüyor. Kedi içinde kendi yavrusu en kıymetlisi. Çocuklarımızı dünya onun etrafında dönüyormuş gibi yetiştirmek ( kişinin kendi tercihidir) ona zarar vermekten başka birşey değildir. Olabildiğince özgüvenli yetiştirilmeli egolu değil.

Bu kısmı garipseyen tek ben değilmişim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…