Eve gelince bosanmak istedigimi soyleyecegim

O saatte sırf oyun oynamak için elin adamını nasıl eve getirebilir yahu?:KK57:
İnsan eşini seviyorsa eğer onunla vakit geçirebilmek için her anını değerlendirir.

En azından marketten sonra direkt eve koşar, arkadaşıyla saatlerce muhabbet edip, bir de eve getirmez. Veya annesini zaten her gün görüyor, her pazar oraya gitmez. İnsan isteyince bir çaresini mutlaka bulur.

Aslında PlayStation zevkli arada sen de katıl ona ciddi diorum. Biraz ruhu çocuksu galiba eşinin, Zamanla düzelir bu yüzden boşanılmaz. Önce güzellikle konuş. Bi de birbirinizin sevdiği şeyleri beraber yapın sen onun Hatrına o da senin hatrına.

ne umutlarla evleniyor insanlar ama sonu hüsran hikayeler okuyunca benim içim çok acıyor.. bir gün ben de aynısını mı yaşayacağım diye düşünüyorum hep.
Yok yaw ikeayı eleştirme açısından söylemiştim onu biz aldık köşe takımı valla ilk fırsatta atıcaz evden :) bide onu alması eve getirmesi montelemesi sırf eziyet olsun die kurulmuş bir yer :)) berbattt

Yok yaw ikeayı eleştirme açısından söylemiştim onu biz aldık köşe takımı valla ilk fırsatta atıcaz evden :) bide onu alması eve getirmesi montelemesi sırf eziyet olsun die kurulmuş bir yer :)) berbattt
ha, ben anlayamadım o ironiyi:KK48:

neyse arkadaşın konusunu işgal etmeyelim:oops:

Birbirimizi görmeden nasıl çocuk yapacağız deseydiniz keşke?
Ne çocuğu yahu?
Eş olmayı beceremeyen insan baba olmayı nasıl becerecek.

Birbirimizi görmeden nasıl çocuk yapacağız deseydiniz keşke?
Ne çocuğu yahu?
Eş olmayı beceremeyen insan baba olmayı nasıl becerecek.
Öyle deme canım, leylekler getirir:KK53: Kek ya hani bu, bir gece gezmelerden geri kalsa hemen yapıverir nolacak:KK53: Hadi mucize bebek oluverdi diyelim, burada gördük bir gece hopp ertesi aya bebek, hamile karısını yine yalnız bırakıp bırakıp gidecek bu. Kadının sancısı tutsa ya da düşse falan bir başına oracıkta kalır ya:KK12: Daha bebek bakımına falan hiç girmiyorum, bu adamla hamilelik süreci bile sağlıklı bir şekilde atlatılamaz ki. Daha ona gelmeden çocuk yapamazlar, sevişmek için vakit yok çünkü. Gece 3'de eve gelen adamla hangi ara, nasıl yapacaksın ki şu işi? Engelli koşu gibi mübarek hayata bak:KK54:

Bilmiyorum bilemiyorum. Surekli beni seviyor musun diye sorar. Ama birlikte hicbir sey paylasmiyoruz ki sevsem ne olur sevmesem ne olur? Yani onun icin cok onemli oldugunu sanmiyorum.
Fiziksel olmayan aldatma da su: daha once cok konu actim, eskiden asik oldugu kizi hala sevdigini dusunmeme neden olan seyler oldu. Hic beraber olmamislar, platonik bir sey. Ve bu kiz hayatimizda. Ne kadar rahatsiz oldugumu anlatsam da gorusmeye devam ediyor. Ayni sektorde olduklari icin is yapiyorum falan diyor ama benden onemli mi? Beraber gorustugumuz de oldu. Yalniz birakmamak icin razi oldum. Ama omur boyu bunu cekemeyecegim.
Annesi yuzunden bu laflar cok gecti. Simdi de evet cok basitce soylenebiliyor.
Calisiyor evet buna bir lafim yok ama insan haftada bir iki saatini karisina ayirip o vakitlerde bir yemege cikar, bir kahve icmeye cikar ne bileyim beraber bir sey yapar. Bunu soyledigimde eve gelip yatip tv izledigi vakitlerde yanimda oldugunu soyluyor. Saka gibi. Ben olmasam da bunu yapabilirsin yani. Olmasam da olur.
ayrilmak icin sadece siddet yada maddi sikinti sebep degildir. bence bu sayfiklariniz en az siddet yada aldatma kadar kotu...ADAM YOK KI ORTADA evli kalsaniz ne olur. kagit uzerinde evli ama.yanliz yasiyorsunuz degil mi? ben de oyleyim o kadar iyi anliyorum ki suan aglamak istedim bagira bagira... maddi durumumuz iyi ailesi muhtesem otesi insanlar ben bu kadar iyi insan toplulugu gormedim. esim de cok iyi bir insan. dost olarak dunyada tanidigim en muhtesem insan. para de verir arabasini iste verir gece 5 de ara teyzemin ninesinin dedesini doktora gotur de " neden ben baska kimse kalmadi mi? " demez ...amaaaa
Es olarak bir tane sifir... guzel bir laf etmez asla konusmaz hep susar duvar gibi...asla iyi soz soylemez bana. seni seviyorum falan yilda 1 kere ancak. eve gelir elinde tel mackolik yada mac izler illa ki.sonra fiki fiki madam ister sonra da uyur... hic demez nasilsin naptin... ben yokum sanki hayalet casper im
bilmiyorum ne yapsak ben de bilemiyorum :(

Bekar arkadaşları varsa böyle olması normal. Eşim evlendiği gün tüm bekarları hayatından çıkardı. Bekar arkadaşla bekar gibi evli arkadaşla evli gibi takılınır.

Bu nasil sacmaliktir. Kusura bakmada es cocuk gibi ise bekar arkadas ilede cocuk gibi olur, evli arkadasi ilede. Aldatmak istiyorsada ayni sey gecerli. Burdaki sorun mesela bekar arkadasi olmasi degil. Kendisi evli oldugunu farkinda olmamasi, o evi otel olarak kullanmasi. Gecenin 1 inde PlayStation oynamak isteyen ve bunun icin arkadasini getiren biri birak olgun olmayi, ergen olmayi bile beceremiyordur. Üstelik üzgünüm konu sahibi, ama seni sevmiyor. Sadece o eve geldiginde biri olmasini, gece birine sarilmayi seviyor fakat seni sevmiyor.

Bosanmak ile iyi karar alirsin, umarim huzuru ve mutlulugu bulursun..

Öyle deme canım, leylekler getirir:KK53: Kek ya hani bu, bir gece gezmelerden geri kalsa hemen yapıverir nolacak:KK53: Hadi mucize bebek oluverdi diyelim, burada gördük bir gece hopp ertesi aya bebek, hamile karısını yine yalnız bırakıp bırakıp gidecek bu. Kadının sancısı tutsa ya da düşse falan bir başına oracıkta kalır ya:KK12: Daha bebek bakımına falan hiç girmiyorum, bu adamla hamilelik süreci bile sağlıklı bir şekilde atlatılamaz ki. Daha ona gelmeden çocuk yapamazlar, sevişmek için vakit yok çünkü. Gece 3'de eve gelen adamla hangi ara, nasıl yapacaksın ki şu işi? Engelli koşu gibi mübarek hayata bak:KK54:

Ay aynen ya.
Hamile kalsa sonrasi daha kotu.
Bu adam insani fitik eder.

Hani demissiniz ya bir sure hicbir sey istememeyi denedim diye.O sure icinde ne yaptiginiz cok onemli.kendinize mesgale bulup , esinize de normal bir birey gibi davranip evin icinde gayet enerjik ve mutlu bir sekilde miydiniz yoksa trip atar veya herseyden sikayet eder vaziyette miydiniz?Sanirim 2. si.Cunku genelde bu yapiliyor ve kaybeden kadin oluyor.Cunku adamlara elektrik vermis gibi oluyor ve adamlar da nereye kacacaklarini sasiriyorlar.Sizin yasadiginiz durumdan ornek vereyim.Siz ps oynamayi biliyor musunuz?Esinize katilabilirsiniz.Illa arkadasini da istiyorsa turnuva yapabilirdiniz.Yani yenen le oyun.
Bence gunumuzde bir evliligi yurutmedeki en onemli sart sevgi degildir , saygi da degildir. kafalarin uyusmasidir.Illa herkes birbirinin ayni degil.Ancak ne kadar ortak nokta yaratilabilirse ve kari-koca ne kadar birlikte ortak birseyler yapabilirse o evlilik de o kadar uzun omurlu olur.Zaten nisanlilik donemi de bunu anlamak icin degerlendirilmeli diye dusunuyorum.

Ben burada size hak verdim.Ne olursa olsun ne kadar yoğun çalışırsa çalışsın size kesinlikle vakit ayırması gerekli bence.Ve insan isterse mutlaka bi boş zaman yaratır diye düşünüyorum.
Şimdi eşiniz annesi ve kızkardeşi ile çalışıyormuş ya birlikte.Hani onlarda size surat yapıyorlarmış filan.Hani kötülemek istemiyorum doğrudan ama eğer sizinle bi problemleri varsa kv ve görümce eşinizi bütün gün size karşı dolduruyor olabilirler mi?
Çünkü eşinizin size sürekli beni seviyor musun diye sorması garip geldi bana erkekler genelde sormaz böyle şeyler.
Acaba sizin onu sevmediğinizle ilgili şeyler filan mı söylüyorlar eşinize.Eşiniz neden sizin ona olan sevginizi sorgulama ihtiyacı duyuyor ben onu anlamadım?
Bence önce bi bunu öğrenin emin olun çünkü sürekli beraberler ve sizin hakkınızda sürekli olumsuz konuşuyorlarsa eşiniz bunlardan etkileniyor olabilir.

• Beğen
Reactions: anu
Evet evlilin ilk yillarinda bencede olabilir alışma sorunu.zamanla ortak payda bulunir eger saygi ve sevgi varsa. Bence direk sorabilirsin sorun ne sence iliskimizde diye.Kendi işi demissin belki cok yoruluyordur. Streslidir işi. Konuşun birlikte vakit gecirin meselanbu pazar onun annesine birlikte gidin.bende gelmek istiyorum de. Birde onemli bir konu bence su arkadasiyla gec saatte eve gelmesi,anladigim kadariyla birlikte geleceklerinden haberin yoktu. Bu konuyu netlestirin bence ona tabiki eve arkadasin8 getirebilirsin ama keske habr verseydin. Sonucta eve geldiginde belki sana ozel bir supriz hazirlamis olsaydim. Ne yapacaktik. Birdaha ki e lutfen onceden haber ver. Etraf daginik olur istum musait olmaz vs... seklinde konuş canim. Bu erkekler konustukca yola geliyor:)oda kocalik konusinda daha yeni. Sende veklentilerini soylersin onunkileri dinlersin. Sevgi ve saygi varsa gecer hepsi. Ilk sene ozellikle zor bir süreç. Kivrak zekani kullan canim.

Bazen insan hayatındaki bi eşyaya ya da bi insana öyle tutunuyo ki...

Onunla uğraşmaktan kendi hayatını yasayamiyor.

Sen de bırak. Direnme. Tutunma. Düşünme.

Bi kendine bak.

Emin ol rahatlayacaksin.

Back
X