- 17 Ağustos 2011
- 4.514
- 7.491
- 358
Avukat bir dostumuz var. Onu aradim nasil oluyor bu isler diye. O da oglen aramis kadini ama bir turlu konusamamislar. Kadin davalara girip cikiyormus musait olamamis. Daha sonra kadin aramis esimi. Oyle kararli gormedim ben onu dedi. Seni aradim nereye dilekce veriliyor diye soracaktim demis. Sonra kizkardesine olan kizginligindan bahsetmis. Onun yuzunden bitiyor evliligim, o mutsuz ya herkes mutsuz olsun istiyor, tamam ben de mutsuzum artik ama artik isyerine gelemeyecek demis. Her tartismalarinda kardesini boyle korkutuyor ama bir sure geciyor sonra yine ayni tas ayni hamam. Ailesi yuzunden bittigini kabul ediyor yani. Ben de evden gittim diye zaten benim de bosanmak istedigimi dusunuyormus.
Çok acayip sorunlu bir kişilik. Ailesi yüzünden bittigini biliyorsa ona gore önlemlerini alır evliliğini kurtarır. Ama öyle de yapmıyor.. bu karakterdeki biriyle zaten gecirilen ömür zindan olur, ne mutluluktan tad alırsın ne de yaşadığını zannedersin.
Hakkınızda hayırlı olsun. Dua edin, eger inanıyorsanız insirah suresi okuyun fetih suresi okuyun. Kendinizi hayvan sevgisine bitki sevgisine verin. Iş arayın. Ama mutlu olacaksınız. En kötü ihtimalle de bu evliliktekinden daha mutsuz olmazsıniz inşallah