Eve gelince bosanmak istedigimi soyleyecegim

Avukat bir dostumuz var. Onu aradim nasil oluyor bu isler diye. O da oglen aramis kadini ama bir turlu konusamamislar. Kadin davalara girip cikiyormus musait olamamis. Daha sonra kadin aramis esimi. Oyle kararli gormedim ben onu dedi. Seni aradim nereye dilekce veriliyor diye soracaktim demis. Sonra kizkardesine olan kizginligindan bahsetmis. Onun yuzunden bitiyor evliligim, o mutsuz ya herkes mutsuz olsun istiyor, tamam ben de mutsuzum artik ama artik isyerine gelemeyecek demis. Her tartismalarinda kardesini boyle korkutuyor ama bir sure geciyor sonra yine ayni tas ayni hamam. Ailesi yuzunden bittigini kabul ediyor yani. Ben de evden gittim diye zaten benim de bosanmak istedigimi dusunuyormus.

Çok acayip sorunlu bir kişilik. Ailesi yüzünden bittigini biliyorsa ona gore önlemlerini alır evliliğini kurtarır. Ama öyle de yapmıyor.. bu karakterdeki biriyle zaten gecirilen ömür zindan olur, ne mutluluktan tad alırsın ne de yaşadığını zannedersin.

Hakkınızda hayırlı olsun. Dua edin, eger inanıyorsanız insirah suresi okuyun fetih suresi okuyun. Kendinizi hayvan sevgisine bitki sevgisine verin. Iş arayın. Ama mutlu olacaksınız. En kötü ihtimalle de bu evliliktekinden daha mutsuz olmazsıniz inşallah

Bunlar çözüme ulaşır zamanında yeni evliyken bende eşimi görmüyordum 2 mizde yoğun çalışıyorduk boş olduğu vakitte annesine zorunlu gidiyorduk boşanıpta daha iyi adamın gelecek diye garantisi yok, şimdilerde hep beraberiz sabırlı olun
evlilik sizin için nedir ?

izin günlerini tatillerini ayrı ayrı geçirmek mi ? zaten işi geç saatte biten bi adamın dışarıda takılıp bide gece vakti arkadaşına evine getirmesi ? evi sadece otel olarak kullanması mı ?

bence bunlar evlilik değil ev arkadaşlığıdır. işi geç saatte biten adam işini değiştirmeye çalışmalı ha olmuyo değiştiremiyo mu zaten geç çıkıyorum diyip eve gelip karısıyla vakit geçirmeli.

ayda yılda 1 pazarını annesiyle geçirsin ama eşide olsun yanında, sonrada eşinin ailesinde yada 1 kaç saat eşsiz.

Cattycat, şimdi panikledin kendini berbat hatta suçlu bile hissediyor olabilirsin. Şunu aklından çıkarma, bu hisler yersiz ve kısa zamanda geçecek. Sen çok daha iyi bir hayata layıksın. Artık kurtul bu kamburdan, bir süre acı çek (bu adama değmez aslında ama insanız sonuçta illa ki üzüleceksin) ama çok da çekme bana kalırsa :) sonra yas dönemini kapat ve daima kendine yatırım yap, seyahat et alışveriş yap süslen kitap oku kendini sevdiğin şeylerle meşgul et. Bundan sonra enerjin çok güzel olsun lütfen ama lütfen. Cazibeli ol başka insanları hayatına al. Sana değer veren güven veren mutlu edenleri. Sen bunları hak ediyorsun.

Vallahi ağız dolusu küfürler edesim var bu herife, yeterince hayatının içine etti daha fazlasına izin verme değmez.

Cattycat, şimdi panikledin kendini berbat hatta suçlu bile hissediyor olabilirsin. Şunu aklından çıkarma, bu hisler yersiz ve kısa zamanda geçecek. Sen çok daha iyi bir hayata layıksın. Artık kurtul bu kamburdan, bir süre acı çek (bu adama değmez aslında ama insanız sonuçta illa ki üzüleceksin) ama çok da çekme bana kalırsa :) sonra yas dönemini kapat ve daima kendine yatırım yap, seyahat et alışveriş yap süslen kitap oku kendini sevdiğin şeylerle meşgul et. Bundan sonra enerjin çok güzel olsun lütfen ama lütfen. Cazibeli ol başka insanları hayatına al. Sana değer veren güven veren mutlu edenleri. Sen bunları hak ediyorsun.

Vallahi ağız dolusu küfürler edesim var bu herife, yeterince hayatının içine etti daha fazlasına izin verme değmez.
Canim tesekkur ederim. İcimi rahatlattin evet tam su anda sacma bir sucluluk hissine burundum. Mantigim asla degmeyecegini soyluyor ama kalbim agriyor. Aklimla kalbim hic bu kadar ters ucta olmamisti. O kadar kziyorum ki ona. O kadar cocuk, o kadar salak ki Hicbir hissettiginin hicbir dusundugunun arkasinda duramiyor. Su an ben yaninda yokum diye annesi ne derse yapacak. Gule oynaya bosanmadigini da biliyorum ama evliligini de surduremiyor. Sadece bu gece kendime uzulmek icin izin veriyorum. Yarin yeni bir gun olacak.

Gecenin yarısı playsation oynamak için arkadaşını getirenden koca olmaz. Öyle şeymi olur ya çok düşüncesizce bir davranış.
Hem sana vakit ayırmıyor hem arkadaşına gece yarıları eve getirerek çok güzel vakit ayırıyor. Adam belli kafasında evliliği bitirmiş.
Menzil5453 bna ulasir misin, sakaryada histeroskopi laparoskopi amelyt olmussun forumdan okudum bende sakaryadaym doktorun adi neydi soyler misin

Bunlar çözüme ulaşır zamanında yeni evliyken bende eşimi görmüyordum 2 mizde yoğun çalışıyorduk boş olduğu vakitte annesine zorunlu gidiyorduk boşanıpta daha iyi adamın gelecek diye garantisi yok, şimdilerde hep beraberiz sabırlı olun

yoğun çalışmak ayrı kalan vakti nasıl geçirdiğin apayrı bişey
adam mı yok keyfini beklicek

O halde bdv vaktini boşa harcama git avukat tut boşanma davası aç kararsızlık iyi değil bir daha buna benzer erkeklerden uzak dur ama yeni bulacağın erkeğinde mutlaka defosu olacaktır , yaşanır ,idare edilir defosunu bulman şart bu durumda nede olsa 2 evlilik daha sağlam olması gerek
yoğun çalışmak ayrı kalan vakti nasıl geçirdiğin apayrı bişey
adam mı yok keyfini beklicek

Canim tesekkur ederim. İcimi rahatlattin evet tam su anda sacma bir sucluluk hissine burundum. Mantigim asla degmeyecegini soyluyor ama kalbim agriyor. Aklimla kalbim hic bu kadar ters ucta olmamisti. O kadar kziyorum ki ona. O kadar cocuk, o kadar salak ki Hicbir hissettiginin hicbir dusundugunun arkasinda duramiyor. Su an ben yaninda yokum diye annesi ne derse yapacak. Gule oynaya bosanmadigini da biliyorum ama evliligini de surduremiyor. Sadece bu gece kendime uzulmek icin izin veriyorum. Yarin yeni bir gun olacak.

Yeni bir günden merhaba :KK25:

Nasıl hissediyorsun?

O halde bdv vaktini boşa harcama git avukat tut boşanma davası aç kararsızlık iyi değil bir daha buna benzer erkeklerden uzak dur ama yeni bulacağın erkeğinde mutlaka defosu olacaktır , yaşanır ,idare edilir defosunu bulman şart bu durumda nede olsa 2 evlilik daha sağlam olması gerek

yanlış alıntı yaptınız heralde. konu benim değil

Bence kesinlikle kestirip atmayin bir terapiste gidebilirsiniz. Aldatma olur ne bileyim siddet olur eyvallah deriz ama böyle sorunlardan yuva dağıtılmaz. O yuvayi kurarken yaşadığınız guzel heyecanı getirin akliniza ve duzeltmeye çalışın

Bence kesinlikle kestirip atmayin bir terapiste gidebilirsiniz. Aldatma olur ne bileyim siddet olur eyvallah deriz ama böyle sorunlardan yuva dağıtılmaz. O yuvayi kurarken yaşadığınız guzel heyecanı getirin akliniza ve duzeltmeye çalışın
Konuyu ve yorumları tam okumamissiniz galiba . Sorun konuda yazanlardan cok daha fazla aldatma da var duygusal olarak .

Kizlar yeni gelismeler oldu. Dun gece yabanci ortagi kizla baya mesajlasti. Bu kiz muthis akilli super bir kiz. Bir yandan bosanicam diyo bir yandan sevdigini soyluyo. Kiz guzel akil verdi, bana yaptigi haksizliklari anlatti falan. Neyse. Bugun aradi musaitsen avukata gidelim diye. Geldi beni aldi. Ama avukata falan gidildigi yok, belli benimle konusmak icin gelmis. Bi yerde oturduk. Butun icimdekileri soyledim. Ailesiyle ilgili sikintilarimi falan. Kizkardesinin evliligimize ne kadar zarar verdigini farketmis ve hayatindan uzak tutma karari almis. Ben olayim ya da olmayayim bu karari uygulayacakmis. Diger kiz konusunu actim. Onunla ilgili konusmak istemiyo yaa. Deliricem. O bize kardesinden daha fazla zarar verdi. Susuyo dinliyo sadece. Hala bana isteseydim onun yanina giderdim, isteseydim onunla olurdum diyo. Eve don dedi. Donmem dedim. Avukata falan gitmedik eve birakti beni. Yeteri kadar sıkıstırdim ama bi konu hakkinda konusmuyosa konusturmak mumkun degil.
Biraz once yine aradi. Ortami yumusatmaya calisiyo. Muhabbet ediyo falan. Yine eve cagirdi. Sorunlari cozmedik ki geleyim dedim. Yine kiz konusu acildi. Ustune gidince tamam anlasamiyoruz dedi. İnanilmaz yaa. Tamam dedim ama soranlara da bu kiz yuzunden bosaniyoruz diycem diyip kapattim.
Ben donmek istiyor muyum? Aslinda hayir. Onun hicbir sozune guvenmiyorum ve kalp kirikliklarim cok fazla. Ama donmeye istegim olsa gercekten degisip hatalarini anlayip toparlanmaya karar verdi mi diye anlamaya calistim. Hala bu konuda geri adim atmiyo. İnanilmaz yaa.

Kizlar yeni gelismeler oldu. Dun gece yabanci ortagi kizla baya mesajlasti. Bu kiz muthis akilli super bir kiz. Bir yandan bosanicam diyo bir yandan sevdigini soyluyo. Kiz guzel akil verdi, bana yaptigi haksizliklari anlatti falan. Neyse. Bugun aradi musaitsen avukata gidelim diye. Geldi beni aldi. Ama avukata falan gidildigi yok, belli benimle konusmak icin gelmis. Bi yerde oturduk. Butun icimdekileri soyledim. Ailesiyle ilgili sikintilarimi falan. Kizkardesinin evliligimize ne kadar zarar verdigini farketmis ve hayatindan uzak tutma karari almis. Ben olayim ya da olmayayim bu karari uygulayacakmis. Diger kiz konusunu actim. Onunla ilgili konusmak istemiyo yaa. Deliricem. O bize kardesinden daha fazla zarar verdi. Susuyo dinliyo sadece. Hala bana isteseydim onun yanina giderdim, isteseydim onunla olurdum diyo. Eve don dedi. Donmem dedim. Avukata falan gitmedik eve birakti beni. Yeteri kadar sıkıstırdim ama bi konu hakkinda konusmuyosa konusturmak mumkun degil.
Biraz once yine aradi. Ortami yumusatmaya calisiyo. Muhabbet ediyo falan. Yine eve cagirdi. Sorunlari cozmedik ki geleyim dedim. Yine kiz konusu acildi. Ustune gidince tamam anlasamiyoruz dedi. İnanilmaz yaa. Tamam dedim ama soranlara da bu kiz yuzunden bosaniyoruz diycem diyip kapattim.
Ben donmek istiyor muyum? Aslinda hayir. Onun hicbir sozune guvenmiyorum ve kalp kirikliklarim cok fazla. Ama donmeye istegim olsa gercekten degisip hatalarini anlayip toparlanmaya karar verdi mi diye anlamaya calistim. Hala bu konuda geri adim atmiyo. İnanilmaz yaa.

Bu kızla olan ilişkisi, samimiyetleri tam olarak nedir?
Ben o ayrıntıyı hatırlayamadım.o_O

Tum yorumlari okudum. Esinle ilgili Degismeyen tek fikrim kizdan bi ışık gorse ona kosacagi oldu. Yiyip, içip geziyolar ama kiz esine arkadas gibi davranip arafta birakiyor gibi geldi. Esinde ne yardan ne serden vazgeçiyor. Esin ablasina bile set cekerken kizla ilgili net bi tavır koyamiyor ve tavrini koymadikca seni uzmeye devam edecektir. Ve tabi seni kaybedecektir de bunu idrak etmesi lazim. Yani ne kadar seversen sev bu durumda mantigin kalbine sogukluk getirecek. Hakkında hayırlısı olur inşallah

Bu kızla olan ilişkisi, samimiyetleri tam olarak nedir?
Ben o ayrıntıyı hatırlayamadım.o_O
Kizla dort sene once tanisyo, asik oluyo, is yapiyolar ayni zamanla takiliyolar, gorusuyolar vakit geciriyolar, kiz ne hayir ne evet diyo, hani gosterip vermiyo derler ya:) oyle. Evlenme teklif ediyo, reddediliyo, sonra kizin kendi patronuyla zaten iliskisi oldugunu ogreniyo ama yine de arkadas kaliyo. Biraz da is iliskisi devam ediyo diye. Evlendikten sonra kardesi bu kizla cok samimi olmaya basliyo. Bu da bu samimiyeti kullanip kizla gorusmeye devam ediyo. Yabanci ortagi da kizla tanisiyo. Dort koldan kiz hayatimizda yani.

Sevdigini soyluyor derken sizin icin mi o kadina mi diyor seviyorum diye. Ortaginin herseyin farkinda oldugu bastan beri belli keske kesin bi sekilde esinizi kendisinden uzaklastirsaydi sizin rahatsiz oldugunuzu bile bile bu kadar samimi olmasaydı. Esiniz biseylerin farkina variyor ama onu bile duzgun yapamiyor. Hem siz olun hemde takintili aski devam etsin .. hala dengesizlige devam . Siz duzelicegine inaniyor musunuz ? Umarim en dogru kararı verirsiniz

Kizla dort sene once tanisyo, asik oluyo, is yapiyolar ayni zamanla takiliyolar, gorusuyolar vakit geciriyolar, kiz ne hayir ne evet diyo, hani gosterip vermiyo derler ya:) oyle. Evlenme teklif ediyo, reddediliyo, sonra kizin kendi patronuyla zaten iliskisi oldugunu ogreniyo ama yine de arkadas kaliyo. Biraz da is iliskisi devam ediyo diye. Evlendikten sonra kardesi bu kizla cok samimi olmaya basliyo. Bu da bu samimiyeti kullanip kizla gorusmeye devam ediyo. Yabanci ortagi da kizla tanisiyo. Dort koldan kiz hayatimizda yani.

Peki günümüzde iletişimleri yoğun mu?
İş içinse iş icabı kısa net görüşmeler yapar.
Bu konuda senin içinin rahat edeceği bir iletişim kurmalı.

Geçmiş geçmişte kalmış.
Seni seviyorum ki seninleyim konusuna hakveriyorum ben ama
bu cümle rahatlamaya yetmiyor.

Kızla görüştün mü sen peki?
Bu rahatsızlığından haberdar mı kendisi?

Kardesinden vazgeciyor ama o kadin hakkinda konusmuyor bile.. Sevse olabildigince uzak duracagim, is disinda gorusmeyecegim derdi coook zorunluysa ortakliginin devam etmesi.. Bu adamdan hayir gelmez sana.

Back
X