- 28 Ekim 2025
- 3
- -5
- 1
- Konu Sahibi xxkleopatraxx
Merhaba neden buraya yazayım onu da bilmiyorum psikologlara da gittim bir faydası olmuyor bana sorun eşim 18 yıllık evliyim her zaman iniş çıkışlarımız oldu yedi aydır eve gelmiyor sayılır ne yapıyor bilmiyorum tam olarak eve geliyor yemek yiyor üstünde değiştiriyor duşunu alıyor yani ihtiyaçlarını gideriyor bazen gece geliyor bazen sabah geliyor bazen gelmiyor bu sebepten dolayı daha çok kavga çıkıyor beni bunaltmakla suçluyor hayatında biri mi var diye soruyorum olmasını mı istiyon diye soruyor olsa söylerim diyor aşırı alkol almaya başladı genel olarak da gece hayatını seven bir insan beni rahat bırak diyor kafamı toplayım rahatlayın ama ben bir eş olarak buna üzülüyorum takmamaya çalışıyorum içimde düzelecek diye umut var daha doğrusu istek saçma şekilde eşimi çok seviyorum hala çok seviyorum ne yapacağımı bilmiyorum bir yaşında bebeğim var kavga olmadan bir günümüz geçmiyor her yaptığım ona batıyor geçen gün hastaneye götürdü rahatsızlandığım için trafik saatine denk geldiğimiz için hastaneye gidiş kadar Nutuk tuttu bana dediğim gibi neden buraya yazıyorum bilmiyorum