Eve hakim olamıyorum Eşim her şeye müdahil

Allahım ya boyle adamlar oluyordu benımkı nıye bozuk azda onun içine böyle şeyler kacsaydı :) ne mutlu size konu sahibi

bence konu sahibinin sorunu kendisini ev işiyle yeterli hissetmesi.

kendi benliğini ben iyi ev işi yaparım üzerinden kodlamış özgüveni buna bağlı.

sıkıntı burada.

kendinizi tanımlayacağınız yeni odak noktalarınız olmalı işiniz hobileriniz yok mu?

çok muntazam çamaşır asmanız bir hobi olamaz bence milyarlarca insanın hiç düşünmeden yaptığı bi aktivite ve üzgünüm ama bunlar basit tanımsız üzerine düşünülmeyecek rutin işler. bunlara bu kadar mânâ yüklemeniz kendinize durduk yere yaptığınız bir eziyet.

Ya ne guzel utu de yapiyormus. Ben esime diyorum , arkadasin kocasi yapiyor sende yapsana , benimkileri ütüleme diyor
Nevresimleri falan degisiyor .harika
Bence kiymetini bilin calisiyormussunuzda.
Ama zamanla oturur yinede, kafanoza takmayin.

Bu yasta madem 2 ci evliligi yaptim kendine piyango vurdurman lazim di sirf cocuk icinde cok eziyet cekersin hem adam.yasli 45 hemde fazla karışan cinsten bide anasinida takmış pesine valla yazik sana yaşıtların dag tepe gezerken sen 45 +80 le ugras valla pes sana insan 2 ciye evlenirse oncelikleri daha degisir rahatina daha düşkün daha profosyonel bi evlilik yapsaydin keske üzüldün acikcasi kadin hemcinslerim hep isterim rahat etsin ama sen dunyada cehenneme dusmussun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…