banada gizli yapmak suç gibi geldi
banada gizli yapmak suç gibi geldi
Ben de velilerimin izlemesini istemem ama onlar konuşan cocuklar. 10 aylık bebeğe bakacaksam, annesi beni izleyebilir. Hatta dediğim gibi belki anne psikopat, beni olmadık bir şeyle suçlayacak? Kendimi bakıcı olarak güvenceye almak isterim. Aklı olan kabul ederBen sınıfımda Velilerin sürekli beni izlemesini istemem. Çocuklara bişey yaptığımdan değil ama. Empati yaptım. Karşı çıktım eşime ama haksızmışım galiba.
Haklısınız bu yönden hiç düşünmemiştim. En iyisi şimdiden kurup evde kamera sistemi var diye bilgi vermek olcak. TeşekkürlerBen de velilerimin izlemesini istemem ama onlar konuşan cocuklar. 10 aylık bebeğe bakacaksam, annesi beni izleyebilir. Hatta dediğim gibi belki anne psikopat, beni olmadık bir şeyle suçlayacak? Kendimi bakıcı olarak güvenceye almak isterim. Aklı olan kabul eder
Bu süreci ben de 3 yıl önce yaşadım. sorularınız olursa özelden seve seve cevaplarım. Siz daha şanslısınız, ben ilk taktirdigimda akıllı telefonum yoktu sadece eve geldiğimde pcden izleyebiliyordum. Şimdi telefondan da izleyebiliyorum. Kameranız kesinlikle sesli olsun, önemli olan çocukla konuşma şekli, tersleyip terslememsi vs. Sadece görüntü ise yaramaz. Kolay gelsinHaklısınız bu yönden hiç düşünmemiştim. En iyisi şimdiden kurup evde kamera sistemi var diye bilgi vermek olcak. Teşekkürler
Çok teşekürlerBu süreci ben de 3 yıl önce yaşadım. sorularınız olursa özelden seve seve cevaplarım. Siz daha şanslısınız, ben ilk taktirdigimda akıllı telefonum yoktu sadece eve geldiğimde pcden izleyebiliyordum. Şimdi telefondan da izleyebiliyorum. Kameranız kesinlikle sesli olsun, önemli olan çocukla konuşma şekli, tersleyip terslememsi vs. Sadece görüntü ise yaramaz. Kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?