Eve kamera kurma ile ilgili

gky2009

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2014
902
1.471
83
Merhaba hanımlar. Benim 10 aylık bi bebeğim var. Öğretmenim, ikinci dönem işe başlayacağım. Uzun bi araştırma, görüşme sonucunda ortak birkaç kişinin tanıdığı birinde kara kıldım. Her yönüyle içime sindi. Ama eşim diyor ki eve kamera kuralım. Bende şöyle düşünüyorum, kimse kamarayla izlenmeyi kabul etmez yani ben asla etmezdim. Sürekli izleniyor olmak can sıkıcı. Gizli kursak o daha da bi insan haklarına aykırı geliyor. Haberi olursa oldukça Onur kırıcı olacak gibi geliyor. Ama eşim bu konuda ısrarcı. Ama ben çok kararsızım. Zaten çok zor buldum her yönüyle içime Sinem birini. Kamera kuracağız deyip kadını da kaçırmak istemiyorum. Sizce Nası bir yol izlemeliyim.

Ne olur ne olmaz bız bıle bazen annesıyken katlanamayacak duruma gelıyoruz dısarıdan bırısı kım bılır neler yapar hem gercekten aksama kdar ıstedgnz gıbı ılgılenp beslenmsne flan dıkkat edıyomu ızlersınız tandk olsn olmasn akrabalar bıle nlr yapıyo soyleyın cekınıyosa zaten bır seyı vardır bısuru cocuk bakmak ıstyen ınsan var elbet brı kabul eder parasıyla degılmı ama gızlıce ızlemek fıkrını bılemıyorum baska ozel durumlar olrsa onlrı flanda gorebılrsnz ve ondan snra o bayana bnnla ılgılı bsy soylersenız ızlendgını anlar ve ktu olur acıkca esım ıstıyo yoksa kbl etmıyo dye soylersınz

Son olaylardan sonra eşiniz haklı gibi geldi kurup söylemeyin görüntüleri sadece siz izleyin nekadar iyi olursa olsun güvenmeyin bence

Bizim Bakıcımiz 3 yıllık. Her odada sesli kamera var. Görüşmede söyledik, seve seve kabul etti. Çünkü sadece psikopat bakıcılar yok, psikopat ebeveynler de var. Kadını yapmadığı bir şeyle suclayabilir. Kadın da kendine güveniyorsa "açın bakin" der. Sürekli izlenmenin hiçbir sakıncası yok.kamerasiz asla ve asla cocugunuzu bırakmayın. Telefonunuza yükleyip, her an gönül rahatlığıyla izleyebilirsiniz.
Gizli izlemek büyük suçtur. Ben onu fark etsem anında o evi terk ederim. Özel konuşmalarımı ya da bi yerimi kasimami kimse gizli izleyemez

banada gizli yapmak suç gibi geldi

Emin değilim bir bilene sorun yine de.Sonuçta onun özel hayatı oluyor,siz habersiz görüntülemiş oluyorsunuz mantıken suç olması lazım.
Ayrıca ahlaki olarak da hoş olmaz haklısınız evladınız ama bir de o insanın yerine kendinizi koyun gizliden gizliye izleniyorsunuz bir aile tarafından.Rahatsız edici.Direk söyleyin bence kamera kurmamızda sorun olur mu sonuçta siz de ilk defa bırakacaksınız belki biraz anlayışlı olur.

Ben sınıfımda Velilerin sürekli beni izlemesini istemem. Çocuklara bişey yaptığımdan değil ama. Empati yaptım. Karşı çıktım eşime ama haksızmışım galiba.

Ben sınıfımda Velilerin sürekli beni izlemesini istemem. Çocuklara bişey yaptığımdan değil ama. Empati yaptım. Karşı çıktım eşime ama haksızmışım galiba.
Ben de velilerimin izlemesini istemem ama onlar konuşan cocuklar. 10 aylık bebeğe bakacaksam, annesi beni izleyebilir. Hatta dediğim gibi belki anne psikopat, beni olmadık bir şeyle suçlayacak? Kendimi bakıcı olarak güvenceye almak isterim. Aklı olan kabul eder

Son düzenleme:
Ben olsam kurardım, sonuçta küçücük çocuk, bir şey olsa anlatamaz bile. Ne olur ne olmaz.

Hem bakıcı için de güvence. Çocuk düşse kalksa "sen dövdün" diye suçlanamaz. Kamera kuracağınızı anlatırken bu noktaya da değinirseniz itiraz edeceği bir şey olmaz bence.

Ben olsam kurarim ama bunu kendisine soylerim. Bu zamanda kimseye guven olmuyor.

Haklısınız bu yönden hiç düşünmemiştim. En iyisi şimdiden kurup evde kamera sistemi var diye bilgi vermek olcak. Teşekkürler

Haklısınız bu yönden hiç düşünmemiştim. En iyisi şimdiden kurup evde kamera sistemi var diye bilgi vermek olcak. Teşekkürler
Bu süreci ben de 3 yıl önce yaşadım. sorularınız olursa özelden seve seve cevaplarım. Siz daha şanslısınız, ben ilk taktirdigimda akıllı telefonum yoktu sadece eve geldiğimde pcden izleyebiliyordum. Şimdi telefondan da izleyebiliyorum. Kameranız kesinlikle sesli olsun, önemli olan çocukla konuşma şekli, tersleyip terslememsi vs. Sadece görüntü ise yaramaz. Kolay gelsin

Çok teşekürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…