Eve kamera kurma ile ilgili

Canım bende senle aynı görüşmeyin zaten yazdım. Gizli asla olmaz diye

Can'ım ben gizli takacağız demedim .

Ben de onu sordum tuvalette yoktu zaten çocuk tuvalete gitmiyordu yazmışsınız ya onun için banyoda var mıydı demek istedim

Benim oğlan kusardı elini ağzını yıkarlardı evin her yerine girerlerdi yatak odasına girmeyin gibi bir durumum yoktu

Banyoda olmasına o nedenle şaşırdım yanlış anlamışım bennn

Ama yani hiç mi banyoya girmiyorlardı çocuğun elini yıkamıyordu vs

En azından banyoda olmayınca giyinme soyunma sıkıntısı olmaz bakıcıya ama

Gizli olması belki uygun olmaz çünkü o daha çalışmaya başlamadı ve şüpheli bi hareketini görmediniz. Böyle bir durum olsaydı tabiki gizli koyabilirdiniz. Bence açıkça konuşun sonuçta kendisi de haberdardır çocuklara yapılanlardan. Bunu anlayışla karşılaması lazım

Neden çekiniyorsunuz ? artık sokaklarda bile izleniyoruz, mobese var egs var iş yerlerimizde heryer kamera ,iyi ki de var bu öncelikle herkesin güvenliği için gerekli. bakıcı kabul etmeli öncelikle kendi için daha iyi ,çocuğunuz düşer yaralanır bakıcınızda elinde olmayan olaylar gelişebilir kamera olursa kendini aklıma Hakkı da olur, lütfen çekinmeyin ve kurun

Kusacak kadar küçük bırakmamistim. Yemeklerden sonra da ıslak pamuk kullanıyorduk. Onun dışında girecek olsa bile banyo kapısinın tam karşısında cocuk odası kamerası var. Yani kapı açık olacağı için görür o da olmazsa koridorun ve coxuk odasının sesi bir olumsuzlugu kaydeder. Ama hiç girmediler diye biliyorum. Tuvalet eğitime başladıktan sonra bakıcı ara verdi ben 2.yi dogurdum. Büyük kreşe gitti yani onu hiç tuvalete sokmadı. 7/24 izleyince zaten kadını da çok iyi tanıyorsunuz banyoya girse bile bir şey yapmayacağına eminim. Yatak odasında da bebeğin hiçbir şeyi yoktu. Yatağı ve kıyafetleri kendi odasındaydi. Oraya girmemesini söyledim zaten. Allah herkesi iyilerle karşılaştırsın ama kamera şart .Mesela ben kızım kreşe başlayınca boşluğa düştüm tamam orda da kayıt var ama ses yok. Bir de kayıt merkezi elimde değil. Gidip ordan izlemem lazım falan. Evdeki kamera gibi olmuyor sonucta

eve zaten çocu bakmaya gelmeyecek mi o yüzden çekinecek bir şeyinin olmaması gerekir ama bnce gizli kurun ki gerçek davranışlarını görün yoksa kamera korkusuyla farklı davranır ayrıca sen bir annesin tabi ki çocuğuna bakan insanı kontrol edeceksin

Artık normal sayılıyor bu durum çekinmeyin. Bakıcı için sorun olmayacaktır. Olacaksa zaten kovun sorun vardır. Bir çok arkadaşım kurdurdu. Çok iyi ve evdeki çocuk kameraları konusunda profesyonel. İsterseniz bilgilerini yollarım.

Herkese merhabalar bende çocuğumun 3 yaşına kadar çalışmayarak hep yanında oldum en iyiside buydu zaten. Şimdi malum ekonomik şartlar nedeniyle tekrar işe başladım çocuğumun yanında olmaya alışmışlığım ve onu ilk kez başkasına emanet etme tedirginliğiyle bizde eve kamera taktırmak için uzun süre araştırma yaptık.Piyasada bir çok firma var hepsinden bilgi aldık.En sonunda çok araştırma yapınca insan karasız kalıyor en mantıklısı firması geldi bu firmadan hizmet aldık. Firma yetkileri geldi öncelikle demo bir sistemle bize ön bilgi vediler güvenlik kameralarının görüntü kalitelerini gösterdiler .Biz onay verdikten hemen sonra da kuruluma başlayıp kısa sürede bitirdiler.Bende olmak üzere bütün annelerin ortak kaygısı evde kablo gözükmesi . Bende aynı düşüncedeydim ama evde herhangi bir kablo gözükmesi mevcut değil titizi çalışıyorlar hepsini kanal içine gizlediler.Telefon bilgisayar hepsini ayarladılar.Bu cihazlardan dan istediğim zaman net olarak izleyebiliyorum. Bu konuda herkesi bilgilendirecek bir yazı yazmak istedim çünkü bizde sistemi araştırırken çok kararsız kaldık bu birazda sistem hakkında fazla bilgiye sahip olamamamızdan kaynaklı.Biz memnunuz sizde bu firmayı değerlendirebilrsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhabalar bende çocuğumun 3 yaşına kadar çalışmayarak hep yanında oldum en iyiside buydu zaten. Şimdi malum ekonomik şartlar nedeniyle tekrar işe başladım çocuğumun yanında olmaya alışmışlığım ve onu ilk kez başkasına emanet etme tedirginliğiyle bizde eve kamera taktırmak için uzun süre araştırma yaptık.Piyasada bir çok firma var hepsinden bilgi aldık.En sonunda çok araştırma yapınca insan karasız kalıyor en mantıklısı firması geldi bu firmadan hizmet aldık. Firma yetkileri geldi öncelikle demo bir sistemle bize ön bilgi vediler güvenlik kameralarının görüntü kalitelerini gösterdiler .Biz onay verdikten hemen sonra da kuruluma başlayıp kısa sürede bitirdiler.Bende olmak üzere bütün annelerin ortak kaygısı evde kablo gözükmesi . Bende aynı düşüncedeydim ama evde herhangi bir kablo gözükmesi mevcut değil titizi çalışıyorlar hepsini kanal içine gizlediler.Telefon bilgisayar hepsini ayarladılar.Bu cihazlardan dan istediğim zaman net olarak izleyebiliyorum. Bu konuda herkesi bilgilendirecek bir yazı yazmak istedim çünkü bizde sistemi araştırırken çok kararsız kaldık bu birazda sistem hakkında fazla bilgiye sahip olamamamızdan kaynaklı.Biz memnunuz sizde bu firmayı değerlendirebilrsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya fatmacım reklam yasak bacım Mune

Konunun üstünden kaç aygeçmiş.

Bana kalirsa bir insan isini dogru düzgün yapiyorsa eger kamerdan cekinmemeli. Cünkp magazalarda kasiyerlerde hep kamera olur onlar bilmiyormu? Onlar da biliyor. Ben eger bakici olsaydim bir kamera isterdim. Cocuklari ile kötü birsey yapmadiklarimi görsünler icleri rahat olsun benim gizleyecek birseyim yok cünkü. Ben öyle düsünüyorum bu benim fikrim

Habersiz yapman hem etik hemde yasal değil. Haber ver ve her köşeye kurdur. Kimseye güven olmuyor.

Burayı okuyunca eşinize hak verdim
Bencede haberi olsun sonradan sorun çıkmaz hemde hakları çiğnenmez
Bu arada benimde 6 aylık bebeğim var ve ekim gibi bizede bakıcı gelicek bende karar verdim burayı okuyunca söyleyip takıcam kabul ederse
Hem o rahat olur hem ben

Siz kamerayı nereden aldınız markası özellikleri nedir
Görüntü ve ses kalitesi önemli cidden,
Banada haber verirseniz sevinirim

Bence kamerayı kurun ama soylemeyin boyle bi ihtimali tahmin edebilir ne olaylar oluyo ve evladinizi emanet edeceksiniz sonucta ama sadece sizin izlemeniz doğru olur diye dusunuyorum ev hali sonucta kadinida dusunmek lazım ama kamera kuruduğunuzu söylerseniz belki zoraki dikkat edecek belki kamera olmayan yerde yanlış şeyler yapacak tabi vicdansiz biriyse baktıniz hic bi sorun yok kamerayi kaldirirsiniz benim annemde komşumuzun çocuğuna bakti 1 sene o kadar sevdikki hala unutmayiz keske uzun yıllar baksaydida buyudugunde hatirlasaydi gorusulseydi annesi ogretmendi ve annem artik bakamicani soylediginde çok üzülmüştü dilerim çok iyi bakar yavrunuza

Ya canım o kadar kötü şeyler var ki ben kurardım.

Ama sonuçta bir kadın ne bileyim kadının da birden dikizlenmesi hoş değil ama sen izlersin en azından bir süre takip edin.

Eve birilerini getirir çocuğa kötü davranırsa?
Bu bence her şeyden önemli.

En azından güvenene kadar izleyin
Ya da kadına söyleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…