Eve kamera kurma ile ilgili

Tabi ki kurabilirsiniz. Bu devirde kimseye güven olmuyor ki. Ama kesinlikle haber verin bakiciya. Yoksa gizlice izlemek çok ayip olur. Bakiciya kamerayı yeni taktirdiginizi soylemezsiniz siz de. Evde kamera var haberin olsun dersiniz sadece. Üstüne alinmasin diyorsaniz da hirsizlardan dolayi taktirdik da diyebilirsiniz.

Kuracaksan söylemen gerek.

Bence de kur ve söyle ama daha önce kurduğunu ve kendisiyle alakası olmadığını söyle.

Asıl kurup söylemezseniz daha kötü olur. Kurun ve bakıcınıza bunu söyleyin. Hem daha dikkatli bakar bu şekilde.

Kamera koyarken sesli özeliği olanı seçin. Genelde tek kamera sesli olur. Aynı zamanda nerelere kamera koyacagınız önemli. Mesela yatak odanız? Banyo? Buralarda cocuğu sıkıştırma ihitmali olabilir. Bunlarıfa konuşun

cocugunuz allah korusun herhangi bi olumsuzluk yasadiktan sonra kameradan anlasan ne olacakki bende bunu dusunuyorum

cocugunuz allah korusun herhangi bi olumsuzluk yasadiktan sonra kameradan anlasan ne olacakki bende bunu dusunuyorum
Allah göstermesin en azında erken farketmiş olacağız. Öyle zor ki Nası bırakıp gideceğim bilmiyorum

son zamanlardaki yaşanan olaylardan sonra bu çok büyük bir gereksinim oldu. peki annenizle aynı şehirde misiniz. ailenizden birisi baksa olmaz mı.

Allah göstermesin en azında erken farketmiş olacağız. Öyle zor ki Nası bırakıp gideceğim bilmiyorum
Kayıtlara geçeceği için cesaret edemez, baktı ki darlanıyor, işi bırakır. Ama kamera olmasa para için devam edebilir. Zaten izlenim olarak beğendiğiniz birine bırakacaksınız. Bizler insan sarrafiyiz, yanlış seçim yapma ihtimalimiz elbette var ama onun da önüne kamerayla geçiyoruz. İçiniz rahat olsun. Kamera önünde çocuğa kötü davranmak ciddi bir yürek ister.

çocuğumun hakkı varken yemişim insan hakkını
Neden hem çocuğun hem bakicinin hakkına saygı duymak seçeneği varken, bakicinkini yiyorsunuz? Cocugunuzu emanet edeceğiniz insanın hiç mi değeri yok? Eşya ya da mal mı o? Ayrıca gizli olursa her şeyi bırakıp, çekip gitme hakkı doğar. Bu daha mı iyi?

bence bebeğin odasına ve salona koymalısınız (herhalde buralarda zaman geçirecektir bebekle)
ve işe alacağınız zaman söylemelisiniz
gizli asla olmamalı.

Kamera sistemi kurun ve paylaşın bakıcınızla bunu. Zaten kendine güveni varsa,sorun etmeyecektir. Ayrıca onun açısından da iyi birşey,çocuk bir yerini çarpsa düşse vs.onun birşey yapmadığıda görünür,yoksa içinizde şüpheyle yaşarsınız çocuğum düştü mü ,bakıcı mı yaptı diye.

Kuracaksanizda bilgilendirin derim .
Ne ooyle yaa cok ssacma geliyo bana habersiz arkadan is cevirme gibi

Yada hic kurmayin , allah gostermesin cocugunuzla alakali olumsuz birsey okursa bu sfer herkese olan inancinizda gider derim ben sahsen

banada gizli yapmak suç gibi geldi
Kndi evinizi izlersiniz bence ne var bunda. Haberi olsun arada sözleşme imzalarsanız kabullensin orda yazın. Yani ben tamamen boş konuşuyorum siz birine sorun bilen birine ama şahsi fikrim budur.

Benim evime gelmiş benim çocuğuma bakıyo. İster izlerim ister izlemem. Bence hak olmalı. Kadın striptiz yapmıycak ya çocuğuma bakıcak ne özel hayatı? Yasaksa da saçma buldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…