- 23 Ekim 2013
- 4.261
- 5.084
- 158
- 35
Allah göstermesin en azında erken farketmiş olacağız. Öyle zor ki Nası bırakıp gideceğim bilmiyorumcocugunuz allah korusun herhangi bi olumsuzluk yasadiktan sonra kameradan anlasan ne olacakki bende bunu dusunuyorum
Kayıtlara geçeceği için cesaret edemez, baktı ki darlanıyor, işi bırakır. Ama kamera olmasa para için devam edebilir. Zaten izlenim olarak beğendiğiniz birine bırakacaksınız. Bizler insan sarrafiyiz, yanlış seçim yapma ihtimalimiz elbette var ama onun da önüne kamerayla geçiyoruz. İçiniz rahat olsun. Kamera önünde çocuğa kötü davranmak ciddi bir yürek ister.Allah göstermesin en azında erken farketmiş olacağız. Öyle zor ki Nası bırakıp gideceğim bilmiyorum
Neden hem çocuğun hem bakicinin hakkına saygı duymak seçeneği varken, bakicinkini yiyorsunuz? Cocugunuzu emanet edeceğiniz insanın hiç mi değeri yok? Eşya ya da mal mı o? Ayrıca gizli olursa her şeyi bırakıp, çekip gitme hakkı doğar. Bu daha mı iyi?çocuğumun hakkı varken yemişim insan hakkını
Neden hem çocuğun hem bakicinin hakkına saygı duymak seçeneği varken, bakicinkini yiyorsunuz? Cocugunuzu emanet edeceğiniz insanın hiç mi değeri yok? Eşya ya da mal mı o? Ayrıca bunu fark ederse her şeyi yüzü üstü bırakıp çekip gitme hakkı doğar. Bu daha mı iyi?
Aynen yada hic kurmayin kurduk heryere diyin demi habersiz kurmak ne alakaKurun her yerde var deyin yerlerini söylemeyin. Habersiz kurmak kesinlikle etik degil.
Kndi evinizi izlersiniz bence ne var bunda. Haberi olsun arada sözleşme imzalarsanız kabullensin orda yazın. Yani ben tamamen boş konuşuyorum siz birine sorun bilen birine ama şahsi fikrim budur.banada gizli yapmak suç gibi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?