Eve kamera kurma ile ilgili

Kuracaksanizda bilgilendirin derim .
Ne ooyle yaa cok ssacma geliyo bana habersiz arkadan is cevirme gibi

Yada hic kurmayin , allah gostermesin cocugunuzla alakali olumsuz birsey okursa bu sfer herkese olan inancinizda gider derim ben sahsen
İyi de bakıcı zaten dikkat eder ki haline hareketine. Yani kadının kendi evine kurulmuyo işverenin evi. Ben birinin evine gitsem tekken bile başkası var givi davranırım. Üstünü soyunmaz herhalde dimi? Ya da tuvalete koyulmayacak ki bu kamera.

Ben kamera kurmadım teklife de karşı çıktım

zira her cmkareye kamera olmaz

eee çocuk az büyüyünce tuvalete girecek kamera yok "ayyy orda neden çok kaldı" diyeceksin

ya da kameranın kör noktası olacak mesela yere bir şey düşecek onu arayacak ama "neden orda kaldı çocuğa bir şey mi yaptı " diyeceksin

ben daha gergin yapar insanı diye düşündüm

zira çocuk tüm evde yaşar ama kamera her yere nasıl konulacak kadın tuvalete de mi gitmesin

bir de mesela üstünü soyunmaz herhalde demişler ama benim bakıcı eve gelip üstünü değiştirir ev kıyafeti giyerdi

Ne olursa olsun, her türlü kurarım. Söylerim bayana da. Kabul etmiyorsa keyfi bilir.

Valalhi guzel bi cozum onerisi soyleyin bari..

Bence de kadına söyleyerek kamerayı kurun gizli yapmanız suç mu bilmem ama etik olmaz.
Kadına su son olaylardan sonra eşim çok pimpiriklendi kamera kurmak istiyor diyebilirsiniz. Bence kabul eder. Zaten kabul etmezse sizin de içinize kuşku düşer neden çekiniyor diye.

Oldu olacak birde tuvalete kursun bari cok sacma demi ..
Iste ewe kamera kurmk haber vermemekde bunun kadar sacma
Ya ben bi eve bakıcı gitsem zaten kamera var gibi davranırım neden çekineyim??

Tuvalete kurmak saçma çünkü tuvalette belden altı çıplak. Orda giyinikken yapamaz yapıcağnı. Ama evin odalarında ne özel hayatı olucak bakıcının?

Çocuğumu emanet edicem. Aynı şekilde insanalr da edicek.

Ben tam tersi kamerasız evde çalışmak istemem. Allah korusun bişey olur benden bilinir. Görsünler içleri rahat etsin.

Kamera kuracagini bildir bence bir cekincesi yoksa kabul edecektir zaten o da..

Kamerayla çalışıcaksın de kabul edip etmemesi onun seçimi ama söylemen gerek gizli olması doğru değil

Böyle bir şey istemeye hakkınız var ama gizli koymaya hakkınız yok.
Ben bilgilendirilmeden işe başlasam ve kamerayı farketsem çok ciddi şikayetçi olurum.

Kimse kusura bakmasın.
Çocuğunuz için duyduğunuz hassasiyeti anlayabilirim ama bunun için insan haklarına yapılmış
bir saldırıyı anlayamam.

Kamera olacak diye söyleyin isteyen kabul eder, istemeyen etmez bu kadar basit.

Kamerayı kurun. Canım senle alakası yok yanlış düşünme biz bunu çok önceden kurmustuk düzenli açıktır zaten diyiver. Yani ben geçen internette oz annesinden şiddet gören çocuk gördüm kimseye guvenmem

Gizli kamera koymayın,kabul etmeyeck kişiyi de işe almayın zaten.. ben de kamera koyacağım.. bunu şart koştum eşime.. eski bakıcımız 1 sene baktı,memnunduk ama son hafta ses kayıt cihazı yerleştirdim gizlice.. evet bu da suç belki ama en azından daha masum. Çocukalrı dövmüyor bağırmıyor ama çok ilgisiz. Kızım x teyzeee x teyzee falan diyor,kaç sefer sesleniyor hıı diyor ilgilenmiyor. Sonra da tableti veriyor eline,baban gelmeden kaldırıcaz ama annene de söylemek yok diyor!! Tabi ki bıraktık o kadını.. bunları söylemedim,daha çok ilgilrnmeni istiyorm dedim.. gayet ılımlı konuştu ama ertesi gün,başka birini bulana kadar devam edeyim sonra bırakayım dedi, ailevi sebeplerini bahane etti ve ben anında,yoo hiç problem değil dedim ve bitti.. şimdi bakıcı bulursak kamera koyacağım ve söylycem

Şöyle olur tuvaletin içini gören koridora bir kamera konulur. Kadın tuvalete tek girerken kapıyı kapatır tuvalet görünmez çocukla gireceği zaman kapı açık kalır.

Şöyle olur tuvaletin içini gören koridora bir kamera konulur. Kadın tuvalete tek girerken kapıyı kapatır tuvalet görünmez çocukla gireceği zaman kapı açık kalır.
Cikoom:) ben onu hep düşündüm. Ya çocuğu tuvalette döverse vs diye ama ben zaten aklım hep orda kalır ya. İnşallah ileride çocuğuma bakabilecek iyi bi kaynanam olur. Pamuk nene modunda:)

Cikoom:) ben onu hep düşündüm. Ya çocuğu tuvalette döverse vs diye ama ben zaten aklım hep orda kalır ya. İnşallah ileride çocuğuma bakabilecek iyi bi kaynanam olur. Pamuk nene modunda:)
Hersey olabilir. Sadece dayak değil. Ben bu konuda çok paranoyak bir kafaya sahibim. Bu yüzden çalışmıyor um

Söylemek zorundasın canım. Olurda çocuğu dövdü diyelim onu haberi olmadan çekim yaptığında mahkemede hiç bir anlamı olmuyor. Ama kamerayi kur, göster yerini ben hergün evi izleyeceğim vs de o da bilsin. Hem zaten kamera var izleniyor olabilirim vs diye kötü bişey yapacağı varsa da yapamaz.

Kabul etmez diye düşünme, pek çok aile bakicini bilgisi dahilinde yapıyor bunu

Ben sınıfımda Velilerin sürekli beni izlemesini istemem. Çocuklara bişey yaptığımdan değil ama. Empati yaptım. Karşı çıktım eşime ama haksızmışım galiba.

Artık günümüzde bi çok iş yerlerinde Kamera var. .
Kamera rahatsızlık değil ,
Aksine güven veriyor bana. .

Ben sınıfımda Velilerin sürekli beni izlemesini istemem. Çocuklara bişey yaptığımdan değil ama. Empati yaptım. Karşı çıktım eşime ama haksızmışım galiba.

İyi de canım sen belli bir yasin ustundekilere öğretmenlik yapıyorsun. Yani çocuk sen kötü davranan akşam anne babasına anlatır.
Özel kreşlerde hatta huzur evlerinde falan da kamera koyuyorlar. Şifre ile girip izliyor aileler

Gizli kamera kurmak hiç hoş bir davranış değil ! Bu kanunen bir suç! Benim arkadaşım görünür bir sekilde taktırdı. Bakıcı biliyordu. İtiraz etmedi. Kendisine güvenen biri zaten itiraz etmez Bebek odası salon ve mutfağa. 2 yıl oldu o kadar güveniyor ki artık açıp izlemiyor bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…