- 8 Eylül 2009
- 4.524
- 4.279
- 248
İyi de bakıcı zaten dikkat eder ki haline hareketine. Yani kadının kendi evine kurulmuyo işverenin evi. Ben birinin evine gitsem tekken bile başkası var givi davranırım. Üstünü soyunmaz herhalde dimi? Ya da tuvalete koyulmayacak ki bu kamera.Kuracaksanizda bilgilendirin derim .
Ne ooyle yaa cok ssacma geliyo bana habersiz arkadan is cevirme gibi
Yada hic kurmayin , allah gostermesin cocugunuzla alakali olumsuz birsey okursa bu sfer herkese olan inancinizda gider derim ben sahsen
Valalhi guzel bi cozum onerisi soyleyin bari..İyi de bakıcı zaten dikkat eder ki haline hareketine. Yani kadının kendi evine kurulmuyo işverenin evi. Ben birinin evine gitsem tekken bile başkası var givi davranırım. Üstünü soyunmaz herhalde dimi? Ya da tuvalete koyulmayacak ki bu kamera.
İyi de bakıcı zaten dikkat eder ki haline hareketine. Yani kadının kendi evine kurulmuyo işverenin evi. Ben birinin evine gitsem tekken bile başkası var givi davranırım. Üstünü soyunmaz herhalde dimi? Ya da tuvalete koyulmayacak ki bu kamera.
İyi de bakıcı zaten dikkat eder ki haline hareketine. Yani kadının kendi evine kurulmuyo işverenin evi. Ben birinin evine gitsem tekken bile başkası var givi davranırım. Üstünü soyunmaz herhalde dimi? Ya da tuvalete koyulmayacak ki bu kamera.[/QUOTE
Oldu olacak birde tuvalete koysun bari hanimefendi
Cok sacma demi isde soylemeden kurmak yada kamere kurmada bunun kadar sacmaa bence
Oldu olacak birde tuvalete kursun bari cok sacma demi ..Valalhi guzel bi cozum onerisi soyleyin bari..
Ya ben bi eve bakıcı gitsem zaten kamera var gibi davranırım neden çekineyim??Oldu olacak birde tuvalete kursun bari cok sacma demi ..
Iste ewe kamera kurmk haber vermemekde bunun kadar sacma
Kamerayı kurun. Canım senle alakası yok yanlış düşünme biz bunu çok önceden kurmustuk düzenli açıktır zaten diyiver. Yani ben geçen internette oz annesinden şiddet gören çocuk gördüm kimseye guvenmemMerhaba hanımlar. Benim 10 aylık bi bebeğim var. Öğretmenim, ikinci dönem işe başlayacağım. Uzun bi araştırma, görüşme sonucunda ortak birkaç kişinin tanıdığı birinde kara kıldım. Her yönüyle içime sindi. Ama eşim diyor ki eve kamera kuralım. Bende şöyle düşünüyorum, kimse kamarayla izlenmeyi kabul etmez yani ben asla etmezdim. Sürekli izleniyor olmak can sıkıcı. Gizli kursak o daha da bi insan haklarına aykırı geliyor. Haberi olursa oldukça Onur kırıcı olacak gibi geliyor. Ama eşim bu konuda ısrarcı. Ama ben çok kararsızım. Zaten çok zor buldum her yönüyle içime Sinem birini. Kamera kuracağız deyip kadını da kaçırmak istemiyorum. Sizce Nası bir yol izlemeliyim.
Şöyle olur tuvaletin içini gören koridora bir kamera konulur. Kadın tuvalete tek girerken kapıyı kapatır tuvalet görünmez çocukla gireceği zaman kapı açık kalır.Ya ben bi eve bakıcı gitsem zaten kamera var gibi davranırım neden çekineyim??
Tuvalete kurmak saçma çünkü tuvalette belden altı çıplak. Orda giyinikken yapamaz yapıcağnı. Ama evin odalarında ne özel hayatı olucak bakıcının?
Çocuğumu emanet edicem. Aynı şekilde insanalr da edicek.
Ben tam tersi kamerasız evde çalışmak istemem. Allah korusun bişey olur benden bilinir. Görsünler içleri rahat etsin.
Cikoom:) ben onu hep düşündüm. Ya çocuğu tuvalette döverse vs diye ama ben zaten aklım hep orda kalır ya. İnşallah ileride çocuğuma bakabilecek iyi bi kaynanam olur. Pamuk nene modunda:)Şöyle olur tuvaletin içini gören koridora bir kamera konulur. Kadın tuvalete tek girerken kapıyı kapatır tuvalet görünmez çocukla gireceği zaman kapı açık kalır.
Hersey olabilir. Sadece dayak değil. Ben bu konuda çok paranoyak bir kafaya sahibim. Bu yüzden çalışmıyor umCikoom:) ben onu hep düşündüm. Ya çocuğu tuvalette döverse vs diye ama ben zaten aklım hep orda kalır ya. İnşallah ileride çocuğuma bakabilecek iyi bi kaynanam olur. Pamuk nene modunda:)
Merhaba hanımlar. Benim 10 aylık bi bebeğim var. Öğretmenim, ikinci dönem işe başlayacağım. Uzun bi araştırma, görüşme sonucunda ortak birkaç kişinin tanıdığı birinde kara kıldım. Her yönüyle içime sindi. Ama eşim diyor ki eve kamera kuralım. Bende şöyle düşünüyorum, kimse kamarayla izlenmeyi kabul etmez yani ben asla etmezdim. Sürekli izleniyor olmak can sıkıcı. Gizli kursak o daha da bi insan haklarına aykırı geliyor. Haberi olursa oldukça Onur kırıcı olacak gibi geliyor. Ama eşim bu konuda ısrarcı. Ama ben çok kararsızım. Zaten çok zor buldum her yönüyle içime Sinem birini. Kamera kuracağız deyip kadını da kaçırmak istemiyorum. Sizce Nası bir yol izlemeliyim.
Ben sınıfımda Velilerin sürekli beni izlemesini istemem. Çocuklara bişey yaptığımdan değil ama. Empati yaptım. Karşı çıktım eşime ama haksızmışım galiba.
Ben sınıfımda Velilerin sürekli beni izlemesini istemem. Çocuklara bişey yaptığımdan değil ama. Empati yaptım. Karşı çıktım eşime ama haksızmışım galiba.
cocugunuz allah korusun herhangi bi olumsuzluk yasadiktan sonra kameradan anlasan ne olacakki bende bunu dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?