Eve kapatılmak

arkadaşım,sana bunu sözünü etmeleri bile yanlış.Bunu söyledikten sonra senin dediğini kabul etse ne olacak ..........Zihniyet ortada sakın dönme kabul etse bile dönme boşuna kendini parçalama değmez.Böyle bir adamı sevdiğini nasıl söyleyebiliyorsun o da ayrı bir muamma.Önce kendini sevmelisin..........

bunu düşünebilmen bile garip değil mi
nasıl bir insan sokağa çıkmayabilir
ve haklı olup almadığını düşünebilir
ekm ek bitecek hastalık olacak ölüm olacak misafir gelecek arkadaşlarınla görüşeceksin
eşinin işten çıkıp gelmesini mi bekleyeceksin
bunun düşüncesi bile tuhaf değil mi
olacak iş mi
peki ailen nasıl bir aile ki
onları kapının önüne koymadı ısrarlarını dinledi
nasıl böyle bir şeyin mevzu olmasına bile izin verdi

sen sanıyor musun ki eşin tamam desin her şey düzelecek
gidince yine aynı şeyler olacak
çünkü eşinin kafasında bu olabilir bir şey
kabul edilebilir bir durum
gidince yine aynı şeyler olacak
bu mantıktaki bir adamı nasıl sevebiliyorsun
nesini seviyorsun
seni ezdirmesini
küfür ettirmesini
dövmesini belki yarın dövdürmesini mi

büyük konuşuyorum arkadaş
benim kızım bunu yaşayacak ve razı olacaksa
varsın çeksin
bu nedir yahu

bu yazdıkların normal ! Insanlar için geçerli olabilir
ama yanlış hatırlamıyorsam zaten arkadaş kendi resti çekip gitmedi ki
sövüp kapıya koydular diye hatırlıyorum(yanlış olabilir)
belki de kovulmasa buna da he diyecekti
hem dövüp hem yasaklayıp hem de kabul etmeyince koydular kapıya
yaazdıkların ütopya olur
yazık

Eşin gibi bir insan evi farklı semtten tutsa durumunuz değişir mi???

Bence çok zor. Çünkü babasının diktasına karşılık vermeyi geçtim,
eşine edilen hakarete göz yummuş. Çin'de yaşasanız ne fayda...

Nedne sokağa çıkma yasağı var, kayınpeder hergün 'sayım yaptığı için' mi ?

Tek sayımda böyle bi yasak olur o bile insanı sıkmaya yetiyor yani

Öyle saçmalık mı olur

Tek kayınpeder değil eşinde de kabahat var, babası köprüden atlayın dese atlayacak mı ? Akıl denilen birşey var yani..

En iyisi senin babanda eşine dışarı çıkma yasağı koysun, siz ikiniz ne ailenizle ne de başkasıyla görüşmeyin evde durun bakalım nereye kadar dayanılabiliyor kendi de denesin..

Ben bir şey merak ettim,

Bu kayınpeder karısına veya kızları varsa onlara nasıl davranıyor.:26::26:

Onların özgürlükleride kısıtlımı,yoksa haber bile vermeden çıkabiliyorlarmı dışarı.:26:

sorman bile hata arkadaşım
valla bu hayatta kimse benden değerli değil

kp kim ki bana karışacak
kocan da koca değil zaten

ortada kim nereye çekerse oraya giden bi tip
hayatına yıllarına yazık
evlilik bu değil o yüzden toparlayım diye uğraşmayın hiç

ay nasıl bir erkek bu ya?? kadınlar uzaya çıkıyor artık, genetikle uğraşıyorlar, ülke yönetiyorlar.. seninki dışarı çıkma yasağı koyuyor... güldüm dersem lütfen kızma..
yapabileceğin elbet yuvanı yıkma. ama kendini kabullendir. sen de bir bireysin..kendini her şekilde koruyabilirsin dışarıda. aklından neler geçerek böyle bir yasak koyuyor onu ayrı merak ediyorum ama elimde kalır böyle bir adam benim.

eşine ve kayınpederine de ki;
"artık 21. yüzyılda yaşıyoruz, kadınlar bırak dışarı çıkmayı boşanabiliyorlar bile."
ve boşan.
-mutlu son-

ahhh ahhh bu kocalar ne zaman adam olur bilemiyorum ama benim göremeyecegim kesin.

tamam eşine dönme dediklerini yaptırana kadar annende kal fakat uzakta bir ev senin sorunlarını çözebilecekmi bu kp. oraya yetişemezmi sanıyosun..

bence eşinin akıllanması lazım babasına dur demeyi sana karışmaması gerektiğini anlatması gerekiyor ki kp. elini ayağını çeksin sizden...

yoksa sana uzaktan bir ev tutulsa bile karışacak adam ordandan yetişir yapacagını yapar diyeyim sana....

Son düzenleme:

K.perde kim oluyorki utanmadan yasak koyabikiyor sana eşinde hiç çekinmeden ben erkeğim kocasıyım diye dolaşıyor babasının ettiği küfürlere göz yumuyor..

Neymiş efendim gelin hanım yemek yapıp k.pederin evine yemek götürecekmiş,arkadaşta ben yapamam gelsin burada yesin diyincede olay patlak vermiş zaten..

Birde kuaför işi vardı yanlış hatırlamıyorsam,sonrada ailesine gitmek isteyince peder bey dayamış küfürleri,kocada sessiz sesiz seyretmiş olanları..

Şunu diyecem ki fizana bile taşınsan bu adam yine dirlik vermez size,ipleri almış eline kukla gibi oynatıyor oğlunu ..

arkadasım daha önceki konunda da yazdım /yazdık ama maşallah sende fikir olarak gram değişme olmamış.

haa bir miktar değişme olmuş ama o da bizim dediğimizin tersine..

hala yasagı kaldırırsa giderim diyorsun..

git ,git.. yolun açık olsun.

nice diğer konularında görüşmek üzere

Daha önceki konunu da yorumlamıştım.Onlardan kurtulman gerektiğini söylemiştim,ama anlaşılan sen mantığınla hareket etmek istemiyorsun...

Anlamadığım insan neden kabul etmez,eşin olacak adam sana kayınpederinin küfür etmesini,kovmasını sindirmişken BENİ SEVİYORSA;yok uzakta ev tutar,dısarı çıkma yasağını kaldırır falan.Pardon ama yaşınız kaç sizin gözünüzü kim bağladı körebe mi oynuyorsunuz???
Allah aşkına bu adam sevse sizi zaten bu duruma gelmezdiniz,sevildiğinizi mi zannediyorsunuz?Babasının lafına bakan adam dan ne meddet umuyorsunuz?
Sizin istediğiniz koşullar gerçekleşse de siz burda dert yanmaya devam edecekseniz buna eminim...

Şimdi madem boşanmayı düşünmüyorsunuz,size sahip çıkmayan adama dönüp,onu seviyorum diyorsanız;

Evden çıkma yasağına uyun evinizde,eşinizin dizinin dibinde oturun,
Kayınpederinizin ağzına bakan eşinizi her daim sevmeye devam edin,
Kayınpederinizden gidip özür dileyin,kendi evlerinde yemeğini yapın...
(belkı bu sefer tersini söyleyince yapmanız gerekeni anlarsınız)

Siz hayattan ders çıkarmayı öğrenmezseniz sadece eşiniz değil,çevre karşısında bile ezilmeye mahkumsunuzdur...

ben burda eşinizi sucluorum kımseyi değil.babasının lafıyla karısını evden cıkarmayan adama koca demem ben kusura bakmayın.herkesin haddi var onun haddinemi düşmüş evden cıkarmamak bu büyükler neden böyleler ve küçükler neden evlenmeye can atıyoda evlendıkten sonra eşlerine sahip cıkmayı bilmiyolar neden kadınlar hep fedakarlık yapıyoda neden hiçbişey yapmıo

evet ben aptalım gercekten... Naptıgını bılmeyen bı aptalım .. Sımdı annem babamda sıkıstırıyo benı anlamıyorlar .. Burdada kalamam. Pekı herseye guzel bı sekılde cevap veren arkadasım bunada cevap ver ben sımdı nereye gıtcem.. Bı meslegım yok ısım yok ben napıcam arkadasım nereye gıdıcem

ailen kabul etmiyo mu seni cnm ya...
git mi diolar yani... :26:

allah yazdıysa bozsun ama aynısı benim başıma gelse babam onlara ağzının payını verirdi bi güzel
sakın ama sakın taviz verme bugun bundan taviz verirsen yarın önüne geçemeyeceğin şeyler gelir başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…