- Konu Sahibi sincapistan
-
Kızlar karar verdım o eve dönmuyorum cunku bugun kp ıle ılgılı duydugum seyler ıyıce mıdemı bulandırmaya yettı.. Kp nın bana olan davranıslarından aılemde suphelenıyorlarmıs bunu bugun ogrendım.. Ama esıme bu konudan hıc bahsetmıcem zıra canıma susamadım ıftıra attıgımı falan zanneder
Kızlar karar verdım o eve dönmuyorum cunku bugun kp ıle ılgılı duydugum seyler ıyıce mıdemı bulandırmaya yettı.. Kp nın bana olan davranıslarından aılemde suphelenıyorlarmıs bunu bugun ogrendım.. Ama esıme bu konudan hıc bahsetmıcem zıra canıma susamadım ıftıra attıgımı falan zanneder
Aılemın esıme karsı kotu bı dusuncelerı yoktu hıc bı zaman. aramızı kp nın bozdugunu bılıyorlar oyuzden
Tabıkı evdeyken kp nın davranıslarından hıc suphelenmıyordum bukadar ıgrenc olabılcegı aklımın ucundan gecmezdı, ama sımdı herseye en ınce ayrıntıuya kadar dusunuyorum evet ıgrenc bı bakısını yakalamıstım ama anlam verememıstım ne kadar aptalmısım,
evet artık kendımı uzmuyorum babasının agzına bakan sözde "deger" veren esımdende bısey beklemıyorum artık,
cunku o hala bu evden ölum cıkar evı tasımam dıyor ,bende artık bısey demıyorum
Bende yıllar önce bi atölyede çalışıyodum baba iki oğul ve iki gelin işin başındaydı. Adamın gelinlerine bir bakışı vardı bütün bayanlar o pis bakışı bilir. Arkadan kalçalarına kadar gözü dört dönerdi adamın. O yüzden böyle adamlara şaşırmıyorum. Ama olan evliliğine olacak. Eşin babasının bu durumunu ne bilsin...
Istanbulda yasıyorum esım dogulu ben dogulu degılım, zaten bugune kadar dısarı cıkmak gıbı bı sorunumuz yoktu yenı evlıydım bı hafta sonra dısarı tek basıma cıktım esımde bısey demedı zaten, esım babasının soyledıklerı yuzunden bole oldu be babasının agzına bakıpta benı yonledırmesınden nefret edıorum
Tesettürlü müsün canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?