Eve kapatılmak

Lullby arkadasım ben şahsen senden yorum bekledıgımı soyledıgımı hatırlamıyorum. Herkez farklı yorumlar yapıyor yada herkez aynı seyı soyluyor, hepsını hayatımda uygulayamam belkı ama kafama yatan önerılerı zaten alıyorum kı ben eskı ben olsam , kocam burnumun dıbıne kadar gelıp evıne don dedıgınde, tıpıs tıpıs gıderdım, gıtmek ıstıyorum evet ama bu sekılde degıl, yanı ben artık eskı ben dıılım ya kk sayesınde yada baska bısey ne bılım ıste,, ama sen yınede o narın parmaklarını benım ıcın yorma canım sanada ıyı gunler

Kızlar karar verdım o eve dönmuyorum cunku bugun kp ıle ılgılı duydugum seyler ıyıce mıdemı bulandırmaya yettı.. Kp nın bana olan davranıslarından aılemde suphelenıyorlarmıs bunu bugun ogrendım.. Ama esıme bu konudan hıc bahsetmıcem zıra canıma susamadım ıftıra attıgımı falan zanneder

bencede eşine söyleme
arif olan zaten anlardı veya anlar.

kararına sevindim ama sanki ailem dönmemi istiyor gibi bir şey yazmıştın

ben basta '"kp nin sende gozu var' diyenlere bi yuh abartma dedim icimden
ama sonra durakladim

ailen etraftan gorur herseyi,bence gercekten boyle bi olasilik var
dusuncesi bile korkunc ya
baba dedigin adam..

bence sakin sakin eve donme,,kesinlikle onlardan uzaaaakk bi eve tasinmayi ikna et
eger uzak olursaniz eli ayaga fazla uzanamaz kayin pederinin esine

tabi eve kapatma yasagi duydugum en sacma sey,
kocada bile bu hak olmadigi halde, sen kim oluyosunda gelin disari cikmiycak diyosun ya

Son düzenleme:

Söylemek bile içim almıyor ama artık kimseye güvenilmiyo malesef.
Ailende böyle düşünüyorsa elbetki birşeyler var, zaten şu yemek olayı fazlasıyla bişeyleri açıklıyor.
Bencede eşine bahsetme, bırak ayrıl.
Kp zaten ruh hastası, geri döndüğünde daha farklı şeyler olabilir.
Daha fazla üzme kendini, zaten eşin karısını koruyamacak kadar pasif bir erkek, bunu gördükçe daha fazla üzülürsün, daha fazla ezerler seni.
Karşımızda babasının lafıyla eşini eve kapatan ve sırf o söz için eşiyle barışmayan bir erkek var, harcama kendini, sen bu kadar değersiz değilsin.

Tabıkı evdeyken kp nın davranıslarından hıc suphelenmıyordum bukadar ıgrenc olabılcegı aklımın ucundan gecmezdı, ama sımdı herseye en ınce ayrıntıuya kadar dusunuyorum evet ıgrenc bı bakısını yakalamıstım ama anlam verememıstım ne kadar aptalmısım,

evet artık kendımı uzmuyorum babasının agzına bakan sözde "deger" veren esımdende bısey beklemıyorum artık,

cunku o hala bu evden ölum cıkar evı tasımam dıyor ,bende artık bısey demıyorum

Daha öncede yazdım kp evine yalnızken senin gidip yemek yapmanımı istiyor? Ama neden? evden götürmende ne sakınca varmış? bahanesi neydi ? bunu çok merak ediyorum bahanesi neydi amaç karın doyurmaksa mesela derki yemek soğuyor gelene kadar gibi...

Offff yine yanılmayı isterdim ama yanılmadım

İlk mesajımı oku bir daha ,

Boşver hepsini,
ve bu aileden bir an önce kurtulmaya bak...

Evet arkadasım gıdıp yemek yapmamı ıstemıstı ogluna soylemıs bende evde yaparım sen goturursun dedım esıme, esımde tamam dedı, kp delırdı tabı esımde bana patladı (ayrıca hemen karsı bınasında kendı kızı var ondan ıstemıyo bana takmıs kafayı )gıtmedım tabı, bayramda gıdıncede kovdu benı evınden snra esımlede bu hale geldık,

Bende yıllar önce bi atölyede çalışıyodum baba iki oğul ve iki gelin işin başındaydı. Adamın gelinlerine bir bakışı vardı bütün bayanlar o pis bakışı bilir. Arkadan kalçalarına kadar gözü dört dönerdi adamın. O yüzden böyle adamlara şaşırmıyorum. Ama olan evliliğine olacak. Eşin babasının bu durumunu ne bilsin...

benımde aklıma gelmezdı ama bu kadar kısı bosuna soylemedı ee benımde gözlemlerıme bakınca ee bıde aynı seyı ben hıc bısey solemeden aılemde soleyınce evet dedım gercekten bole bısey var,, ama esıme soleyemem zaten ınanmazda bana ıftıra attıgımı dusunur

pardon ama esya mısın sen?tamam bazı esler kadının yalnız dısarı cıkmasından hoslanmıyor fakat bu hareket bence seni bosanma davasına zorlamak gibi bisey yine taktır senın.seni istemiyorlarda gitmen için mi zorluyorlar acaba?ayrıca yasadıgın yer neresi esin nereli merak ettim yazarsan sevinirim .çünkü bü konu cografı olarak degıskenlık gosteren bır konu dıye düsünüyorum.

Istanbulda yasıyorum esım dogulu ben dogulu degılım, zaten bugune kadar dısarı cıkmak gıbı bı sorunumuz yoktu yenı evlıydım bı hafta sonra dısarı tek basıma cıktım esımde bısey demedı zaten, esım babasının soyledıklerı yuzunden bole oldu be babasının agzına bakıpta benı yonledırmesınden nefret edıorum

Tesettürlü müsün canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…