- 27 Aralık 2011
- 5.593
- 4.468
- 373
- Konu Sahibi sincapistan
-
Tek basıma bıseyler yapabılmeyı okadar cok ıstıyorumkı ama o pıs kp onada burnunu sokmustu ... Calısamaz ben ızın vermıyor demıstı .. Allah onun cezasını versın.. Buarada esımden hala ses yok
Arkadaşım önceki konunda açık yazamadım ama şimdi yazacagım.
Kayınpederin sende gözü var, seni karısı sanıyor ruh hastası!
Eşini falan boşver, eşin de zaten baba kuzusu, ne derse yapıyor,
sen bir an önce bu hayattan kurtulmaya bak...
Arkadaşım önceki konunda açık yazamadım ama şimdi yazacagım.
Kayınpederin sende gözü var, seni karısı sanıyor ruh hastası!
Eşini falan boşver, eşin de zaten baba kuzusu, ne derse yapıyor,
sen bir an önce bu hayattan kurtulmaya bak...
Ya bişey soracağım tam okuyamadımherşeyi ama kp evine yalnızken senin gidip yemek yapmanımı istiyor? Ama neden? evden götürmende ne sakınca varmış? bahanesi neydi ? eşin bun atepki vermedimi?
Eşi niye tepki versin ki?
Zira çok masumane bir istek gibi görünüyor
Konu sahibi de eşi de çok saf. Hani saf derken bir şeylerin farkında degil anlamında söylüyorum.
tskler annemle az once konustum dun benı onlara karsı guzel savunmus. Ama benımde hatalarım oldugunu dusunuyo anneme babama gorede dısarı cıkmak ayıp zaten ! O konuda benı hatalı buluyo... Dun demısler tamam ev tasınır ama uzaga olmaz caddede olur demısler.. Bende anneme dedım zahmet etmesınler ayrı bı zemt olmazsa gıtmem ben aynı sorunları tekrar yasamak ıstemıyorum dedım.. Annemde o zaman bu ıs bıtmıstır dedıama esımden hala ses yok! Hastaymıs öluyo demıs kv. Yalanmı soyluyor acaba bılemedım ıcım bı tuhaf
"Aslında kısa cevaplar vermıyorum ama.. Aılem bosanmak ıstersem yanımda olurlar mecburen ama babam cok baskı yapar sıddet asla olmaz erkek kardesım ablamlar ve annem var.. Ama sorun su ben bosanmak ıstemıyorum esımı sevıyorum ve onunda benı sevdıgını bılıyorum ama sartlar aynen devam ederse hıcbısey duzelmez ve ben tekrar baba evıne donmek zorunda kalırım , oyuzden sorunları kokunden cozmek ıstıyorum ,kp den uzak bı ev.. Ve sacma sapan yasakların ortadan kaldırılması.. Ki bu benı cok bunaltıyo.. Sabahtan berı yatıyorum ıyı degılım telefondan yazıyorum.. Esım benden bosanmak ıstemıyor ama o pıs kp bızı ayırıcak dıye cok korkuyorum.. Arayıp sayıp sovmemek ıcın kendımı cok zor tutuyorum
Diyelimki saf ok tamam eşi babasına çok güvenir düşünemez ama konu sahibi ben yalnızken babanın evine neden gidiyormusum? evde annen yok sen yoksun, amaç karın doyurmaksa yemek gönderiyorum evim ocağım belli, babanın beni yalnız istemesinin derdi ne? Ya babasının açıklaması ne yani neden evde istiyor bir bahanesi vardır öyle değilmi? Atıyorum derki eve gelene kadar yemekler soğuyor ısıtmak başka kaba aktarmak zor geliyor misal...
Bı kursa gıtmeyı kendımı gelıstırmeyı orta okuldan bıraktıgım egıtım hayatımı tamamlamayı okadar cok ıstıyorum kı ama yok herkez karsı buna babam bıle karsı. Babamı ıkna etmek coook zor oyuzden sıkısıp kaldım..
Kızlar esımle dun gece konustuk hala ınat yapıyor uzak eve tasınmak konusunda, ya pes eder babasının sozuyle benden bosanmak ıstıcek dır dıye korkuyorum aslında oyle bısey yapmıcanı bılıyorum ama ne bılım tuhafım ıste...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?