Eve katkısız :)

Babaniz bazen yapariz ya hani dusunmeden konusuruz agzimiza geleni, aynen dusunmeden atmis ortaya lafi.. Sizi anliyorum okul bitiyor işte bulamayinca insan kafayi yiyor cevre baskisi da cabasi tabi bende bu yollardan gectim. Once kendi meslegime uygun is aradim sonra baktim is yok laf çok , gittim siradan bir işe girdim calistim en azindan kafam rahat etmisti..

Gecici bir iste calisin bir yandan sinava hazirlanin Allah yolunuzu acik etsin insallah

Bu konuya yorum yapmicam. Eski konularına bakarak: Sevgilin 5 para etmez bir tip, sakın evlenme. Daha evlenmeden evlenmekten korkmakta haklısın yani.

Baban bence şakasına takılmıştır. Art niyet görmedim. Annelerin hepsi evde sabahtan aksama ugrasir didinir sonrada yoruldum diye soylenir.Olayı evliliğe bağlamak icin bahane ariyorsun gibime geldi

Erkek arkadaşında da bu potansiyel varsa, neden hala "erkek arkadaşım" diyorsununuz?

Demeyin.

Erkek arkadaşınızda da bu potansiyel varsa, neden hala "erkek arkadaşım" diyorsununuz?

Demeyin.

Erkek arkadaşınızda da bu potansiyel varsa, neden hala "erkek arkadaşım" diyorsununuz?

Demeyin.

Yüksek lisans yapın bence. Özel sektörde de iş yoksa siz kendi geçiminizi sağlamak için farklı bir işe girin. Artik ekmek aslanin agzinda :/
Ve son olarak iki kuruşun lafını edebilecek bir adamla bir ömür yaşamayı tekrar gözden geçirin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…