- 21 Mart 2020
- 101
- 72
- 13
- Konu Sahibi Cileklireceke
-
Değil yaşını doldurmasını bekliyordukKısır mı ?
Çözüm olacak mı kesinlikleKısırlaştırmanız gerekiyor
Hanımefendi istiyor gibi bi halim mi var ? Çatacak yer arıyorsunuz ben de üzgünüm gördüğünüz gibiKısırlaştırın. Ayrıca o biblo değil bir canlı. Üç hafta huyu değişti diye barınağa gönderecekseniz kalıcı yuva bulun. Hayret yani çocuğunuz olsa üç hafta yatağa işese yetimhaneye mi göndereceksiniz.
Evet. Çiftleşme içgüdüsü nedeniyle bölgesini işaretlemek için işiyor çünküÇözüm olacak mı kesinlikle
Yaşı şart değil diye biliyorum hemen veterinere sorun. Erkek kediler için bu işlem çok daha kolay zaten. Kısırlaştırdığınızda sorun ortadan kalkacak. kızgınlık dönemi olduğundan öyle yapıyor.Değil yaşını doldurmasını bekliyorduk
Çok saolun için rahatladıEvet. Çiftleşme içgüdüsü nedeniyle bölgesini işaretlemek için işiyor çünkü
çok çok teşekkür ederim ilginiz içinKediniz kızgınlık belirtilerini yaşıyor muhtemelen. Veteriner hekim tarafından bir görülse ve acilen uygunsa kısırlaştırma operasyonu geçirse bu huyu biter. Ama işte bu sürecin uzamamaıs lazım
Çiş yaptığı yerleri amonyaklı temizlik ürünleriyle silin. Ben yorganımı atmış, yatağımı da yıkamacıya vermiştim. Kimi kediler ameliyat sonrası hemen keserler bu huylarını, kimisi biraz devam edermiş. Benim kedim ameliyaytam sonra bir kere daha yaptı ve bıraktı. Bu süreçte bir kaç eşya ziyan oldu ama ondan önemli değil. Erkek kedilerin kısırlaştırma işlemi çok daha kolay. Bir gece veterinerde kalmıştı benim ki. Tamamen kızgınlık ve bölge işaretleme olayından dolayı böyle.
İstemediğinizi anlıyorum ama belli ki evde sizin değil annenizin lafı geçiyor. Eğer anneniz her huy değiştirme de göndereceğim diyorsa o kediye koşulsuz yuva sağlayacak birini aramaya başlayın. Kısır değildir işer, idrar yollarında sıkıntı olur anksiyetesi tutar hastalanır; tıpkı insan gibi türlü durumlar da türlü zahmet verecek kediniz bunları göze alacaksınız.Hanımefendi istiyor gibi bi halim mi var ? Çatacak yer arıyorsunuz ben de üzgünüm gördüğünüz gibi
En kısa zamanda gideceğim çok saolunYaşı şart değil diye biliyorum hemen veterinere sorun. Erkek kediler için bu işlem çok daha kolay zaten. Kısırlaştırdığınızda sorun ortadan kalkacak. kızgınlık dönemi olduğundan öyle yapıyor.
Annem de çok seviyor aslında ama ev kokuyor artık çok üzülüyor o da kısırlaştıracağım hemen bakalımİstemediğinizi anlıyorum ama belli ki evde sizin değil annenizin lafı geçiyor. Eğer anneniz her huy değiştirme de göndereceğim diyorsa o kediye koşulsuz yuva sağlayacak birini aramaya başlayın. Kısır değildir işer, idrar yollarında sıkıntı olur anksiyetesi tutar hastalanır; tıpkı insan gibi türlü durumlar da türlü zahmet verecek kediniz bunları göze alacaksınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?