- 21 Mart 2020
- 101
- 72
- 13
- Konu Sahibi Cileklireceke
-
Bizim veterinerimiz de yok artık. Taşındı buradan yeni veterinere de daha alışamadık bakalım çok teşekkür ederim ilginizeEşim veteriner hekim ordan bildiğim bileğiyle yazdım :)
Kakasını sonuçta dışarıya yapmıyor değil mi? Tuvalet eğitimi var.Kedim 8 aylık erkek. Son 3 haftadır sürekli eve yapıyor çişini. Kum kabını sadece kaka yapmak için kullanıyor. Lütfen bir yardım edin annemin canına tak etti. Hem kokular için hem de bunu durdurmak için bi çözüm biliyorsunuz nolur söyleyin. Onu çok seviyorum barınakta nasıl davranıldığını biliyorum. Çok akıllı uslu bir kediydi küçükken sürekli ağlıyorum. Her şeyden habersiz bu evde sonunun geldiğini fark etmiyor. Sırf bunun için üyelik aldım size güveniyorum
Veterinerimiz söylemişti balkondan bile atlıyorlar dişi görünce diyeKakasını sonuçta dışarıya yapmıyor değil mi? Tuvalet eğitimi var.
Kediler kilometreler öteden dişi kedi bulmak için kızgınlık çişi bırakır. Üstelik her yere yayar ki çok hanım gelsin.
Sizin kesin ilacınız kısırlaştırmak, 1-2 haftaya hormonlarını da atar, rahat edersiniz evinizde.
Kısırlaştıgı zaman sorun ortadan kalkar içiniz ferah olsunBizim veterinerimiz de yok artık. Taşındı buradan yeni veterinere de daha alışamadık bakalım çok teşekkür ederim ilginize
Yaşını bekliyordum efendim sakin olunuzKisirlastirsaniza , inanamiyorum yani kisirlastirmak yerine barinaga mi atacaksiniz hayvani??
Bakalım napıcazKediniz kızgınlığa gelmiş genelde 1 yaş altını kısırlaştırma taraftarı olmuyor veterinerler siz yinede bir konuşun. O kokuları çıkarmakta çok zor benim kedim yatağımin başlığına kokusunu bırakmıştı ve aylarca gitmedi o koku
Şimdiden kolay gelsinBakalım napıcaz
öyle deniyor ideal olarak ama bir yaşını beklemek zorunda değilsiniz 6 aylıktan itibaren yapıyor veterinerler, ve bir sorun olmuyor. Kısır değilse evde koku sorununu asla çözemezsiniz.Değil yaşını doldurmasını bekliyorduk
evetÇözüm olacak mı kesinlikle
Veterinerimiz söylemişti balkondan bile atlıyorlar dişi görünce diyeben büyüdüğünü kabullenemiyordum sanırım kısırlaştıracağım haftaiçi teşekkür ederim
Bu hanımefendiye tamamen katılıyorum..Kısırlaştırın. Ayrıca o biblo değil bir canlı. Üç hafta huyu değişti diye barınağa gönderecekseniz kalıcı yuva bulun. Hayret yani çocuğunuz olsa üç hafta yatağa işese yetimhaneye mi göndereceksiniz.
Yasini beklediginiz icin mi basliga barinaga birakacaginizi yazdiniz??Yaşını bekliyordum efendim sakin olunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?