Eve yapmaya devam ederse barınağa gidecek lütfen kedisi olanlar bilgisi olanlar baksın !!

Kakasını sonuçta dışarıya yapmıyor değil mi? Tuvalet eğitimi var.

Kediler kilometreler öteden dişi kedi bulmak için kızgınlık çişi bırakır. Üstelik her yere yayar ki çok hanım gelsin.

Sizin kesin ilacınız kısırlaştırmak, 1-2 haftaya hormonlarını da atar, rahat edersiniz evinizde.

Veterinerimiz söylemişti balkondan bile atlıyorlar dişi görünce diye ben büyüdüğünü kabullenemiyordum sanırım kısırlaştıracağım haftaiçi teşekkür ederim

Kısır değilse ve kısırlaştırılma zamanı geldiyse mutlaka kısırlaştırın. Onun dışında evde onu strese sokan bir şeyler olabilir, rahatsızlığını bu şekilde anlatmaya çalışıyor olabilir. Belki fazla ilgilenmiyorsunuz, evde yüksek sesle konuşuluyor, her zamanki alışkanlıklarını değiştiriyorsunuz vs. Bunların hepsi kedinizi rahatsız edebilir, böyle bir tepki veriyor olabilir. Barınağa bırakma fikrini de lütfen çıkarın aklınızdan, eğer çok zor olacaksa sizin için en azından sahiplendirmeye çalışın.

Kisirlastirsaniza , inanamiyorum yani kisirlastirmak yerine barinaga mi atacaksiniz hayvani??

Biz 7 aylıkken kısırlaştırdık .6. Ayda kızışmaya başladı çünkü . Kısırlaştırın kediyi

Kediniz kızgınlığa gelmiş genelde 1 yaş altını kısırlaştırma taraftarı olmuyor veterinerler siz yinede bir konuşun. O kokuları çıkarmakta çok zor benim kedim yatağımin başlığına kokusunu bırakmıştı ve aylarca gitmedi o koku

Benim kedim dişi kızgınlığa girdiğinde sürekli hiç durmadan miyavlamıştı erkek kedileri çağırmak için, erkek kediler de yerini belli etmek için tuvaletlerini yapıyorlar aslında 3 hafta uzun bir süre en fazla 15 gün sürüyor diyolar

Kisirlastirin ,bikac ay daha uapar alan kisitlayin ,hayvancagizin ahini almahin barinak vs terk edip

Değil yaşını doldurmasını bekliyorduk
öyle deniyor ideal olarak ama bir yaşını beklemek zorunda değilsiniz 6 aylıktan itibaren yapıyor veterinerler, ve bir sorun olmuyor. Kısır değilse evde koku sorununu asla çözemezsiniz.

Veterinerimiz söylemişti balkondan bile atlıyorlar dişi görünce diye ben büyüdüğünü kabullenemiyordum sanırım kısırlaştıracağım haftaiçi teşekkür ederim

Dişi köpek görünce cam kapıyı kıran dobermanı duyduktan sonra ben kedilere birley diyemiyorum artık.

Bizimki 7 aylıkken kardeşinin ensesini ısırmaya başladı, hemen dişi kediyi kısırlaştırdık. Sokak kedisi olunca kış öncesi hamile kalma riskini göze alamadık.

Bu hanımefendiye tamamen katılıyorum..

Bu arada erkek kedilerde ameliyat çok basittir, minicik bir dikişle hallediveriyorlar, içiniz rahat olsun

Erkek kediler eğer eşleştirme şansınız yoksa 6ci 7ci ayını doldurduğunda kısırlaştırılması gerekir... hayvancagiza yazik... imkanınız yok, eslestiremiorsunuz lütfen kısırşılaştırın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…