Eve yapmaya devam ederse barınağa gidecek lütfen kedisi olanlar bilgisi olanlar baksın !!

Kısırlaştırınca işemez daha. Benim de kedim erkek. İşemeye başlamıştı. Kısırlaştırınca bitti

Ben onu kesinlikle bırakamam. Daha öncesinde de yaptığı oldu kustuğu oldu kaka da yaptı oturduk temizledik annemin sesi çıkmadı. Ama böyle her gün keyfi yapıyor gibi olunca haliyle onun da sabrı taştı. Her şeyden önce onu çok çok fazla seviyorum çok akıllı olduğuna inanıyorum beni anladığına inanıyorum. Ağlasam yanıma gelir yalar uyusam yanıma gelir yatar seslensem direkt miyavlar cevap verir. Çok değerli o ailemizden biri. Ama annemin temizlik içgüdüleri kabardı iyice ona da hak veriyorum. Şimdi kısırlaştırayım bi bakalım hayır olsun sonumuz

Olabilir sonuçta 3 hafta da az zaman değil. Bir de her yerde virüs kol geziyor. İnşallah çözersiniz sorunu. Oldu da çözemediniz sahiplendirmeye çalışın. Yazık ölür kafes ortamında

Kızgın kedinin çişi çok fena kokuyor diye duymuştum. Kısırlaştırmak en mantıklısı şu an.

Anneniz kendine göre haklı. Yalnız kendiniz ara ara hep kusucak, maltlar her zaman işe yaramaz, tüy dökmeleri bazı mevsimlerde artacak, bunlar olucla yani. Hazır olmak, kabul etmek lazım. ama bahsettiğiniz sorun kısırlaştırma ile geçicek, çözümü var yani. Barınağa bırakmamak için direnin, orda dayanamaz.

O çiş değil muhtemelen hormon bırakıyor etrafa kısırlaştırılması gerekiyor ayrıca barınaklar kedi almıyor çöp gibi gidip bırakamazsınız sokağa bırakırsınız orası ayrı tabi

Konusu açılınca hep o giderse ben de arkasından giderim diyorum. Aslında gidecek bir yerim de yok ya aşırı duygusalım bana kıyamıyor ilk kez bugün söz konusu etti. Onu da açıkça söylemedi sence bunun çözümü ne dedi. Ama mümkün değil ben ömrüm boyunca bunun vicdan azabını çekerim asla bırakamam. Ölene kadar benim yanımda olmalı. Desteğiniz için çok teşekkür ederim. Allah her şeyi gönlünüze göre versin

Kısırlaştıracaksın.
Hayvan kızgınlığa girmiş mart ayındayız. Dişi kedi gelsin diye koku bırakıyor.
Ya çiftleştireceksin acil yada kısırlaştıracaksın ama çok kızgındaysa ameliyat etmezler bekleyin derler çünkü aşırı kanaması olur..

Barınakları kedi oteli falan mı zannediyorsunuz?! Barınağa bırakacağınıza sokağa atın daha iyi o kadar net söylüyorum. Madem en ufak bir olumsuzlukta terkedeceksiniz hayvanı, neden sahipleniyorsunuz ki?
Kısır değilse etrafa koku bırakıyor. "Ben çiftleşmeye hazır yetişkin bir erkeğim" mesajı vermeye çalışıyor etraftaki olası dişi kedilere. Kısırlaştırırsanız geçer

Kısırlastır. Genelde 8 aylık olduklarında kızgınlıga girerler ve Erkek kedi yapar öyle dogası geregı koku bırakır. Eğer kısırsa sunu soyleyeyim.
Dısarı çıkmasına izin veriyor musunuz hiç?
Eger veriyorsanız sadece kakasını kumlarına yaparlar.
Eger cıkartmıyorsanız
Kumu sık temizleyin. Benim kedim de kumu istedigi siterillikte olmadıfında hemen dısına yapar

Oğulları yaramazlık yaptığında ceza olarak onları tarlaya süren Hulusi Kentmen gibisiniz...Mart ayındayız çiftleşmek istediği için yapıyor olabilir mi ?

Canım kızgınlığa girmiş koku borakıyor olanilir , kısırşastırırsanız sorun ortadan kalkar :)

Gerçekten neden öfkeli olduğunuzu merak ediyorum. Ben sakince derdimi anlattım sakince yardım istedim. Öfke hiçbir şeye çözüm değil bence arada derin nefesler alın ve tepkilerinizi sakinleştirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…