- 30 Aralık 2019
- 102
- 81
- 98
- 39
- Konu Sahibi Cileklireceke
-
Ben onu kesinlikle bırakamam. Daha öncesinde de yaptığı oldu kustuğu oldu kaka da yaptı oturduk temizledik annemin sesi çıkmadı. Ama böyle her gün keyfi yapıyor gibi olunca haliyle onun da sabrı taştı. Her şeyden önce onu çok çok fazla seviyorum çok akıllı olduğuna inanıyorum beni anladığına inanıyorum. Ağlasam yanıma gelir yalar uyusam yanıma gelir yatar seslensem direkt miyavlar cevap verir. Çok değerli o ailemizden biri. Ama annemin temizlik içgüdüleri kabardı iyice ona da hak veriyorum. Şimdi kısırlaştırayım bi bakalım hayır olsun sonumuzKısırlaştırın ama ileride de yapabilir bunu. Hasta olur kakasını yapar, kusar. Hayvan sahiplenmek zor iş. Benim köpeğim 1 ay eve kakasını, çişini yaptı. Her gün halı sildim evde. Poposunu bile ben sildim kendi temizlenmiyordu. İleride de sorun olacaksa sahiplendirmeye gidin. Belli ki anneniz yine rahatsız olacak.
Ben onu kesinlikle bırakamam. Daha öncesinde de yaptığı oldu kustuğu oldu kaka da yaptı oturduk temizledik annemin sesi çıkmadı. Ama böyle her gün keyfi yapıyor gibi olunca haliyle onun da sabrı taştı. Her şeyden önce onu çok çok fazla seviyorum çok akıllı olduğuna inanıyorum beni anladığına inanıyorum. Ağlasam yanıma gelir yalar uyusam yanıma gelir yatar seslensem direkt miyavlar cevap verir. Çok değerli o ailemizden biri. Ama annemin temizlik içgüdüleri kabardı iyice ona da hak veriyorum. Şimdi kısırlaştırayım bi bakalım hayır olsun sonumuz
Bazıları yaşını beklemiyor..bizimnoglan beklemedi meselaDeğil yaşını doldurmasını bekliyorduk
Anneniz kendine göre haklı. Yalnız kendiniz ara ara hep kusucak, maltlar her zaman işe yaramaz, tüy dökmeleri bazı mevsimlerde artacak, bunlar olucla yani. Hazır olmak, kabul etmek lazım. ama bahsettiğiniz sorun kısırlaştırma ile geçicek, çözümü var yani. Barınağa bırakmamak için direnin, orda dayanamaz.Ben onu kesinlikle bırakamam. Daha öncesinde de yaptığı oldu kustuğu oldu kaka da yaptı oturduk temizledik annemin sesi çıkmadı. Ama böyle her gün keyfi yapıyor gibi olunca haliyle onun da sabrı taştı. Her şeyden önce onu çok çok fazla seviyorum çok akıllı olduğuna inanıyorum beni anladığına inanıyorum. Ağlasam yanıma gelir yalar uyusam yanıma gelir yatar seslensem direkt miyavlar cevap verir. Çok değerli o ailemizden biri. Ama annemin temizlik içgüdüleri kabardı iyice ona da hak veriyorum. Şimdi kısırlaştırayım bi bakalım hayır olsun sonumuz
Ben barınağa vermeye bile yanaşmıyorum sizce sokağa bırakır mıyımO çiş değil muhtemelen hormon bırakıyor etrafa kısırlaştırılması gerekiyor ayrıca barınaklar kedi almıyor çöp gibi gidip bırakamazsınız sokağa bırakırsınız orası ayrı tabi
Konusu açılınca hep o giderse ben de arkasından giderim diyorum. Aslında gidecek bir yerim de yok ya aşırı duygusalım bana kıyamıyor ilk kez bugün söz konusu etti. Onu da açıkça söylemedi sence bunun çözümü ne dedi. Ama mümkün değil ben ömrüm boyunca bunun vicdan azabını çekerim asla bırakamam. Ölene kadar benim yanımda olmalı. Desteğiniz için çok teşekkür ederim. Allah her şeyi gönlünüze göre versinAnneniz kendine göre haklı. Yalnız kendiniz ara ara hep kusucak, maltlar her zaman işe yaramaz, tüy dökmeleri bazı mevsimlerde artacak, bunlar olucla yani. Hazır olmak, kabul etmek lazım. ama bahsettiğiniz sorun kısırlaştırma ile geçicek, çözümü var yani. Barınağa bırakmamak için direnin, orda dayanamaz.
Kısırlaştıracaksın.Kedim 8 aylık erkek. Son 3 haftadır sürekli eve yapıyor çişini. Kum kabını sadece kaka yapmak için kullanıyor. Lütfen bir yardım edin annemin canına tak etti. Hem kokular için hem de bunu durdurmak için bi çözüm biliyorsunuz nolur söyleyin. Onu çok seviyorum barınakta nasıl davranıldığını biliyorum. Çok akıllı uslu bir kediydi küçükken sürekli ağlıyorum. Her şeyden habersiz bu evde sonunun geldiğini fark etmiyor. Sırf bunun için üyelik aldım size güveniyorum
Barınakları kedi oteli falan mı zannediyorsunuz?! Barınağa bırakacağınıza sokağa atın daha iyi o kadar net söylüyorum. Madem en ufak bir olumsuzlukta terkedeceksiniz hayvanı, neden sahipleniyorsunuz ki?Kedim 8 aylık erkek. Son 3 haftadır sürekli eve yapıyor çişini. Kum kabını sadece kaka yapmak için kullanıyor. Lütfen bir yardım edin annemin canına tak etti. Hem kokular için hem de bunu durdurmak için bi çözüm biliyorsunuz nolur söyleyin. Onu çok seviyorum barınakta nasıl davranıldığını biliyorum. Çok akıllı uslu bir kediydi küçükken sürekli ağlıyorum. Her şeyden habersiz bu evde sonunun geldiğini fark etmiyor. Sırf bunun için üyelik aldım size güveniyorum
Kısırlastır. Genelde 8 aylık olduklarında kızgınlıga girerler ve Erkek kedi yapar öyle dogası geregı koku bırakır. Eğer kısırsa sunu soyleyeyim.Kedim 8 aylık erkek. Son 3 haftadır sürekli eve yapıyor çişini. Kum kabını sadece kaka yapmak için kullanıyor. Lütfen bir yardım edin annemin canına tak etti. Hem kokular için hem de bunu durdurmak için bi çözüm biliyorsunuz nolur söyleyin. Onu çok seviyorum barınakta nasıl davranıldığını biliyorum. Çok akıllı uslu bir kediydi küçükken sürekli ağlıyorum. Her şeyden habersiz bu evde sonunun geldiğini fark etmiyor. Sırf bunun için üyelik aldım size güveniyorum
Çok tatlısınızBilgim yok ama lütfen barınağa gondermeyin demek için geldim.
Canım kızgınlığa girmiş koku borakıyor olanilir , kısırşastırırsanız sorun ortadan kalkar :)Kedim 8 aylık erkek. Son 3 haftadır sürekli eve yapıyor çişini. Kum kabını sadece kaka yapmak için kullanıyor. Lütfen bir yardım edin annemin canına tak etti. Hem kokular için hem de bunu durdurmak için bi çözüm biliyorsunuz nolur söyleyin. Onu çok seviyorum barınakta nasıl davranıldığını biliyorum. Çok akıllı uslu bir kediydi küçükken sürekli ağlıyorum. Her şeyden habersiz bu evde sonunun geldiğini fark etmiyor. Sırf bunun için üyelik aldım size güveniyorum
Gerçekten neden öfkeli olduğunuzu merak ediyorum. Ben sakince derdimi anlattım sakince yardım istedim. Öfke hiçbir şeye çözüm değil bence arada derin nefesler alın ve tepkilerinizi sakinleştirinBarınakları kedi oteli falan mı zannediyorsunuz?! Barınağa bırakacağınıza sokağa atın daha iyi o kadar net söylüyorum. Madem en ufak bir olumsuzlukta terkedeceksiniz hayvanı, neden sahipleniyorsunuz ki?
Kısır değilse etrafa koku bırakıyor. "Ben çiftleşmeye hazır yetişkin bir erkeğim" mesajı vermeye çalışıyor etraftaki olası dişi kedilere. Kısırlaştırırsanız geçer
Eşim veteriner hekim ordan bildiğim bileğiyle yazdım :)Canım kızgınlığa girmiş koku borakıyor olanilir , kısırşastırırsanız sorun ortadan kalkar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?