Sagol canim Evet kendime eziyet etmisim yillarca ama dusundumde 31 yasima girdim nasil hayat yasiyorsun dedim yeterBu ne ya her şey var. Sizin için çalışıyo diye bu insan olmayan insan kabul edilir mi?
Neyini çektiniz bu herifin?
Boşanı ya adamın sizi bi kanser etmediği kalmış! (İnşallah testler temiz çıkar)
Canım bak benimle aynı yaştasın ve 60 yıllık eziyet yaşamışsın.Sagol canim Evet kendime eziyet etmisim yillarca ama dusundumde 31 yasima girdim nasil hayat yasiyorsun dedim yeter
Evet yoruldum zaten ve kac gun ayriyiz hic korkularim olmadi anksiyete bozuklugundan demekki sorun oymusCanım bak benimle aynı yaştasın ve 60 yıllık eziyet yaşamışsın.
Ayrıl biraz da kendin için yaşa, çocuklarının psikolojik sağlığı için yaşa.
Ayrıca ayrılacaksın adamın yaptıklarına, ettimlerine dair delil topla.
Sagol canimÇok geç kalmışsın boşanmakta. Allah yardımcın olsun
Sagol umarim basiniza gelmezKafanıza çok darbe almışsınız belli
Yok gecmemHem ruhsal hem fiziksel hasta etmiş sizi. İnşallah vazgecmezsiniz.
Evet cunku calismiyorum gelirim yok cesaret edemedim ama artik eski ben yok yeterBi öldürmediği kalmış zaten şiddet, aldatma ne ararsan var. Nasıl geçirdiniz 10 yıl gerçekten akıl alır gibi değil. Çoklu ilişki sebebiyle oluştuğu belli olan tüm raporlarınız da delildir. Hepsini toplayın ve kararınızdan asla dönmeyin. Pislik herif ya sinirim tepeme çıktı daha okurken değil 10 yıl yaşayacağım bu şekilde.
Yok gayet yerinde sukur korkak ben yokum artik bazen cocuklar durumlar kalmayi gosteriyor buyuk konusmaBence sizinde akıl saglıgınız en basından beridir yerinde degilmiş yoksa böyle bi adama seviyorum falanlar filanlar diyerek 10 yıl boyunca katlanılmazdı
Cunku cesaret edemedim kendi ayaklarimin ustunde durmuyordum ve cocuklarim elimden alinir korkusuyla.arabanin sigortasini durdurmus yarin okula goturecegim 8km gidip gelis ama kendin action sigorta yine.evinm kirasini 6 ocak bitirmis yani beni boyle parasiz pulsuz birakmak amaci ama basaramiyacakNiye böyle bir adamla 10 yil birlikte oldun? Altından miydi adam?
Adam ne iş yapıyorCunku cesaret edemedim kendi ayaklarimin ustunde durmuyordum ve cocuklarim elimden alinir korkusuyla.arabanin sigortasini durdurmus yarin okula goturecegim 8km gidip gelis ama kendin action sigorta yine.evinm kirasini 6 ocak bitirmis yani beni boyle parasiz pulsuz birakmak amaci ama basaramiyacak
Donerci ama oglen giderdi sabah gelirdiAdam ne iş yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?