Evet 10 yilin evlilikten Ve bitis

Demin babamlar geldi babama mesaj yazmis evden ciktilarmi diye polisle geliyorum babamda dediki evdeyim gelde cikart.bende tam yazip diyecektimki gel gor cocuklari koruma dernegi demisti cunku gelmez hakkini kaybeder diye.2 polis geldi yukari evde olay varmis diye dedim hicbirsey yok ortaligi kizistiriyor bu nasil insan ya cocuklarar yasattigina bak yazik.evden esyalarini alip giden kendisi simdi neoldu yarin kilidi degistiriyorum bosanma noktalandiginda babamgilin otarafa gidecegim ordan ev isteyecegim bu isin b.k cikardi

yav oyle sutu bozuUk bir adamdan kocalik zaten olmaz senin kadinliginada anneliginede kurban olsun adiler kararindan vazgecme keske darp raporu ve aldatma var deyip acsaydin bakalim cocuklarrr kime kaliyorr s..rr gitsin kani bozuk

Merak etmeyin ispat edersiniz mahkemede sağlam bi nafaka ve tazminat alırsınız.
Boşanınca da bir iş bulur çalışırsınız daha yasınız çok genç.
Çocuklara da anneniz bakar.
Zor ama böyle Ahlaksız seviyesiz adamla Ömür geçirmekten iyidir.

Evet ozamanlar onsuz yasayamam diye korkuyordum seviyordum ama baktim sagligim ruhsagligim elden gidiyor kendimi sectim.sevgim zaten bitmisti gecen sene cinsellik fazla yoktu zaten oda zorla isteksiz oluyordu zaten.simdi email yoluyla bana kizlik soyismimi yazarak ciplak resimlerini nete koydum diyor.evet evlilikte dans videosu falan yolladim avukata polisede bildirdim

yav oyle sutu bozuUk bir adamdan kocalik zaten olmaz senin kadinliginada anneliginede kurban olsun adiler kararindan vazgecme keske darp raporu ve aldatma var deyip acsaydin bakalim cocuklarrr kime kaliyorr s..rr gitsin kani bozuk
Kendimi sectim artik onunla omur gecmez

Sende suç
Duyurusunda bulun.
Böyle bşy yapmaya Hakkı yok.

Siz gercek misiniz ? Gercekseniz neden cektiniz bunlari , hic mi kendinizi sevmiyorsunuz? Ananiz babaniz ne yapiyordu tum bunlar olurken??

Siz gercek misiniz ? Gercekseniz neden cektiniz bunlari , hic mi kendinizi sevmiyorsunuz? Ananiz babaniz ne yapiyordu tum bunlar olurken??
Malesef gercegim Keske olmasaydim aklim basima geldi 10 yil sonra kendi benligimi kaybettirmis bana yillarca.cocuklar icin katlandim ama bitti artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…