Maddi durumu nasılDonerci ama oglen giderdi sabah gelirdi
Iyi ama nafaka odemeyecekmisMaddi durumu nasıl
Evet var iyi katlandim cekecegim cile varmisDarp raporunuz vardir umarim. Simdiye kadar bosanmadiginiz kabahar bence. Adam normal degil.
Keske fake olsa bugun okadar agir gectiki polisler etrafta geziniyormu korkusu Keske sahte olsaKonu bana ciddi fake geldi umarım bu yazdıkları bir erkeğin aklımdan geçen iğrenç düşünceler değildir
Nafaka vermeyecekmis calismiyormusSex budalası hayvan herif bas tekmeyi kıçına donuna kadar al bu şeref yoksunun elinden ne varsa al varınıda al yoğunuda
Sagolun zaten cirpinislari bu polis cagirmalar falan bu Hollandada cocuklar tehlikede olursa elinden alinma derdi var cocuklari bile dusunmuyorOlan olmuş yargılamak asla hakkım değil.
oluyor işte bir şekilde bazı kadınlar neler çekiyor.
çeken kadına hiç kızamam ben.
toplum baskısı vardır bir onu bilirim.
öyle olmasaydı,böyle olur muydu..
çocuklarınızla yeni,güzel bir başlangıç olsun.
kalbiniz uzun zamandır,belki de hiç yaşamadığı aşkı tatsın.
eşinize gelince,ona söylenecek pek söz yok.
zaten karakter olarak,düşünce yapısı,yaşayış tarzı yeterince aciz.
bir insanın bürünebileceği en iğrenç şey neyse ona bürünmüş zaten. Bi siz varmışsınız güzel olan.
sizde gidince,sokaktaki köpekler acısın haline. Amin..
Çocukları neden sizin elinizden alsınlar ki?Sagolun zaten cirpinislari bu polis cagirmalar falan bu Hollandada cocuklar tehlikede olursa elinden alinma derdi var cocuklari bile dusunmuyor
Avrupada ve amerika da cocuklari devlet annesine verir. Esinizin yaptiklarini ispat ederseniz etmeseniz bile yaklasmama yasagi koydurursunuz. Bosanirsiniz neyi var neyi yoksa yarisini hatta daha fazlasini alirsiniz 2 cocugunuz oldugu icin. Cocuklar alirim demesi size korkutmak icin o da biliyor cocuklari siz isterseniz ancak ruyasinda gorur. Ama bence cocuklari kullanmayin cunku gerek yok. Devlet size vericektir cocuklari. Hayat cok guzel boyle insanlar icin aklimizdan olmaya degmez. Ha birde cvururum diye korkutuyorya cok gulunc cunku o degil vurmayi cesaret bile edemez silahi size gostermeye. Hollanda Turkiye degil hayati kayar. Komik seni deseydiniz :)Sagolun zaten cirpinislari bu polis cagirmalar falan bu Hollandada cocuklar tehlikede olursa elinden alinma derdi var cocuklari bile dusunmuyor
Öyle bir şey mümkün değilIyi ama nafaka odemeyecekmis
Evet surekli tehdit ediyor yok o.rr... seni resimlerini internette bak diyor evlilikte yollamistim arada oyle yani polise gidip sikayetci olacagim engelliyorum bana ulasacak email buluyorAvrupada ve amerika da cocuklari devlet annesine verir. Esinizin yaptiklarini ispat ederseniz etmeseniz bile yaklasmama yasagi koydurursunuz. Bosanirsiniz neyi var neyi yoksa yarisini hatta daha fazlasini alirsiniz 2 cocugunuz oldugu icin. Cocuklar alirim demesi size korkutmak icin o da biliyor cocuklari siz isterseniz ancak ruyasinda gorur. Ama bence cocuklari kullanmayin cunku gerek yok. Devlet size vericektir cocuklari. Hayat cok guzel boyle insanlar icin aklimizdan olmaya degmez. Ha birde cvururum diye korkutuyorya cok gulunc cunku o degil vurmayi cesaret bile edemez silahi size gostermeye. Hollanda Turkiye degil hayati kayar. Komik seni deseydiniz :)
Ben sakinim o degil cocuklarimi atese atiyor adiBunlar on yılda mi oldu , Yeni mi başladı ?
Ve lütfen inadına gitmeyin, sessizce halledin ne yapacaksanız. Kavga gürültüyle olmaz, tehdit ediyor caninizla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?