Evet Bayanlar 5. hafta Şeffaf Oda Konuğumuz Curly

• Konu Sahibi Konu Sahibi B&M
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Kadınlar kulübünü chat odası gibi değil forum gibi kullanın demek.

Yok okumadım ne yazmışlar...

kkyla ilgili tüm işlerinizi evde bilgisayar başındamı hallediyorsunuz ?? yoksa sabah gidip akşam döndüğünüz bir ofisinizmi var??

Bilgisayar olan her yerden KK yı yönetiyoruz. Ayrıca ofisimizde var tabiki.

Güzel ama akıllı kadın yok mu da bu soruyu soruyorsunuz?

illaki vardir ama siklardan birine hem guzel hem akilli desem onu sececeginizi biliyorum. sizin icin guzellik mi on planda akilli olmak mi onu ogrenmek icin bu secenekleri sundum

ilk bilgisayarınız nasıl bir modeldi?

orda yazılanlardan örnek bir entry;

bünyesinde kocalarını, annelerinden (kaynana) ve kız kardeşlerinden deli gibi kıskananların bulunduğu site. yok yani ensest korkunuz, şüpheniz mi var nedendir böyle saçma bir düşünce. nasıl bir ruh hali içindeyse bu ablalar biri kaynanamı 4 aydır görmüyorum şimdi gelio oofff niye geliyo ya bana iyi davranıyo ama ben hiç sevmiyorum der, başka biri keşke benim kaynanam da ölse der. özellikle evlenmeyi düşünen erkeklerin bir girip okumalarını tavsiye ederim bakın nasıl cayacaksınız. hele kaynanam niye çocuğumu kucağına alıyo diyenler var ki evden ırak...

not: bu arada ben de bir erkek olarak o siteye nerden düştüm, hangi akla hizmet forumu kurcaladım ve 2 saatir bu yazıları okuyorum bilmiyorum ama şu 2 saatten sonra aa annen de çok iyiymiş diyen, ben onunla çok iyi anlaşırım diyen hiç bir kadına da inanamam heralde. evlilikten soğuttunuz len beni, yuh...

Son düzenleme:
illaki vardir ama siklardan birine hem guzel hem akilli desem onu sececeginizi biliyorum. sizin icin guzellik mi on planda akilli olmak mi onu ogrenmek icin bu secenekleri sundum

O zaman akıllı diyeyim.
Çİrkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır ile avunayım.

:)
Adam okumuş ki yazmış. Vardır doğruluk payı. Uyduracak değil ya.
Sitede kaynanalar konusunda bir gruplaşma var görülüyor yani.
Arkdaş sadece bir grubu okmuş. Diğer gurubu okusa daha farklı şeyler yazabilirdi.

hiç artık ben kk ile uğraşamayacağım, benden bu kadar deyip gittiğin oldumu Curly, olduysa sebebi neydi

hiç artık ben kk ile uğraşamayacağım, benden bu kadar deyip gittiğin oldumu Curly, olduysa sebebi neydi

Yok olmadı. Hatırlamıyorum yani. BEnden bu kdar dersem benden bu kadardır. BUrda olmazdım tekrar.

Yok olmadı. Hatırlamıyorum yani. BEnden bu kdar dersem benden bu kadardır. BUrda olmazdım tekrar.

anladım. peki hiç personel çalıştırıyor musunuz, personeli verimli kullanmak için bi taktiğiniz var mıbilmiyorumkismile
yani kazenle ortaksınız diye çoğul konuştum

Son düzenleme:

:) diğer yerleri okuyanlarda var zaten. onların yorumlarını hiç eklemiyim ben buraya.. :)
ben bazı entrylerine kesinlikle hak verdim , bazı entryler ise gerçekten gereksiz ve aşağılayıcı..vakit bulursanız incelemenizi tavsiye ederim .. kolay gelsin vereliniortak

anladım. peki hiç personel çalıştırıyor musunuz, personeli verimli kullanmak için bi taktiğiniz var mıbilmiyorumkismile
yani kazenle ortaksınız diye çoğul konuştum

Evet çalışanlarımız var. Stajyerlerimiz var.
Salıyoruz çayıra mevlam kayıra. Sıkmıyoruz yani.Verim olup olmamak onlara kalmış.

Evet çalışanlarımız var. Stajyerlerimiz var.
Salıyoruz çayıra mevlam kayıra. Sıkmıyoruz yani.Verim olup olmamak onlara kalmış.

anladım Curly saol cevaplarına, bu konuda akla ihtiyacım vardıda sorayım demiştim:hulya:

Son düzenleme:
eskiden 3-4 ay önce falan sitede çok sorunlar oluyordu girilmiyordu vs. bunu sebebi hackerlanmamı oluyordu eğer öyleyse bu hackerların kk ile alıp veremedikleri ne?

kk'da en çok sevdiğiniz bölüm hangisi?

k.k. size ne öğretti?yada kk dan önce ve kkdan sonra diyebileceğiniz bir değişim oldumu?

Ne tür kitaplar okumayı seversiniz?
Politikayla ilgilenir misiniz?:lepi:
Toplumsal anlamda herhangi bir gönüllü projede yer aldınız mı ?:hulya:

Teşekkürler!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…