Neden hür general curly
merhaba curly
"KK kaynaklarını idareli kullanalım. Gelecek nesiller de KK'yı görsün..."
buradaki cümledeki kk kaynaklarından kasıt nedir?
Eşki Sözlükte KK ile ilgili yorumları mutlaka okumuşsunuzdur, gece gündüz emek verdiğiniz bir yer hakkında yapılan o ağır eleştiriler için ne düşünüyorsunuz ? Haklılık payları olduğunu düşündünüz mü hiç??
guzel ama aptal kadin mi yoksa cirkin ama zeki kadin mi tercihin?
kkyla ilgili tüm işlerinizi evde bilgisayar başındamı hallediyorsunuz ?? yoksa sabah gidip akşam döndüğünüz bir ofisinizmi var??
Güzel ama akıllı kadın yok mu da bu soruyu soruyorsunuz?
illaki vardir ama siklardan birine hem guzel hem akilli desem onu sececeginizi biliyorum. sizin icin guzellik mi on planda akilli olmak mi onu ogrenmek icin bu secenekleri sundum
ilk bilgisayarınız nasıl bir modeldi?
orda yazılanlardan örnek bir entry;
bünyesinde kocalarını, annelerinden (kaynana) ve kız kardeşlerinden deli gibi kıskananların bulunduğu site. yok yani ensest korkunuz, şüpheniz mi var nedendir böyle saçma bir düşünce. nasıl bir ruh hali içindeyse bu ablalar biri kaynanamı 4 aydır görmüyorum şimdi gelio oofff niye geliyo ya bana iyi davranıyo ama ben hiç sevmiyorum der, başka biri keşke benim kaynanam da ölse der. özellikle evlenmeyi düşünen erkeklerin bir girip okumalarını tavsiye ederim bakın nasıl cayacaksınız. hele kaynanam niye çocuğumu kucağına alıyo diyenler var ki evden ırak...
not: bu arada ben de bir erkek olarak o siteye nerden düştüm, hangi akla hizmet forumu kurcaladım ve 2 saatir bu yazıları okuyorum bilmiyorum ama şu 2 saatten sonra aa annen de çok iyiymiş diyen, ben onunla çok iyi anlaşırım diyen hiç bir kadına da inanamam heralde. evlilikten soğuttunuz len beni, yuh...
hiç artık ben kk ile uğraşamayacağım, benden bu kadar deyip gittiğin oldumu Curly, olduysa sebebi neydi
Yok olmadı. Hatırlamıyorum yani. BEnden bu kdar dersem benden bu kadardır. BUrda olmazdım tekrar.
:)
Adam okumuş ki yazmış. Vardır doğruluk payı. Uyduracak değil ya.
Sitede kaynanalar konusunda bir gruplaşma var görülüyor yani.
Arkdaş sadece bir grubu okmuş. Diğer gurubu okusa daha farklı şeyler yazabilirdi.
anladım. peki hiç personel çalıştırıyor musunuz, personeli verimli kullanmak için bi taktiğiniz var mıbilmiyorumkismile
yani kazenle ortaksınız diye çoğul konuştum
Evet çalışanlarımız var. Stajyerlerimiz var.
Salıyoruz çayıra mevlam kayıra. Sıkmıyoruz yani.Verim olup olmamak onlara kalmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?