Etkileneyn derken yaşantımı değiştiren manasında mı soruyorsunuz yoksa cok etkilendiğim hayret ettiğim manasında mı?
Eğer ilk iise öyle bir olay yada durum hatırlamıyorum. Hani bir yol ayrımına geldsim sağdan gittim hayatım değişti. Böyle bişey hatırlamıyorum belki olmuştur ama farkında değilim.
Güneş tutulmaları beni çok etkiler. Seyretmek yani... Ama haytaımı değiştirir mi :S
:)
Empatinin bir yetenek olduğunu düşünmüyorum. İnsan isterse empati yapar istemezse yapmaz. İŞine geldiği şekli ile.
Mantığı ön planda tutan herkes, empati yapmanın daha sağlıklı kararlar veremsinde yararlı olduğunu düşündüğü için, empati yapar.
Dediğim gibi yetenek olduğunu düşünmüyorum. Ama empati yapabilmeninde bir kapasitesi vardır sanırım. Çok görgüsü, bilgisi olmayan kişi ile bilgili, görgülü bir kişinin empati sınırları aynıda değildir.
Soruyu buna göre algılarsam evet ben geniş geniş empati yapabilirim.
Ama bu soruları insaların yğüzüne sormaktansa 3ncü şahıslara sormak lazımç
Ben zekiyim, ben akıllıyım, en empati kurabilrim ibi. ÖLçmeye dayalı olmayan kavramlar hakkında insanın kendisi hakkında yorum yapması ne kadar inandırıcı ?
Açık olmak gerekirse resimdeki ortam bana pek rahat gelmedi. Çok mekanik.
Böyle bir evim olmadı, olmasını da istemem. Mobilyalar cok rahatsız duruyor. Çok boş. NE bileyim hoşuma gitmedi.
Böyle bir manzarada çadır olsa daha iyi :)
" Sustukların büyür içinde...." sizce bu söz doğru mu ?
hiç bu sözü söyletecek bi olay yasadınız mı ?
süpermenin zayıf noktası kriptonit
sizin ki nedir?
sizi en çok etkileyen film hangisi ve niçin:hulya:
Neden her gördügümüz haritada hemen Türkiye'yi bulmaya çalisiriz?
Millet olarak dünyada kaybolma kompleksimiz mi vardir?
hiç polyannaya kızıp küfrettiğiniz oldu mu?kaydirigubbakcemile3
bazen forumun katili olmak istiyor musunuz?
lakabınız var mı:hulya:
Tanımadığım kişilere kızıp küfür ettiğim olmadı. Tanıdığım insanlara kızıp o insanşlara küfrettiğim çok oldu.
Eğer pire için yorgan yakar mısınız ise sorunuz?
Evet pire için yorgan yakarım. Yakarım ki temiz bir yorgan alayım. Piresiz.
Küçük ken komşularımız "Sarı" derlerdi. Sonra esmerleştim. Kıvırcık demeye başladılar.
Gençlik çağımda bir lakabım oldu mu hatırlamıyorum.
Ama şimdi wiki, navigasyon diyenler oluyor.. Kazenin telefonunda Jandarma diye kayıtlıyım
satrançta her taş bi insanı simgelese,siz hangisi olurdunuz,niçin
bu kadar çok soru sorduğum için bana kızıyor musunuz körli
Hayır kızmıyorum...Neden kızayım.
Hamama giren terler.
bir günde 6 sayfa olmuş (sayfa düzenim 40 msjlık)
cidden Allah sabır versin curly ,
ama sizi merak etmek ve tanımayı istemek senelerce üyeliğini devam ettirmiş kişilerin hakkı olsa gerek :)
pazara kadar nekadar olur Allah kerim :)
tüm sayfaları okudum aynı birşeyi sormamak için
Gezegenelrin hareketleri insanları olumlu ve olumsuz yönde etkiliyor,
tabi herkesin bir kaderi var ama bunun da büyük etkisi var
yani güneş tutulması vs insanların hayatlarında bilemdikleri olumlu olumsuz etkilere sebep olabiliyo :)
Ben seyretmekten bahsettim belkide vardır bir etkisi. Çok denk geldiğimiz bir olay değil. :)
Zeki ve akıllı oluduğunu söyleyen insan ukaladır bana göre ve fazlaca kendini beğenmiş
dediğiniz gibi 3. şahıslar bunu görebilir,
zaten çok sevdiğim bir söz var
"zeki oluşuyla övünen insan, hücresinin büyüklüğüyle övünen idam mahkumu gibidir"
ama empati yapabildiğinin farkında olabilir bi insan boshayallersmile
yanlışmı düşünüyorum bilmiyorumkismile
Ben ne kadar zeki olduğumu, ne kadar kendimi beğenmiş olduğumu biliyorum tabiki sadece bunun benim söylememin anlam ifade etmediğini söylemk istedim. Yoksa isteyen söylesi tabiki. Ama 3 ncü şahıslar ne düşünür bunu değiştirebilir misiniz yok değişmez.
Empati yapabildiğimi söylemiştim. Ama bunun yetenek değil arzu meselesi olduğuna dikkat cekmek istedim. Herkes gayreti ölçüsünde empati yapar. İsemez ise yapmaz.
kusura bakmayınbilmiyorumkismile ne tarz mekanlardan hoşlanırsınız bilmiyorum
biraz ferah iç açıcı olsun dedim
zaten şeffaf odaya uygun resim pek bulamadık
siz de belki vardır mekan resimleri , yardımcı olursanız seviniirm bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?