- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Bizi ayırmaya çalışan annesinin teyzesine beddua ettim öyle bir ölür ki ibretlik olur dedim inşallah sende öyle ölürsün dedi.Ne oldu da sana beddua etti
Bana biraz boşluktan Adama sarıyorsun gibi geliyor
Annen ve teyzen için aynısını eşin söylese dillerine sağlık dermisin?Bizi ayırmaya çalışan annesinin teyzesine beddua ettim öyle bir ölür ki ibretlik olur dedim inşallah sende öyle ölürsün dedi.
Bizi ayırmak için evimizi basan teyzem olsaydı haklısın derdim bizim nikahımız olmuştu bile o zaman.Annen ve teyzen için aynısını eşin söylese dillerine sağlık dermisin?
Yok benim eşimin kimseye yok görmedim etmedim öyle büyümüş huyu buymuş.O sevgi inan bi eşlerine yok . Başkalarına delirmeler. Sevgi saçmalar söz konusu karısı olunca buz dolabı kesiliyorlar. Benim eşim de aynen tarifindeki gibi ve ben şu sıra çok ciddi ayrılık düşünüyorum. Herşeyi gözden geçiriyorum . Biraz daha bekleyip alıp karşıma konuşup ne olacaksa olsun artık dicem. Sen burdaki insanların dışarıdaki insanların biz sana demiştik demelerini kafana takma bence. Sen senin için en doğru kararı verirsin . Neyi nasıl yaşamak istiyorsan o şekilde yaşa.
Tek suçlamam gereken kişi eşimmiş bunu farkettim öyle bir ailem olsa kimseyle evlenip huzurumu bozmazdım.yine ne oldu?
Annemde babamdan ayrıldı hala onu atlatabilmiş değil bunu ona yapamam.Hayır böyle bir hayatı yaşamak zorunda değilsin kesinlikle imkanın varsa çek git o evden madem bu noktaya geldin..git annenle konuş mutsuz olduğunu söyle evet üzülecek belki ama geçecek. ..... ilerleyen zamanlarda anne sen üzülme diye sustum ayrılmadim dersen annen çok daha fazla üzülür emin ol.. Ve onlar mutlu olmasın diye kendine haksızlık yapma bırak mutlu olsunlar o mutluluğun bitme zamanı var... sen biraz üzül zamanla sen iyi olacaksın onlar üzülecek çünkü onun kokusmuş pislik oğlunu kimse almayacak!!! Diğer konularını okumadan yorum yaptım.
Bizi ayırmaya çalışan annesinin teyzesine beddua ettim öyle bir ölür ki ibretlik olur dedim inşallah sende öyle ölürsün dedi.
Beddua ettiğim kişi annesinin teyzesiNe yapmış olursa olsun sana el ama o adamın annesi.
İnşallah mı demesini bekliyordun???
Senin söylediğinde yenilir yutulur değil.
Madem bu evliliğe devam edeceksin biraz ağızından çıkanı kulağın duysun
yine ne oldu?
Tek suçlamam gereken kişi eşimmiş bunu farkettim öyle bir ailem olsa kimseyle evlenip huzurumu bozmazdım.
Demek ki canım çok yanmış o hareket bana çok koymuş bunu yaparım evet ama o kadın için içimden hiç iyi birşey gelmiyor.allah rızasına uyuyor mu ettiğiniz beddua?
allaha havale etmek gerekmezmiydi?
Ben geçen 1.5 seneme üzülüyorum keşke bir rüya olsada uyansam eminim tekrar uyumazdımedit:kusura bakma yazmışsın,ne olduğunu da.önce sen beddua etmişsin.
yapma morsever allahaşkına.bak kızım yaşındasın,çok üzülüyorum,senin bu hallerine.kendine yapıyorsun.biraz sakin ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?