Evet ben kendimi kandırmışım...

Bizi ayırmaya çalışan annesinin teyzesine beddua ettim öyle bir ölür ki ibretlik olur dedim inşallah sende öyle ölürsün dedi.

İyi de önce siz beddua etmişsiniz, dini hassasiyetleri olan bir insan nasıl beddua eder anlayamıyorum.
Kocanızın patlama yaşaması muhtemel demiştim size, eşi ile ailesi arasında kalan bir insan nereye kadar böyle devam edebilecekti ki.
Sizi kırmak için söylemiyorum ama sorun sizde, psikolojik destek almanız şart.

Evet ama artık onun sevgisini görememesi beni bıktırdı konuyu açan oydu görmezden gelende evladını birazcık seven insanlar yapmazdı onları unutamıyorum ama intikamda almıyorum kötüde davranmıyorum uzak duruyorum yine olmadı yine yaranamadım sanki dünyada bu problemi yaşayan tek insan benim.

Ailesi çok normal yani yada eşimin davranışları görüşleriniz için teşekkür ederim.

Hayır tatlım tabiki tek sen değilsin.Demek ki uzak durmayla da olmuyor.Tatsızlık her şekilde gelip buluyor insanları.

Hayır tatlım tabiki tek sen değilsin.Demek ki uzak durmayla da olmuyor.Tatsızlık her şekilde gelip buluyor insanları.
İmtihan işte çok şükür şerli bir insan değilim kimseye birşey yapmadım ama onların ne yapacağı belli değil artık Allaha havale.

Ailesi çok normal yani yada eşimin davranışları görüşleriniz için teşekkür ederim.

Salt bir taraf haklı olamaz ama sizde; size zarar veren bitmek tükenmeyen bir öfke var, bunu düzeltmek için yardım almazsanız hayatı kendinize zehir etmeye devam edeceksiniz.

Her konuda haklılar demiyorum ama sizde; size zarar veren bitmek tükenmeyen bir öfke var, bunu düzeltmek için yardım almazsanız hayatı kendinize zehir etmeye devam edeceksiniz.
Bana defalarca hata yapmış hatta benimlede kalmayıp aileme yakınlarıma yanlış yapmış insanlara karşı bu bakışım gayet normal bence onlar hayatıma girmeden böyle bir sorunum yoktu onlara bakınca iyi oldukları insan sayısı ortada inanın herkese her açıdan bakıyorum bu öfke değil kırgınlıktı artık çok daha başka birşey.

Ailesine kötü söz etmedim annesinin teyzesine dedim ben ki düğüne günler kala gelip resmen rezillik çıkarmış gerekirse ben ayırırım sizi demiş bir insan

Bizi ayırmaya çalışan annesinin teyzesine beddua ettim öyle bir ölür ki ibretlik olur dedim inşallah sende öyle ölürsün dedi.
Eşinize mi bu bedduayi soylediniz yani onun yaninda teyzesine ve annesine bacim ne kadar kotu olursa olsunlar zorlarina gidiyor. Ama bir itirafta bulunim mi? Benim de basimda bir teyze si vardı. Cok şükür şimdilik biraz aramiz açıldı. Diye rahatım. İnşallah da sürer.

Bi de madem dini hassasiyetiniz var o beddua döner dolaşır sizi bulur ki bakın bulmuş, yuvanızda huzur diye bir şey kalmamış.
Bir insanın acı çekerek ölmesini dilemek sağlıklı bir ruh hali olamaz. Ben ağzımdan böyle bir şey çıkardığım için utanırım. Başkalarının laflarını açıp huzursuzluk çıkartmazsanız mutlu olabilirsiniz.
Madem size kötü davrandılar düğünü iptal etseydiniz!
Ama işte bunu yapamıyor sonra da cehennem ediyorsunuz dünyayı!

Kizlar size birsey soylim mi?deli gibi seviyorsun. Aşiksin. Saf ve masum duygular. Hic alakasiz insanlar gelip saçma sapan laf sokup moralini bozuyor. Ornek verim. Kaynanam örtü almis. Ve yedek de kullansin diye bir tane daha alir ordan elti görumce ya da kaynananin ablasi eltisi görumcesi ne gerek var niye aliyorsun yada utanmadan senin ve ailenin yaninda ne gerek var iki tane aldin yeter de basindan da fazla desin. Insansin sonucta huylaniyorsun kiz tarafi biraz da kızını uğurladığı için zaten üzgün en ufak birşeye kırılıyor insan. Tabi ben çoook basit bir ornek verdim. Ama gercekte daha alası var inanın.

Düğünü iptal ettirmekti onların amacı zaten sizin için basit olabilir benim nikahım vardı o zaman bizim için basit şeyler değil o düğün iptali bizi huzursuz edenlerde ilahi adalet ettikleri kadar bulacak çünkü biz birşey yapmıyoruz

İnanır mısın bilmem ama biz herşeye sustuk öyle kırgınlık sebebimizde az buz şeyler değildi birgün çıkışta artık rahat durun demedim eşime göre ondan çekindiğim için yapmamışım ama biz mutlu olalım güzel günlerimiz bozulmasın diye sustum uzak durdum olmadı.

Inanin ben sizi cok iyi anliyorum. Ben orda ornek verdim. Ben burda anlatsam varya sen diceksin yaşin kac başın kac ki sen bunlari yasadin. Her sabrin sonu selamet. Muhakkak bitmez. Ama hafifler. Dua et emin ol ben de öyle bir noktaya gelmiştim ki neredeyse kendime zarar verecektim. Aldim kuranı kerimi bastan anlamını okudum okudukça sabrettim. Allaha havale ettim. Çünkü kötülük yapan kurtuluşa eremiyor. Onu anladim. Rabbim diyor ki bana biraksaniz. Ben o insanin hakkindan gelirim. Ama sen intikamini alirsan karismam. Birde sana nasil kötülük yapmışsa sende ancak okadar kötülük yap fazla da kaybetme ben bu dedigimi nerede okuduğumuda sana cikaracam. Sende bak oku hatta bulursam paylaşirim. Arkadaşlar da okur.

İşte ben eşimle iyi olmak için artık onlar tartışma sebebimiz olmasın diye rol yapabileceğimi bile söyledim madde madde yaz yapayım yeter ki mutlu olalım huzursuzluk sebebimiz bir bu kaybolsun dedim içimden gelerek yapmadığım için istemedi artık ne yapabilirim bilmiyorum.

İşte ben eşimle iyi olmak için artık onlar tartışma sebebimiz olmasın diye rol yapabileceğimi bile söyledim madde madde yaz yapayım yeter ki mutlu olalım huzursuzluk sebebimiz bir bu kaybolsun dedim içimden gelerek yapmadığım için istemedi artık ne yapabilirim bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…