- 11 Mart 2016
- 11.339
- 48.952
- 598
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Abimle aram zaten mükemmel değildi ve evet değdi çünkü onun zihniyeti bozulmuş durumda iyi günler.Abinle aranı bozmana değdi mi morsever ?
Burada herkes sana yardımcı olmak istedi ama sen kibirinden kimseyi takmadın.
Durduk yer beddua etmemişsiniz herhalde ne oldu da o şekilde konuştun ? Konu Nasıl oraya geldiAbimle aram zaten mükemmel değildi ve evet değdi çünkü onun zihniyeti bozulmuş durumda iyi günler.
Ama rol yapacagini ona soyleme kendine sakla onu da sasirt ki oda bir baktin seni tutacak kim bilirİşte ben eşimle iyi olmak için artık onlar tartışma sebebimiz olmasın diye rol yapabileceğimi bile söyledim madde madde yaz yapayım yeter ki mutlu olalım huzursuzluk sebebimiz bir bu kaybolsun dedim içimden gelerek yapmadığım için istemedi artık ne yapabilirim bilmiyorum.
Ne farkeder ki? İsterse annesinin teyzesinin torunu olsun.Annesi değil annesinin teyzesi
Düğünü iptal ettirmekti onların amacı zaten sizin için basit olabilir benim nikahım vardı o zaman bizim için basit şeyler değil o düğün iptali bizi huzursuz edenlerde ilahi adalet ettikleri kadar bulacak çünkü biz birşey yapmıyoruz
Canımsın ya ne kadar için yanmıl belli Rabbim yardımcın olsun canım benim. Herşey allah tan sabretmek lazım sende öyle yap. Ama sevgisiz bi eşle de hayat nasıl yürür çok zor . Sürekli dua et rabbim seni duyuyor görüyor bu da senin sınavınBugün eşimin hem kör hem sağır hem dilsiz olduğunu öğrendim...Benim en ufak bir sözümü unutmayıp ailesinin yaptığı herşeyi bir çırpıda silen oymuş meğerse...
Sevgi maaşın çoğunu karısına vermekle karısının ayağına terlik getirmekle vs. olmuyormuş...
Gözünüzün içine bakıp seni seviyorum demeyen sarılıp öpmeyen sizinle sohbet etmeyen biri varsa ondan uzak durun bunları yapan adamı sevin ve aynı şekilde ailesi beş para etmez kişilerden uzak durun bilin ki onlar oldukça size huzur yok...
En güzel günlerimi mahvetmeye çalışan,fotoğraflarda bile surat asan tek bir tartışmam kavgam kötü davranışım olmamasına rağmen benim peşimi bırakmayıp beni huzursuz eden ailesini Allaha havale ediyorum artık...Çünkü ben eşimle mutlu olayım diye gerekirse madde madde yaz onlara nasıl davranayım arayıp sorayım ne istiyorsan yaz yapmazsam konuş benimle demiştim rol yapmayı bile istemiştim ama o istemedi tek yaptığı her tartışmadan sonra saatlerce yüzüme bakmamak oldu ben olmasam günler bile sürerdi belki bir ömür devam ederdi...
Bu evlilik bitmeyecek sanırım çünkü annemi ayrılığımla üzüp onları sevindirmek istemiyorum...Sabredeceğim sadece....Sabır sabır sabır...
Evladı olanlara sesleniyorum lütfen çocuğunuza nasıl sevgi gösterilir bunu öğretin çünkü bunu bilmeyen insanlardan kopuk bir insanla evliyim inanın bu çok kötü birşey...
Ve son olarak dediğim gibi ben kendimi kandırdım sevinenler sevinebilir...Kına yakmak isteyenler kınalarını hazırlasın...İsteyenler istediği kadar ohhh olsun diyebilir buyrun...Kısacası isteyenler istediği gibi gülüp dalga geçebilir.Çünkü hiçbiri kötü bir ölümle ölmemi dileyen eşim kadar acıtamaz(...
Eşim herkese böyle sevgisini göstermez bana çok garip geliyor biz böyle değiliz annem abim beni sever sarılır hiç yaşamadığım birşey bu sebepten şüphe ediyorum bilmiyorum insan nasıl sevmeyi bilmez algılayamıyorum.Canımsın ya ne kadar için yanmıl belli Rabbim yardımcın olsun canım benim. Herşey allah tan sabretmek lazım sende öyle yap. Ama sevgisiz bi eşle de hayat nasıl yürür çok zor . Sürekli dua et rabbim seni duyuyor görüyor bu da senin sınavın
Yok aslında korur özellikle düğün öncesi iş bozulsun diye uğraştılar eşim çok rest çekti ama hayırlısı bakalım.Diger konularinizi okumadim ama bu konunuzdan anladığım kadariyla esiniz sizi ailesine karsi korumuyor. Annesinin teyzesine beddua etmenizi yanlış buldum ama esinizin size beddua etmesini daha cok yanlis buldum sakinlesince tekrar konusmayi deneyin
Ama sen mantık hatası yapıp kendi kalene gol atmışsın:))Madem ki eşin bu kadar kötü,bu yapmak istediği sana iyilik değilmiydi?Bizi ayırmak için evimizi basan teyzem olsaydı haklısın derdim bizim nikahımız olmuştu bile o zaman.
Malesef derdim laf sokmak değil ne kadar kırıldığımı anlatmaktı.Ama sen mantık hatası yapıp kendi kalene gol atmışsın:))Madem ki eşin bu kadar kötü,bu yapmak istediği sana iyilik değilmiydi?
Deseydin ki,o teyze ne mübarek teyzeymiş,kıymetini bilememişim,o zaman kızmıştım ama,bizi ayırmakla bana en büyük iyiliği edecekmiş meğer,şimdi anlıyorum.Bunu desen teyze eliyle eşini dövmüş olurdun,suçlu da çıkmazdın
Biz bu kadarını becerebiliyoruz size o mükemmel EVLİLİĞİNİZDE mutluluklarIletişimi beceremeyen insanlar ya bedduaya ya küfre sarılır..
Sizin evliliginizin adi evlilik olsun da çamurdan olsun .
Kocanın düşüncesi;yaşım geldi evleneyim
Sızınkilerin düşüncesi evi var ,ıyi kötü işi var ,bi de mazlum namazında niyazında..
Öyle olmuyo ama gercek hayat ..
1 gr tutku olmayan,içinde delilik olmayan,özgür ruh barındırmayan evliliği ne edeyim ben
Senin beyninde sana öğrenilenler,dikte edilenlerden başka bişey yok .
Sorgulama yok .
Varsa yoksa anası danası..
Sizin aranızda aşk yok sevgi yok
Eğitim yok ,empati Yok herhalde beddua edecek.
Başka çeşidini biliyor musunuz ki
Ama böyle olmaz o,benim eşimin teyzeleri kendi halinde insanlar,birini de kendi teyzemden çok severim,fakat arkadaşımın seninkiler gibi teyzeleri var,anlıyorum seni.Onlar hala daha ellerinden geleni artlarına koymuyorlar,öyle insanlar görülmemiştir ...Malesef derdim laf sokmak değil ne kadar kırıldığımı anlatmaktı.
Zaten bunu net biliyor o kadın ayrılığa sebep olabilirdi birşey yapamadığı için masum mu oldu yani hiç umrumda değil valla o kadına ne dediğim az bile nursuz.Ama böyle olmaz o,benim eşimin teyzeleri kendi halinde insanlar,birini de kendi teyzemden çok severim,fakat arkadaşımın seninkiler gibi teyzeleri var,anlıyorum seni.Onlar hala daha ellerinden geleni artlarına koymuyorlar,öyle insanlar görülmemiştir ...
Ama kimse ayranım ekşi demez.Hakkımı ona asla helal etmeyeceğim, bunu bil deseydin keşke.
Ayrıca annesinin teyzesi kendi teyzesi değil eşimin öyle yakın bildiğide yok münasebetsiz işteAma böyle olmaz o,benim eşimin teyzeleri kendi halinde insanlar,birini de kendi teyzemden çok severim,fakat arkadaşımın seninkiler gibi teyzeleri var,anlıyorum seni.Onlar hala daha ellerinden geleni artlarına koymuyorlar,öyle insanlar görülmemiştir ...
Ama kimse ayranım ekşi demez.Hakkımı ona asla helal etmeyeceğim, bunu bil deseydin keşke.
Biz bu kadarını becerebiliyoruz size o mükemmel EVLİLİĞİNİZDE mutluluklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?