Evet ben kendimi kandırmışım...

Morsever inatlaşma kendini daha fazla üzme kendine bi çıkış yolu bul ve kurtul tek dileğim yoksa daha çok konunu okucaz gibime geliyo

Eşiniz ailesini hayatından çıkaramayacağına göre size düşen artık biraz öfkenizi dizginlemek olmalı. Fakat anladığım kadarıyla bir türlü olanları kabul edemiyorsunuz. Ya yüzleşip bunları sindireceksiniz ya da bu evliliği sürdürmeniz zorlaşacak.

Ama rol yapacagini ona soyleme kendine sakla onu da sasirt ki oda bir baktin seni tutacak kim bilir

Annesi değil annesinin teyzesi
Ne farkeder ki? İsterse annesinin teyzesinin torunu olsun.

Peki madem sizin için önemliydi ona rağmen evlendiniz, neden her şeyi kafaya takıyorsunuz? Geçmişe neden sünger çekmiyorsunuz? Demekki nikah çok da önemli değilmiş!

Canımsın ya ne kadar için yanmıl belli Rabbim yardımcın olsun canım benim. Herşey allah tan sabretmek lazım sende öyle yap. Ama sevgisiz bi eşle de hayat nasıl yürür çok zor . Sürekli dua et rabbim seni duyuyor görüyor bu da senin sınavın

Diger konularinizi okumadim ama bu konunuzdan anladığım kadariyla esiniz sizi ailesine karsi korumuyor. Annesinin teyzesine beddua etmenizi yanlış buldum ama esinizin size beddua etmesini daha cok yanlis buldum sakinlesince tekrar konusmayi deneyin

Eşim herkese böyle sevgisini göstermez bana çok garip geliyor biz böyle değiliz annem abim beni sever sarılır hiç yaşamadığım birşey bu sebepten şüphe ediyorum bilmiyorum insan nasıl sevmeyi bilmez algılayamıyorum.

Yok aslında korur özellikle düğün öncesi iş bozulsun diye uğraştılar eşim çok rest çekti ama hayırlısı bakalım.

Sizin mutsuzlugunuzla mutlu olacak kadar manyak bir kk uyesi bulundugunu sanmiyorum. Kim ne diye kina yaksin ki?

Her konunuzda size akil verenleri gormemezlikten geldiniz,surekli sikayet ettiniz, surekli inat ettiniz ya,buradaki uyelere birsey olmaz siz boyle yapinca,ama esiniz cekmez sizi,ailesi de,cekemez. Cekmeye mecbur degil. Bence biraz sapkayi onunuze koyup dusunun ve durust olun kendinize.

Iletişimi beceremeyen insanlar ya bedduaya ya küfre sarılır..
Sizin evliliginizin adi evlilik olsun da çamurdan olsun .
Kocanın düşüncesi;yaşım geldi evleneyim
Sızınkilerin düşüncesi evi var ,ıyi kötü işi var ,bi de mazlum namazında niyazında..
Öyle olmuyo ama gercek hayat ..
1 gr tutku olmayan,içinde delilik olmayan,özgür ruh barındırmayan evliliği ne edeyim ben
Senin beyninde sana öğrenilenler,dikte edilenlerden başka bişey yok .
Sorgulama yok .
Varsa yoksa anası danası..
Sizin aranızda aşk yok sevgi yok
Eğitim yok ,empati Yok herhalde beddua edecek.
Başka çeşidini biliyor musunuz ki

Bizi ayırmak için evimizi basan teyzem olsaydı haklısın derdim bizim nikahımız olmuştu bile o zaman.
Ama sen mantık hatası yapıp kendi kalene gol atmışsın:))Madem ki eşin bu kadar kötü,bu yapmak istediği sana iyilik değilmiydi?
Deseydin ki,o teyze ne mübarek teyzeymiş,kıymetini bilememişim,o zaman kızmıştım ama,bizi ayırmakla bana en büyük iyiliği edecekmiş meğer,şimdi anlıyorum.Bunu desen teyze eliyle eşini dövmüş olurdun,suçlu da çıkmazdın

Malesef derdim laf sokmak değil ne kadar kırıldığımı anlatmaktı.

Biz bu kadarını becerebiliyoruz size o mükemmel EVLİLİĞİNİZDE mutluluklar

Malesef derdim laf sokmak değil ne kadar kırıldığımı anlatmaktı.
Ama böyle olmaz o,benim eşimin teyzeleri kendi halinde insanlar,birini de kendi teyzemden çok severim,fakat arkadaşımın seninkiler gibi teyzeleri var,anlıyorum seni.Onlar hala daha ellerinden geleni artlarına koymuyorlar,öyle insanlar görülmemiştir ...
Ama kimse ayranım ekşi demez.Hakkımı ona asla helal etmeyeceğim, bunu bil deseydin keşke.

Zaten bunu net biliyor o kadın ayrılığa sebep olabilirdi birşey yapamadığı için masum mu oldu yani hiç umrumda değil valla o kadına ne dediğim az bile nursuz.

Ayrıca annesinin teyzesi kendi teyzesi değil eşimin öyle yakın bildiğide yok münasebetsiz işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…