kim diyor allahın emri diye sizin okuduğunuz kuranla bizimki farklımı dinde emirler bellidir geri kalanlar yorumdur ki o yorumlar da farklıdır tıpki mezhepler gibi kimse kendi yorumunu farz diye diretemez yoksa neden mezhepler olsun??
dinde örtünme yoktur belli yerlerin kapatılması tavsiye edilir ama dinci güruh kadınları geri plana atmak için öyleymiş gibi gösteriyorlar sonra türban takan kadın biz geri planda kalıyoruz diye ağlamaya başlıyor! ben buna karşıyım. böyleymiş gibi gösterip beyin yıkamaya çalışanlara a karşı çıkacağım!
kuranın tam olarak hangi ayetlerini okudunuz?
efendimiz örtünün derken sence ne kastetmiştir, gerçekten düşünceni merak ettiğim için soruyorum.
mezheplet konusunda haklılık payınız oldugunu düşünüyorum.
ben size bir şey söyleyeyim sınra siz ne isterseniz onu düşünün.
bütün hak dinlerde örtnme vardır.
yahudilerin asılları da kapalıdır hatta bize yobaz diyen kesim oraya gitse kafayı yer sanırım=)
kadın erkek dolmuşları bile farklı İsrailde=)
hıristiyanlık mesela rahibelerin kapalılığını demiycem tabiki de=) onların bir mezhepleri var ama adını hatırlamıyorum.ama bize çok benziyorlar. günah diye tv izlemiyorlar, gayet örtülüler.
yahuuuu hadi bırakalım güzel kardeşim bunları şundan pay biç bütün mahlukat tüğ ile giydirilmiştir=)
biz kıymet verdiğimiz şeyleri saklı tutarız=) altın olsun, para olsun ,çehiz olsun, gelin olsun=)
en basit hediyeyi bile kırk kutuya sarıp veriyoruz.
umarım düşünceleriniz değişir.size kapanın demiyorum, ama farklı bi yerden bakın sadece 10 dklıgına.
efendimize inanıyorsan eger onun ailesinin kapalı oldugunu da biliyorsundur.onlar da dinci güruh muydu.
bak ben öğretmenim çok zor okudum. kapalılığımdan dolayı yanıma çok laf duydum çok dersten kaldım. ama kimseyi suçlamadım çünkü ben bunları göze alarak o okulu okumaya karar verdim.
eger biz hala özgürlükleri tartışıyorsak yazıklar olsun bize.
sevdiğin sana nasılki kısa saç sana daha çok yakışıyor diyorsa başka bi erkeginde eşarp sana çok yakışır demesi çok normal değil mi?
nene hatun saçları röfleli halde değildi Aziziye Tabyasında demi =)
amannnnn kızlar konu dağıldı =)
bırak o oglanı bırak=)
ne hale getirdi topiği =)