Evet bitti işte.. Bakın lütfen :(

dinine yönelmek ne demek daha önce dinsizmiydin de saçma bir filme gidince dine yöneleceksin sonra kapanmanı istemesi ayrı bir öküzlük din namazla oruçla olur kafaya bez bağlamakla olmaz ama bir türlü anlatamadık tabii o yüzden ayrıl ya da ayrılma ama bu adamla ve bu zihiyetle işin zor.
Benim dinimde din anlayışımda sizi ilgilendirmez,böyle yorum yapacaksanız hiç yapmayın istemiyorum.

Cnm ayrılık eşiği napıcağımı bilmiyorum da ne dmek. Sen hala kararını vermedin mi. Lütfen tereddüt yaşama. Sen ondan ayrıldın bitti noktayı koydun. Bu ilişkinin geri dönüşü olamaz olmamalı
Haklısınız.Ama napim işte.Gerçekten kendime dur demem gerekiyor.Yoksa çok daha acı çekicem.
hiç bir şekilde konuşmanı istemiyorum. Bu bir emindir. Hatanın neresinden dönersen kardır. Ben dönemedim şimdi uçurumun kenarından dönmek için çırpınıyorum. ama nafile... dikkat et.. akıllı ol.. benim gibi akılsız olma...
Peki.Konuşmıcam ! :5:

Şu an yeni hat alamam,çünkü ailem bu çocuk yüzünden 2 yıl boyunca bana güvenlerini kaybettiler bu yıl ayrıldım diye tekrar teli verdiler , şimdi değiştirim desem ne oldu derler ..

bu numarama ulaşmış bir şekilde,rahatsız ediyor,değiştirmem lazım diyin,tabi barışmadıysanız hala....

Çünkü o benim kapanmamı istemişti,bende sevinsin diye dedim..
kendin ne zmaan hazır olursan o zaman kapan.
böylece Allah'ın daha çok hoşuna gider.
O hep böyle ..
Hep küfür eder babama anneme..
Ağzından eksik olmaz..
Yan yana gelince de hep birlikteliğe getirir konuyu
Aslında bu konuyu açmaması içinde söyledim bi nevi .. napalım artk :43:

anana babana küfür etmesini ne kadar kolay hazmettmişsin sen öyle!!!!!
sen bu çocuga bu kadar taviz verirsen senden çabuk vazgeçer, ayrıca eze eze geçer.
çok yanlış bu yaptıgın.
gidiyosan git diyecektin sen.
dua et verilmiş sadakan var. ama siz barışırsınız gene.
bu adamı ailene nasıl götüreceksin ananı ....... diyo ve annenle yüzyüze getireceksin!!!
ailen için çok üzülürüm :(

hiç bir şekilde konuşmanı istemiyorum. Bu bir emindir. Hatanın neresinden dönersen kardır. Ben dönemedim şimdi uçurumun kenarından dönmek için çırpınıyorum. ama nafile... dikkat et.. akıllı ol.. benim gibi akılsız olma...
valla doğru demiş arkadaş.
bence dikkate al=)
dinine yönelmek ne demek daha önce dinsizmiydin de saçma bir filme gidince dine yöneleceksin sonra kapanmanı istemesi ayrı bir öküzlük din namazla oruçla olur kafaya bez bağlamakla olmaz ama bir türlü anlatamadık tabii o yüzden ayrıl ya da ayrılma ama bu adamla ve bu zihiyetle işin zor.

dine girdim demedi arkadaş yöneldim dedi.
yönelmek farklıdır =)
bir insanın sevdiğine kapan demesi öküzlük madem, acaba dapdar kotlar giydirip straptez badi çeken sevgililere " wayy bebeğim çok güzelsin" diyen kişi ne olur acep bilemedim doğrusu =)
dini inançlara saygı duymanız lazım. sadece müslümanın demekle de müslüman olunmuyor demi.
sanırım filmi kayle alıp izlemişsiniz=)
saçma sapan oldugunu yoksa nerden bilecektin ??
ÖZÜMSE, canım belki rabbim sana böyle bi kapı açtı. var duanı et,
belli mi olur karşına kimler çıkar.
mutlu ol inşaallah. açma sakın teliiiiiiiiiiiiiiiii

cnm aileni ve seni kimsenin uzmesine izin verme hele anneni babani,ben babami hic tanimadim,ama anneme babama ve uvey babama laf atcaka kisinin alnini karislarim...ben Allah in izniyle onlar sayesinde varim sende oylesin,kocaa coook hic korkmaa unutursunda,insan neleri unutuyorki,bunumu unutmasin,benim icin dunyada ilk once Allah rizasi ve ailemin rizasidir kocam ondan sonra gelir...sende icindeki sesi dinle belki o film sana vesile olucak hayatin daha guzel olucak,hatta baslangic olarak hayatin guzellesmeye baslamis bile baksana seni uzen biri artik yok,bence mutlu ol ve sukret cnm yolun ve bahtin acik olsun Allah iyi insanlarla karsilastirsin

Sanirim senden yasca büyük!?

Bu cesareti nerden buluyorsa. kendini ezdirme, sakiiiiinn! O sana deger vermiyorsa sen hic verme!
Hele ailene böyle yapiyorsa yüzüne bile bakma. Herkesin dedigi gibi yolu ayir asla hayir gelmez!

ha yani kafasına çaput bağlamayan herkes dapdar kotlar giyip straplez badiler giyiyor acaba o kapanan kızların kaç tanesi düzenli namaz kılıyor??? 2 metre bez parçası namaz gibi farzdan dahamı önemli _???

evet kapanmasını istemek öküzlüktür sen kızı normal giyimiyle sev sonra değişmesini iste oldu sen yokken sanki hristyandı bu kız?? maden kapalı kız istiyordun niye öyle birini bulmadın??
türban gibi şeyler dinde olmadığı halde dini kirletmek isteyenlerce sokulmuştur hani türban takan müslümandır diğerleri değildir gibi bir imayı hangi cesaretle gösterebiliyorsunuz??

Ya ben küçüğüm,17 yaşındayım daha öyle evlilik falan..
Haklısınız teşekkür ederim..

3 yıl boyunca ananıza-babanıza küfreden biriyle sevgili mi oldun yani? neden?

ayrıca hem önceden kapanmamı istiyordu diyorsun, hem de şimdi bana hizbullahçı mısın sen dedi diyorsun. hem senin dediklerinde hem de o şahsın dediklerinde bir çelişki var...

Zaten dövüyodu ki şimdi bile,öyle tekme atıodu ayağıma,sonra babandan nefret ediorm pis şişko falan diyordu,ki babam buranın en saygın kişisidir gerizekalı nasıl laf eder ! :43::43::43: Tokat atmştı bi kaç defa vs vs..

bu konu gerçek mi ya... gerçek olmamasını umuyorum...

Son düzenleme:
Ucuz kurtulduğunuza Şükredin bence.
Geçmiş olsun diyelim.
Sende geleceğine bak.
Kimseye Aileni ,kendini ezdirme!
Sevgiler....

ha yani kafasına çaput bağlamayan herkes dapdar kotlar giyip straplez badiler giyiyor acaba o kapanan kızların kaç tanesi düzenli namaz kılıyor??? 2 metre bez parçası namaz gibi farzdan dahamı önemli _???

evet kapanmasını istemek öküzlüktür sen kızı normal giyimiyle sev sonra değişmesini iste oldu sen yokken sanki hristyandı bu kız?? maden kapalı kız istiyordun niye öyle birini bulmadın??
türban gibi şeyler dinde olmadığı halde dini kirletmek isteyenlerce sokulmuştur hani türban takan müslümandır diğerleri değildir gibi bir imayı hangi cesaretle gösterebiliyorsunuz??

evet canım 2 mt çabut dediğin şey Allah'ın emridir=)
adam illa kapanacaksın kapanmazsan evlenmem dememişki.
mesela size erkek arkadaşınız sarı saç ya da siyah saç daha çok yakışır gibi sözler söylüyor mu?
bu da kapanma meselesiyle aynıdır=)
o da böyle sevsin demi ama=)
açıkların hepsi öyledir demedim, ama öyle olan kısımı örnek gösterdim.
evet haklısınız kapalı olup namaz kılmayanlar var. ama orası bize kapalıdır Allahla arasındadır.
zaten konu kapalılık değil.
inşaallah bu arkadaşımız için en iyisi olur.
sanırım açıksınız kalbinizi kırmak gibi bi niyetim yok. kırdıysam da özür dilerim.
zorla kapanmaya karşıyım, ben kapalıyım ve emin olun aşık olmuşçasına kapandım.
bana da bir kitap vesile oldu.
rabbim "düşünün" emrini veriyor. arkadaşımız da düşünerek kararın verecektir.
umarım barışmaz=)

kendinizi güvenceye alın da , telefon da olmayıversin...
Evet,haklısınız ..
valla doğru demiş arkadaş.
bence dikkate al=)

dine girdim demedi arkadaş yöneldim dedi.
yönelmek farklıdır =)
bir insanın sevdiğine kapan demesi öküzlük madem, acaba dapdar kotlar giydirip straptez badi çeken sevgililere " wayy bebeğim çok güzelsin" diyen kişi ne olur acep bilemedim doğrusu =)
dini inançlara saygı duymanız lazım. sadece müslümanın demekle de müslüman olunmuyor demi.
sanırım filmi kayle alıp izlemişsiniz=)
saçma sapan oldugunu yoksa nerden bilecektin ??
ÖZÜMSE, canım belki rabbim sana böyle bi kapı açtı. var duanı et,
belli mi olur karşına kimler çıkar.
mutlu ol inşaallah. açma sakın teliiiiiiiiiiiiiiiii
Düşüncelerimi direk söylediğiniz için çok teşekkür ederim , ayrıca haklısınız artık hayırlısı hakkımda..

cnm aileni ve seni kimsenin uzmesine izin verme hele anneni babani,ben babami hic tanimadim,ama anneme babama ve uvey babama laf atcaka kisinin alnini karislarim...ben Allah in izniyle onlar sayesinde varim sende oylesin,kocaa coook hic korkmaa unutursunda,insan neleri unutuyorki,bunumu unutmasin,benim icin dunyada ilk once Allah rizasi ve ailemin rizasidir kocam ondan sonra gelir...sende icindeki sesi dinle belki o film sana vesile olucak hayatin daha guzel olucak,hatta baslangic olarak hayatin guzellesmeye baslamis bile baksana seni uzen biri artik yok,bence mutlu ol ve sukret cnm yolun ve bahtin acik olsun Allah iyi insanlarla karsilastirsin
Amin amin,ya öyle biri değildi işte ne olduysa odunlaştı ..:5:
Sanirim senden yasca büyük!?

Bu cesareti nerden buluyorsa. kendini ezdirme, sakiiiiinn! O sana deger vermiyorsa sen hic verme!
Hele ailene böyle yapiyorsa yüzüne bile bakma. Herkesin dedigi gibi yolu ayir asla hayir gelmez!
Yok yani aramızda 2 yaş var o 19 yaşnda,veriyor vermesine ama kızınca deliye dönüyor,ablası bile bi ara yanıma gelmişti (27 yaşında ablası) ben onunla konuşmaya çekiniyorum senle daha rahat konuşuruz diye..

Ya sizene çok pardon ama ? İlgilendirmez sizi.Ben açık kimseye dinsiz demem ! Herkes müslüman ! Fakat ben kendimi böyle huzurlu hissediyorum o kadar.
3 yıl boyunca ananıza-babanıza küfreden biriyle sevgili mi oldun yani? neden?

ayrıca hem önceden kapanmamı istiyordu diyorsun, hem de şimdi bana hizbullahçı mısın sen dedi diyorsun. hem senin dediklerinde hem de o şahsın dediklerinde bir çelişki var...

bu konu gerçek mi ya... gerçek olmamasını umuyorum...
Gerçek,ne yazıkki gerçek !
Ucuz kurtulduğunuza Şükredin bence.
Geçmiş olsun diyelim.
Sende geleceğine bak.
Kimseye Aileni ,kendini ezdirme!
Sevgiler....
Zaten bu saatten sonra öyle bir niyetim yok laf edenin alnını karışlarım :ssz:

Burda kim başını örtmeyen herkes dapdar kot giyiyor dedi niye lafı anlamak istediğiniz gibi çevirip polemik yaratıyorsunuz? Ayrıca çaput dediğiniz dinde yok dediğiniz şey allahın emri. Siz sonradan sokulduğu kanısına nasıl vardınız. Burda ahkam keseceğinize biraz araştırın en iyisi.

kim diyor allahın emri diye sizin okuduğunuz kuranla bizimki farklımı dinde emirler bellidir geri kalanlar yorumdur ki o yorumlar da farklıdır tıpki mezhepler gibi kimse kendi yorumunu farz diye diretemez yoksa neden mezhepler olsun??

dinde örtünme yoktur belli yerlerin kapatılması tavsiye edilir ama dinci güruh kadınları geri plana atmak için öyleymiş gibi gösteriyorlar sonra türban takan kadın biz geri planda kalıyoruz diye ağlamaya başlıyor! ben buna karşıyım. böyleymiş gibi gösterip beyin yıkamaya çalışanlara a karşı çıkacağım!

kim diyor allahın emri diye sizin okuduğunuz kuranla bizimki farklımı dinde emirler bellidir geri kalanlar yorumdur ki o yorumlar da farklıdır tıpki mezhepler gibi kimse kendi yorumunu farz diye diretemez yoksa neden mezhepler olsun??

dinde örtünme yoktur belli yerlerin kapatılması tavsiye edilir ama dinci güruh kadınları geri plana atmak için öyleymiş gibi gösteriyorlar sonra türban takan kadın biz geri planda kalıyoruz diye ağlamaya başlıyor! ben buna karşıyım. böyleymiş gibi gösterip beyin yıkamaya çalışanlara a karşı çıkacağım!
Herkesin kendi doğruları vardır,siz kendi çapınızda düşünmeye devam edin,yorumda yapmayın yardım istemiyorum SİZDEN :ssz:

nur sures 30-31.ayetler örtü ayetleridir açın okuyun.Allahın emridir.örtü farzdır ayete uyar örtünürseniz günahına girmezsiniz.kabul eder örtünmezseniz sadece günahını kabul edersiniz namaz kılmadığınız da günahını kabul ettiğiniz gibi.ama olan ve asırlardır uygulanan bir ayeti inkar ederseniz açık oldu herhalde inkarcı olursunuz
BU ARADA kapandım da ay geride kaldım tüh deyip ağlayan tek kadına çocuğa yaşlıya gence rastlamadım tebrik ederim sizi böyle insanları bulabildiğiniz için yada böyle kurduğunuz içi.
herkes işine baksın ve bence özellikle bazı konularda yazmadan öncede kırk bin kere düşünsün Allah düşünün de der...

Oha diyorum:( Çok cahilmiş gerçekten.Bırak peşine gitme.Hatasını anlarsa gelir.Anlamazsa cahilliğiyle kalsın.Çok sinir biriymiş gerçekten.

Son düzenleme:
17 yaşındaymışsın. O istedi diye mi söyledin bunu? Yoksa gerçekten öyle olduğu için mi.
Saygısızlığa bak. Bu rahatlığı ona sen vermişsin farkında mısın? Biraz düşün. Bir yandan da kurtulduğuna sevin.

Back
X