- 9 Aralık 2014
- 4.215
- 7.876
- 158
- Konu Sahibi Meyveliturta19
-
sen isine geleni al bosver oylelerini. onlardan cevrende eminim daha cok var. insn ne gorse yakinindan goruyor
siz polyannamisiniz? ben 5 senemi verdim kocaman bir hiçe bu kadin en dogrusunu yapiyor ne kadar beklesende duzelmeyen duzelmiyor malesefYa kızmaniza gerek yok bence insan hata yapabilir afetmek yuce bir duygudur evlilklikte zor zamanlar vardir bunu astin mi hayat daha kolaylasir her zorlugun ardindan bir kolaylik vardir
affedilecek sey var ama.birde bardagi tasiran su.meshur.damlalar var buna ragmen bekleyen kendine yazik eder omrune yazik eder
O yokken de epey bi sene mutlu mesut yaşadın sonucta. Ya silicen kafanda komple ya da huşu cokturcen ruh haline yaşadık bitti hayatima değer katti guzel hatirlicam gibisinden. Kararli durdugun için çok zorlanacagini zannetmiyorum alismakta. Yapmak isteyip de yapamadigin seyleri yapmanin tam zamani. Git ozgurce ye ic sevis koca da neymis ya.
neymis koca ne derse o olur onlar herseyi.yapar.kirar doker gerekirse kufur eder ama.kadinin cvp verme.hakki dahi yokmus evlilikte. boyle.bir sacmalik.varmi.ya Allah yaratirken kadini kalpsiz duygusuzmu yaratti.Tabi ki de öyle.. kendi mi niye mutsuzluga iteyim. Olmuyor denedim uğraştım ama olmuyor. Sevgi aşk yetmiyor.
Psikolojim bozuldu deliriyim mi onu mu istiyorlar.
Koca manyağı değilim çok şükür. Yuvam yıkılmasın diye her şeye yarabbi şükür diyemiyorum!
Kadına şiddet, kadın cinayetleri hep bu zihniyet yüzünden çıkıyor.
"Amaan beyleri kızmasın diye sesleri içlerine kaçmış bunların. Her evlilikte olur diye bir kelime ağızlarında normalleştirimişler resmen! Ulan psikolojik şiddet görüyorum hakarete uğruyorum.. her gün acaba yarın bu kadın bana bi sey yapar mi diye korkuyorum!!
Her evlilikte olur böyle şeyler diyorlar ya!!
Şu 50 yaşındaki dul kocakarıyı içimden bi çıkarayım.. hayatıma bakıcam inşallah
neymis koca ne derse o olur onlar herseyi.yapar.kirar doker gerekirse kufur eder ama.kadinin cvp verme.hakki dahi yokmus evlilikte. boyle.bir sacmalik.varmi.ya Allah yaratirken kadini kalpsiz duygusuzmu yaratti.
tabiki.istedigin gibi yasamak kadininda.hakki ve evlilikte.malesef.kararlar birlikte aliniyor sadece erkek yapar eder diye birsey yok.
bu mantiga.gore.o.zaman ev isleri.camasor.bulasigida erkek.yapsin nasil.olsa kadin hak.sahibi degil ya robot gibi dursun...
islerine gelince kadin sunu.yapar bunu yapar gelmeyince susup oturur haksizliga ugrar
diyorum ya kadin birseye.karisamazsa o.zaman erkek.herseyi.yapsin kadinda elini birseye.degmesin yesin icsin micsin af edersinizde... robot.gibi hayat sursun agzinida acmasin. e nasil olsa kadinlarin siniri dogustan alinmisAynen öyle bu tarz hayatla ömür mü geçer nerede saygı hoş görü. Bunlar tek taraflı olmaz o kağıda birlikte imza atılıyor
bosver canim aklina bile.getirme artik.duzenini kurmaya basla gec bile kaldin mahkemeyi bekleme. kendi hayat cizgini simdiden belirle
Aha en büyük hata!Gücümü kaybetmemem lazım.. şu an çok zor bi durumdayım. Herkesin karşısında dimdik duruyorum.. ama kendimi banyoya veya odaya zor atıyorum
Aha en büyük hata!
İnsanın inişleri ve çıkışları vardır siz inerken dik duracağım diye gaza basarsanız şarampole yuvarlanırsınız.
O yüzden dik duracağım diye kasmayın.
Bu dönemi yumuşak geçirmeye bakın farklı hobiler Edinin uzun süredir ertelediğiniz işlerinizi yapın kurslara yazılın
Yeri geldi mi acınızı da yaşayın ertelemeyin ki sonradan çıkmasın
Arkadaşlar ben eşimle nasil arami duzeltebilirim diye konu açmadım lütfen. Sadece boşanma surecini nasil atlatirim diye yardim istedim.. eminim burada boşanan bir sürü insan vardır
Yorumunuza saglikFedakarlık hakedene yapılır. Yuva bir kişinin çabasıyla kurulmaz. Iki kisi gerekir. Bi söz vardir. "Elinden geleni yaptiktan sonra hala olmuyorsa, sıra ayağından geleni yapmakta. Gitmek gibi mesela."
Ne oldu ne yasandi bilmiyorum ama suan siz yepyeni bir hayatin başlangıcındasınız.
Hicbir zaman cizginizi bozmadan, yanlis yollara girmeden güzel bi gelecek kurun kendinize.
Hayatınızın mimarı sizsiniz. Istediginiz gibi sekillendirin. Bırakın hayatinizda olmayi haketmeyenler yol alsinlar. Gitmelerine izin verin. Nasıl ki geri dönüşüm kutusunun dolu olmasi bilgisayar sistemimizi yavaslatiyorsa, hayatınızdaki bu sizi üzen değer görmeyi haketmeyen insanlar da sizin sisteminizi yavaşlatıyor.
Şimdi onları temizleyip sistemi hızlandırıp yepyeni güzel bi hayat kurma zamani.
Yeni arkadaşlar, yeni dostlar, yeni ortamlar.
Hatta biraz zaman geçsin yeni bi aşk yeni bi heyecan.
Ağlamakta da özgürsünüz. Aglamak güçsüz olmak demek değildir.
Güçlü kadın, ağlar, sonra gözyaşını siler, saçını başını düzeltir, makyaj yapar, gülümser ve hayata da savaşmaya da devam eder.
Gerçekten çok enteresan. Kadını dövseler ne biçim insansın sen boşamıyorsun diye çemkirirsiniz, şurada ''boşanacağım, bu süreci nasıl atlatabilirim?'' Diyen biri var. ''Sen evlenme bir daha, yapamazsın zaten, bla bla bla'' bu ne yahu? Kadın onu mu sormuş? Bu kk yı tatmin etmenin imkanı yok. Her şeye kulp, her şeye kınama, memnuniyetsizlik... kadın, kadınınn kurdu ya. Düşse bir tekme de böyle kadınlar vuruyor.Bu kafayla evlenseniz de yine yürümez.
Çünkü kusursuz koca ve ailesi yok bayan.
Bu yüzden bu kafayla evlenmeyin dedim :)
Yani bu kafada olan kimse evlenmemeli bence.
Kadın ya da erkek.
Mesela sizden bu şekilde kolayca vazgeçerse kocanız da o kafasını değiştirmeden, hatasını
anlamadan bir daha evlenmesin çok yazık olur diğer kadına..
Neyse seve seve inat uğruna ayrılmayı seçtiğiniz için acınız büyük anlıyorum ve bu yüzden
inatla verdiğiniz karardan pişmanlık duymamanızı diliyorum.
Boşanıp güçlü duran kadın, ben evliliğim için sevgim için sonuna dek savaştım.
Keşkem yok kendi adıma.
3. kişiler için değil, gerçekten o adamı artık hayatımda istemediğim için nefret ettiğim için ve hakettiği bu olduğu için
boşadım onu ohhhh defolsun gitsin.
Yeniden mi evleniyor ayyy bana uzak olsun diyebilen kadındır..
Allah o kv yi bildiği gibi yapsın.
Çok kötüyüm ühühühüü.
Yeniden mi evleniyor?
Sevgisi bu kadar mıydı?
Ona inanmıştım!
Diyen kadın değildir.
İyi akşamlar dilerim.
Daha yazmayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?