Evet, bitti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya kızmaniza gerek yok bence insan hata yapabilir afetmek yuce bir duygudur evlilklikte zor zamanlar vardir bunu astin mi hayat daha kolaylasir her zorlugun ardindan bir kolaylik vardir
siz polyannamisiniz? ben 5 senemi verdim kocaman bir hiçe bu kadin en dogrusunu yapiyor ne kadar beklesende duzelmeyen duzelmiyor malesef

affedilecek sey var ama.birde bardagi tasiran su.meshur.damlalar var buna ragmen bekleyen kendine yazik eder omrune yazik eder

O yokken de epey bi sene mutlu mesut yaşadın sonucta. Ya silicen kafanda komple ya da huşu cokturcen ruh haline yaşadık bitti hayatima değer katti guzel hatirlicam gibisinden. Kararli durdugun için çok zorlanacagini zannetmiyorum alismakta. Yapmak isteyip de yapamadigin seyleri yapmanin tam zamani. Git ozgurce ye ic sevis koca da neymis ya.

affedilecek sey var ama.birde bardagi tasiran su.meshur.damlalar var buna ragmen bekleyen kendine yazik eder omrune yazik eder

Tabi ki de öyle.. kendi mi niye mutsuzluga iteyim. Olmuyor denedim uğraştım ama olmuyor. Sevgi aşk yetmiyor.
Psikolojim bozuldu deliriyim mi onu mu istiyorlar.
Koca manyağı değilim çok şükür. Yuvam yıkılmasın diye her şeye yarabbi şükür diyemiyorum!
Kadına şiddet, kadın cinayetleri hep bu zihniyet yüzünden çıkıyor.
"Amaan beyleri kızmasın diye sesleri içlerine kaçmış bunların. Her evlilikte olur diye bir kelime ağızlarında normalleştirimişler resmen! Ulan psikolojik şiddet görüyorum hakarete uğruyorum.. her gün acaba yarın bu kadın bana bi sey yapar mi diye korkuyorum!!
Her evlilikte olur böyle şeyler diyorlar ya!!

Şu 50 yaşındaki dul kocakarıyı içimden bi çıkarayım.. hayatıma bakıcam inşallah

neymis koca ne derse o olur onlar herseyi.yapar.kirar doker gerekirse kufur eder ama.kadinin cvp verme.hakki dahi yokmus evlilikte. boyle.bir sacmalik.varmi.ya Allah yaratirken kadini kalpsiz duygusuzmu yaratti.
tabiki.istedigin gibi yasamak kadininda.hakki ve evlilikte.malesef.kararlar birlikte aliniyor sadece erkek yapar eder diye birsey yok.

bu mantiga.gore.o.zaman ev isleri.camasor.bulasigida erkek.yapsin nasil.olsa kadin hak.sahibi degil ya robot gibi dursun...

islerine gelince kadin sunu.yapar bunu yapar gelmeyince susup oturur haksizliga ugrar

Aynen öyle bu tarz hayatla ömür mü geçer nerede saygı hoş görü. Bunlar tek taraflı olmaz o kağıda birlikte imza atılıyor

Aynen öyle bu tarz hayatla ömür mü geçer nerede saygı hoş görü. Bunlar tek taraflı olmaz o kağıda birlikte imza atılıyor
diyorum ya kadin birseye.karisamazsa o.zaman erkek.herseyi.yapsin kadinda elini birseye.degmesin yesin icsin micsin af edersinizde... robot.gibi hayat sursun agzinida acmasin. e nasil olsa kadinlarin siniri dogustan alinmis

bosver canim aklina bile.getirme artik.duzenini kurmaya basla gec bile kaldin mahkemeyi bekleme. kendi hayat cizgini simdiden belirle

Gücümü kaybetmemem lazım.. şu an çok zor bi durumdayım. Herkesin karşısında dimdik duruyorum.. ama kendimi banyoya veya odaya zor atıyorum
Aha en büyük hata!
İnsanın inişleri ve çıkışları vardır siz inerken dik duracağım diye gaza basarsanız şarampole yuvarlanırsınız.
O yüzden dik duracağım diye kasmayın.
Bu dönemi yumuşak geçirmeye bakın farklı hobiler Edinin uzun süredir ertelediğiniz işlerinizi yapın kurslara yazılın
Yeri geldi mi acınızı da yaşayın ertelemeyin ki sonradan çıkmasın

Dik durmazsam iyice dibe vururum.. insanlar çok acımasızlar çünkü

Bir evlilik daha 3. şahıslar yüzünden bitiyor. Çevrendeki herkese evliliğin ilk yılını sor kaynanasına yakın oturan her kadın zehir gibiydi der (iyi kaynanalar müstesna). 1 yıldan sonra eşinizle gülmeyi öğreniyorsunuz herkese her olaya... Benim de kaynanam konuşur ilk yıl ne ağladık ne kavgalar ettik şimdi umrumuzda değil kadın da farketti sustu. Hakkınızda hayırlısı olur inşallah. Güçlü durun Evlenmeden önce nasıl özgür bir bireyseniz boşandıktan sonra da öyle olacak, dünyanın sonu gelmeyecek.

Yorumunuza saglik

Konu sahibi arkadaşım..Kararlar verildiği için boşaniyor kabul ediyorum seni ve boşanan bir kişiye ne denebilir.boyle olmasını sen istemezdin..Sende çok mutlu olmak isterdin ama olmadı ne yapalım.hayat inişli çıkışlı..Bazen yokuslu..Bazen dolambaçlı..Şuan için senin sağlığından daha önemlisi yok.İnanki sagliklisinya buna milyon defa şükret.degmeyecek insanlar için sağlığını bozma.atlatman hemen kolay olmayabilir bu bir süreç bunu unutma.emeklemeden koşmayı isteme.bol bol Allah'a sigin,dua et.emin ol senin için daha güzel kapılar acicak diye bak.Ümitsizliğe kapılma.sanki dışarı çıkmak hava almak sevdiğin insanlarla aynı ortamda olmak iyi gelicektir.morelini bozucak kişilerle aynı ortamda bulunmamaya çalış.gerekirse psikoterapi al.cep telefonunu da kapat bence aramalarindan rahatsız oluyorsun belliki.konusmaya gücünün olmadığına eminim.ne bileyim şöyle bir deniz kenarında denizin sesini dinlesen ne iyi gelir.Duaciyim.uzme tatlı canını.

Ben de ayrılalı 9 ay oldu ,ailevi sebebler sorundu en çok da süreci atlatmam kolay olmadı ama nereye kadar sürecekdi ki bu ikilem.
Önce kendimi dinledim,iştahım yerine geldi,ağlamayıp kendimi tuttuğum heran başkalarına patladım bu yanlışdı bana göre .
Yazdım hislerimi ,çizdim duygularımı,düzeltdim bazı alışkanlıklarımı ve birşey öğrendim bu hayat'dan kendin kendine yetebiliyorsan varsın bu hayat da ve kendini sevebiliyorsan aşarsın her zorluğu .
Benim 2. Evliliğimdi bir de yanlış gibi gözükmeyen bir evlilikdi en başta oysa ki uymuyorduk ,bakış açılarımız bile farklıydı o kadar güvenip yol almıştım ki inanmazdım bile biteceğini böylesine de güvenimi yıkacağını .
Şimdi peşim de ve artık kaybetti beni artık geri dönüşü yok ve yeniden özgüvenimi zedelemesine fırsat vermiyeceğim.
Siz de umarım bian önce toparlayıp yeniden gülümsemeyi ,yeniden kendinizi inşa etmeyi başarabilirsiniz ,tek önerim eve kapatmayın kendinizi,içinizi döküp rahatlayın,değişik aktivetilerle meşgul olun ,bi zaman sonra geçecek merak etmeyin, zaman sadece,sevgiler ...

Gerçekten çok enteresan. Kadını dövseler ne biçim insansın sen boşamıyorsun diye çemkirirsiniz, şurada ''boşanacağım, bu süreci nasıl atlatabilirim?'' Diyen biri var. ''Sen evlenme bir daha, yapamazsın zaten, bla bla bla'' bu ne yahu? Kadın onu mu sormuş? Bu kk yı tatmin etmenin imkanı yok. Her şeye kulp, her şeye kınama, memnuniyetsizlik... kadın, kadınınn kurdu ya. Düşse bir tekme de böyle kadınlar vuruyor.

Bu arada ben 3. Kişi için boşandım. İkinci kez evlendim, gayet de mutluyum. Ne olacak şimdi? Bütün değerlendirmeniz çöp oldu. ''Kocanız bi daha evlenmesin, siz savaşmamışsınız, ben sevgim için sonuna kadar savaştım vs.''Bu ne yahu:) küçük emrah dizisi mi? Şu Sabreden, edilgen kadın kafalarını bırakın lütfen. Ben nefret ederek boşandım fakat Boşanmak için sevginin bitmesi gerekmez. İnsanlar severek de ayrılabilir. Bazen her şeye rağmen yürümüyordur. ''Ayrılıklar da sevdaya dahildir'' bazen.

Üslup falan demişsiniz de, hem empati, hem de üslup konusunda zayıf gördüm sizi. Kadına çok yüklenmişsiniz, boşanmış biri olarak arka çıkmadan duramazdım konu sahibine. Bana da büyük ihtimal saldıracaksınız ama şimdiden söyleyeyim küfretseniz de cevap vermeyeceğim. Sizin için banlanmaya niyetim yok.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…