ben zaten doğru yaptığımı biliyorum. olsun diye olan bi evlilik yapmadım bu benim karakterim değil. iyi admlara da hayır dedim farkındayım ufak pişmanlık yasasam da bu benim karakterime yasam tarzıma uymadı kimseyle oynamadım .. evlenmek için evlenemem..Ederim tabi ki Allah herkesin gönlüne göre versin. Bence bu düşüncelerden kurtul önce ciddiyim bak herkes elinde olmayanı istiyor misal sen hayatını paylaşacak bir insan yanında bir arkadaş eş istiyorsun o evlenen arkadaşların da belki senin gibi olmak istiyordur bazen eş çocuklar hayat koşturmacası da yoruyor insanı yalnızlık istiyor.
Biraz sabredin arkadaş çevrenizi genişletin ve lütfen iyice emin olmadan evlenmeyin çünkü iyi ve guzel giden bir evlilik şans işi gerçekten Rabbim gönlüne göre versin.
Dun aksam bir otelin onunden gecerken esime dedim ki , beni su otele birak 3 gun sonra gel al :)
O kadar ozledim ki yalniz tatil yapmayi , evde yalniz yemek yemeyi , yalniz kalmayi
Sizi anliyorum ama bence tadini cikarin su gunlerin , dogru insan elbet karsiniza cikar bu is tamamen tesaduf
Hatta belki yalniz gitriginiz bir tatilde bile cikabilir , benim oyle tatilde tanistigim asklarim cok olmustur :)
Hayır dediklerinizde de vardır bir hayır canım öz güvenim var bak ne güzel seni çok iyi anlıyorum. Sabrın başı acı sonu baldan tatlı demiş büyükler o yüzden demek ki iyi şeyler için bazı şeyleri yaşaman gerekiyor.ben zaten doğru yaptığımı biliyorum. olsun diye olan bi evlilik yapmadım bu benim karakterim değil. iyi admlara da hayır dedim farkındayım ufak pişmanlık yasasam da bu benim karakterime yasam tarzıma uymadı kimseyle oynamadım .. evlenmek için evlenemem..
inanın kız arkadaşlarım bana özenir yasantıma bunu kendileri diyorlar.sık konusuruz zaten.. hani hayatımdan pişman değilim ama diyorum ya aksamları olan sessizlik yalnızlık kapımın artık sık çalmaması beni bunlara yçneltti.. duanız için teşekkür ederim .. sağ olun
ergenlik olduğunu sanmıyorum ergen olsam bu kadar canıma tak etmezdi sanırım. hayat tarzı diyelim. keyfime göre yasadım hep diyorum ya herseye doydum. ama siz beni yanlış anladınız sanırım derdim evlenince nasıl gezcem değil :) ya da çocukla mı gezmek daha keyifli mi filan hiç değil :) derdim yalnızlığım.. ve içimden birine evet diyememem. bilmem anlatabildim miBiraz ergen mi takiliyorsunuz.ama 30 olunca insan illa duzenli bir hayat bir es ve cocuk istiyor.cunku artik ruh da olgunlasiyor evet yanlizlik zordur bence evlilik icin hazir gibisiniz.meraketmeyin evlenince de gezilip tozuluyor hem daha guzel oluyor.cocuklarla gezmek daha keyifli........bol sans.
Hayır dediklerinizde de vardır bir hayır canım öz güvenim var bak ne güzel seni çok iyi anlıyorum. Sabrın başı acı sonu baldan tatlı demiş büyükler o yüzden demek ki iyi şeyler için bazı şeyleri yaşaman gerekiyor.
Evcil hayvanin var mi bilmiyorum. Kendine zamanın kalıyorsa ve bakarım diyorsan bir evcil hayvanın olabilir bak onunla uğraşırken ne o duvarlar aklına gelir ne yalnızlığın :) ben de isterdim ama olmuyor yasak bana alerjim var senin öyle bir sıkıntın yoksa bence mutlaka sahiplen sana da çok iyi gelecektir onun varlığı :)
benim derdim bambaşkaydı, sizin derdiniz bu mu?Kaç erkek arkadaşınız var?
ya inanın çok kötü etkilendim . kız arkadaşlarımla mesela eskiden avmye girerdik. elbiselere sarıırdık. şimdi bardak tabak sarılıyorlar. benim hayat tarzım bu değil ki. hayat çeyizden eşten yuvadan ibaret değil ki. bana kalsa 40 ımda yeni evlenirim ama diyorum ya bu yalnızlık beni mahvediyor. kısacası pskioljik intihar kısa özeti. ve bana artık yol arkadaşı lazım. ben olsun diye evlenmem ama çok zorlanıyorum. hayatım güzel anlamlı ama yalnız olmuyor.. mesela nasıl biliyor musunuz? işimde mutluyum yüzüm gülüyor yorulsam da. çünkü işe yarıyorum. ama işten eve gelmek o yol zulüm gibi. aksam bazen napcağımı şaşırıyorum.. çok zoruma ağrıma gidiyor yalnızlığım.. bi ses seda bi eşlik eden insan istiyor kendine insan. anlatılmaz aslında yasanır bu durum. mesela bugün pazar. ve ben çarşıya çıkmak istemiyorum. eskiden yalnızlığımı çok severdim. simdi ise artık sevmiyorum.. napmam lazım çıkar yol arıyorum işte
evet onların evliliği gibi bi evlilik yapamicağımı biliyorum . ben evlenmek istiyorum ama bana eşlik etcek içime sinen bi yol arkadaşı gibi istiyorum.. hayatımda birinin olması çok kolay ama ben bu flörtlere sevgili durumlarına doydum. daha istemiyorum sadece içimden geçen ,sinen biri ile evlilik ama olmuyor olmuyor olmuyor umarım anlatabildim yalnızlık ve bakış açımı yeterincetam olarak anlayamadım. evli arkadaşlarınızın hayatı için benim tarzım bu değil diyorsunuz. sanki evlilik fikrine uzak gibisiniz. ama hayatınızda biri olsun istiyorsunuz ama flörte de doydum diyorsunuz. evlilik mi istiyorsunuz yoksa biri mi olsun istiyorsunuz. yalnızlığınızı nasıl gidermek istediğiniz net değil.
zordur doğrudur. Allah yardımcınız olsun.. benim derdim burdaki bayanların çoğuna lüks belki bunu da biliyorum.. inanın hayatımın kıymetini bildim hep yüzüm gülsün istedim ki 30 a kadar güzel yaşadım işte. insanlar bana 25 gösteriyorsun diyor neden hayatımı mutlu yasamaya çalıştım. ama tıkandım işte bu noktada. inanın kişisel gelişime sardım,dualara başladım ama olmuyor . içimden gelmiyor. dua edin bana olur mu zorda kaldım. bunu yasayan bilirBenim hayatta anladığım bişey varsa hayatının kıymetini bileceksin , bir eş istemeniz çok doğal, bende istiyorum ama kısmet herşey, en iyisin elindekinin kıymetini bilmek, biz insanlar yetinmeyi asla bilmiyoruz ,bakın size bişey diyecem;ben şuan küçük bir ilçe de yaşıyorum akraba baskısından dolayı dışarı adım atamıyorum, arkadaş desen sıfır , ama yine de şükretmem gerek rabbim beterinden korusun ne diyim....
odaklandım kariyerime inanın :) ikinci ünimi okuyorum ,kurumda yükselmeye çalışıyorum. diyprum ya insanlar bana özeniyor zaten ama bunlar beni tatmin etmiyor kaldığım yalnızlıktan sora. psikologa da gittim. herseyin farkındasınız sadece hayatınızı yasayın dedi. ne bileyim tıkandığım yerdeyim..Evet artık evlilik grubuna girmek anlamsızlaşıyor. Eşli takılmalar deseniz olmuyor. Hayatınızda sevgili varsa bile uyumsuz kalıyorsunuz. Kendinize yeni arkadaşlıklar kurmaya bakın en iyisi. 30 yaşında bekar kadınlar da var. Kariyerinize odaklanın. Bir süre sonra siz imrenilen kişi okacaksınız. Koca, bebek, akrabalar vs. evli kişilerin de kendince dertleri var. Siz elbise alırken onlar çocuğa mama alacak. Vucüt değişecek ister istemez. Hayat şekli olarak siz kendinize odaklanırken evli insanlarda böyle olmuyor maalesef. Her şeyin kendince artısı ve eksisi var. Davulun sesi uzaktan hoş gelirmiş. :) Eve gelirken mutlu olmak için bir hayvan mı sahiplenseniz acaba? Kedi, kuş vs. Kursa yazılabilirsiniz. Hayat evlilikten ibaret değil gerçekten de..
söyle diyebilirim ne istemediğimi bildiğim için bu noktadayım. istemediklerim kaldı hayatımın dışında işte. istediğim olsun istiyorum yani içimden geçsin bu olsun demek istiyorum ama öyle biri olmuyor işte. arkadaşlarımın evliliğini yadırgamıyorum asla. ama ben evliliğimde çabak tabaga sarılcak bi kadın değilim.. çeyiz dizcek bi kadın değilim.. hayat kısa ve hayatın tadını çıkarcak bi evlilik sade basit bi evlilik hatta çeyizimde sadece diplomalarımı koycağım bi evlilik düşünebilirim. sanırım çok ev kadını stilim yok ya da bunlara ikna etcek adam yok.. yani diyorum ya istemediklerimi bildiğimden yalnızım da istediğim gibi biri karşıma çıksın buymuş derim. umarım anlatabildim :)Bence siz ne istediğinizi bilmiyorsunuz. Hem bir hayat arkadaşı istiyorum diyorsunuz hemde evli arkadaşlarınızın hayatlarını yadırgıyorsunuz elbise alırdık tabak bardak bakıyorlar fakat ben yalnızım bir hayat kurmak istiyorum demeniz bir garip değil mi önce ne istiyorsunuz bu çok önemli.
Yanlızlık tabi ki zir, insanoğlu illaki anlaştığı sevdigi ve sevilecegi birini ister, bunlar normal şeyler. Sadece zamanı var demek ki, sabretmek ve beklemek gerek. Bu arada da hayatın tadını çıkarmak gerek.turlara katılırım ülke içi.. dünya için sanırım ben de öyle olacağım yakında . ama olmak istemiyorum bi yol arkadaşı lazım bence.. yalnız da olmuyor ben yalnızlığa alışamıyorum
Yani anladım ama çok garip bir istek geldi banasöyle diyebilirim ne istemediğimi bildiğim için bu noktadayım. istemediklerim kaldı hayatımın dışında işte. istediğim olsun istiyorum yani içimden geçsin bu olsun demek istiyorum ama öyle biri olmuyor işte. arkadaşlarımın evliliğini yadırgamıyorum asla. ama ben evliliğimde çabak tabaga sarılcak bi kadın değilim.. çeyiz dizcek bi kadın değilim.. hayat kısa ve hayatın tadını çıkarcak bi evlilik sade basit bi evlilik hatta çeyizimde sadece diplomalarımı koycağım bi evlilik düşünebilirim. sanırım çok ev kadını stilim yok ya da bunlara ikna etcek adam yok.. yani diyorum ya istemediklerimi bildiğimden yalnızım da istediğim gibi biri karşıma çıksın buymuş derim. umarım anlatabildim :)
öyle yapıyorum bende işte ama hayatın tadını yalnızlıkta o kadar çok çıkardım ki daha nasıl çıkarayım bilmiyorum.. cılkı çıktı diye espri yapasım geldi :) şakası bir yana berbat bişey yalnızlıkta. Allah kimseyi sınamasın diliyorum..Yanlızlık tabi ki zir, insanoğlu illaki anlaştığı sevdigi ve sevilecegi birini ister, bunlar normal şeyler. Sadece zamanı var demek ki, sabretmek ve beklemek gerek. Bu arada da hayatın tadını çıkarmak gerek.
malesef beklentiniz biraz fazla. içine sinen bir eş herkese nasip olmuyor. evliliklerin çoğu evlenmiş olmak için yapılıyor. çok kafasına uyan , aşık olan, çok beğenerek evlenen çok az. hem evleneyim ama hem de istediğim gibisi olsun çok zor ve sizin gibi içime sinsin diyenler bu işte genelde zorlanıyor yani durumunuz oldukça normal.evet onların evliliği gibi bi evlilik yapamicağımı biliyorum . ben evlenmek istiyorum ama bana eşlik etcek içime sinen bi yol arkadaşı gibi istiyorum.. hayatımda birinin olması çok kolay ama ben bu flörtlere sevgili durumlarına doydum. daha istemiyorum sadece içimden geçen ,sinen biri ile evlilik ama olmuyor olmuyor olmuyor umarım anlatabildim yalnızlık ve bakış açımı yeterince
:)) sanırım anlatamadım ben derdimi bilemiyorum :) ben gerektiğinde yemekte yaparım çokta lezzetli yaparım.eşimse kesin yaparım :) ama cicili bicili tabak çanak çömlek ev dizimi çeyiz gelinlik kınalık amannnn.. uğraşamicam onun yerine gezerim bir yerler görürüm falan filan :) hayırlısı olsun herkes hakkında umarım ben de bulurum kafama göre birini..Yani anladım ama çok garip bir istek geldi banaevleneceğiniz kişi olsun diplomanda yiyelim yemek diyecek o zaman farklı tabi işim şakası anladığın şu eğitimli olsun hayatınızı özenli ihtiyaçları basit bulan birisi olsun. Umarım hakkında hayırlısı olur ve böyle birisini bulursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?