evet evliliğim bitiyor eşim ana kuzusu olduğunu itiraf etti

Sırf bu sebepten "ana kuzusu" evliligim bitti.
Ha öyle çok basit bitmedi.
Çok emek verdim fedakarlık her yaptıklarına katlandım sabrettim.
İrem dericinin hastaliginadogru gidiyordum nerdeyse . Üzüntüden bitmiştim.
Eşim de beni çok seviyordu ama noldu o onları tercih etti.
Defoldu gitti.
Şimdi çok iyiyim mutluyum.
Bırak gitsin ondan sana koca olmaz

Gerçekten mutlu musun?
Tekrar evlenmeyi düşünmedin mi ?

Kaç yıllık evlisiniz bilmiyorum
Bizde sıkıntı yaşadık kayınvalide ve eşimle ama şimdi çok şükür sorunlar çözüldü rayına oturdu herşey
Bence sabredin eşinizle ilgili sıkıntınız yoksa...
Sabredin derken katlanın demiyorum sıkıntı kayınvalide ise eşinize yansıtmayın yani o öyle dedi bunu yaptı gibi
Kayınvalide ile sorun mu var mesafe koyun tamam diyin yine kendi bildiğinizi okuyun
Evliliğin 3-4 yılı hep çatışma ile geçiyor kayınvalide gelini kabul edemiyor benim istediğimi yapsın benim sözümü tutsun istiyor sonra zamanla herşey rayına oturuyor
Siz onun dediğini yapmıyorsunuz oda yapmamanıza alışıyor :)
Kayınvalide ile küs kalma eşinle birlikte git gel ama onunla samimiyet de kurma
Ben şimdi eşimi kayınvalideme şikayet ediyorum oda benim arkamda duruyor ama bu duruma kolay gelmedik tabiki

Kaç yıllık evlisiniz bilmiyorum
Bizde sıkıntı yaşadık kayınvalide ve eşimle ama şimdi çok şükür sorunlar çözüldü rayına oturdu herşey
Bence sabredin eşinizle ilgili sıkıntınız yoksa...
Sabredin derken katlanın demiyorum sıkıntı kayınvalide ise eşinize yansıtmayın yani o öyle dedi bunu yaptı gibi
Kayınvalide ile sorun mu var mesafe koyun tamam diyin yine kendi bildiğinizi okuyun
Evliliğin 3-4 yılı hep çatışma ile geçiyor kayınvalide gelini kabul edemiyor benim istediğimi yapsın benim sözümü tutsun istiyor sonra zamanla herşey rayına oturuyor
Siz onun dediğini yapmıyorsunuz oda yapmamanıza alışıyor :)
Kayınvalide ile küs kalma eşinle birlikte git gel ama onunla samimiyet de kurma
Ben şimdi eşimi kayınvalideme şikayet ediyorum oda benim arkamda duruyor ama bu duruma kolay gelmedik tabiki

Bana ailemin yanında hep birlikte barışmak için gitmişken öyle laflar söyledi ki annem babam buz kesti. Ne olursa olsun , hatalı bile olsam büyüklük öyle olmazdı. Kaldı ki benim söyleyecek çok şeyim vardı, ama sustum. Bizde büyük varken küçük konuşmaz. Bakılacak yüz kalmadı iyice yüz göz olundu kısacası git demek kolay ama ayaklarım bir ileri 3 geri gidiyor. Eşim de gitmem taraftarı değil şimdilik.

Laf da sokma umursamasan daha iyi olmaz mı? Belki inat yapıyor.

Umursamamak istiyorum ama böyle çevremde iyi kayınvalideler, iyi aileler gördükçe kendimi tutamıyorum. O da karşı atağa geçip savunuyor. Yani gariplik ailesinde aslında bunu görüyor ama konduramıyor. İçimden saydırmak, parçalamak geçiyor o kadını ama şimdilik bu kadarr tutabiliyorum. Bana yaşattıklarını unutmam mümkün değil. İnşallah bigün hiç laf etmeyecek kıvama da gelirim.

canim yaa. uzuldum. cok dolmussun. kvden de degil sorun esinde. kv kotuleyince dur esim o. ben onunla mutluyum seviyorum. bana onu kotuleme sikayet etme demesi gerwkirdi. ayrica kotulesede sana yansitmamasi gerekirdi. ayni sekilde esin sanada annem o dur demeli.

esinle konustugun halde bunlari yapmaya devam ediyorsa cocukta yoksa evliligini gozden gecirmelisin.

en iyi cozum baska sehre tasinmak uzak olmak.

Bana ailemin yanında hep birlikte barışmak için gitmişken öyle laflar söyledi ki annem babam buz kesti. Ne olursa olsun , hatalı bile olsam büyüklük öyle olmazdı. Kaldı ki benim söyleyecek çok şeyim vardı, ama sustum. Bizde büyük varken küçük konuşmaz. Bakılacak yüz kalmadı iyice yüz göz olundu kısacası git demek kolay ama ayaklarım bir ileri 3 geri gidiyor. Eşim de gitmem taraftarı değil şimdilik.
Ahhh şu kayınvalidelerr ahhhhh anlatsam cilt cilt roman olur malesefki erkek sewsede kadın kdar cesaretli olmuyor hanımlar bunu kabul etmmiz ve ona göre kararlr almalıyız

Gitmenizi istemiyorsa daha iyi olabilir belki
Kv yüzünden boşanmayın diyorum
Bende zoraki gittim zoraki konuştum ama kazanan şimdi ben oldum eşim şimdi bana hak veriyor ama eski defterleri açmıyorum artık
Sıkıntı olursa kayınvalide ile hallediyorum eşime kendisi anlatırsa haberi oluyor yoksa haberi olmuyor kendisi anlatınca bende şunlara kırıldım diyorum sesini çıkarmıyor şikayet eden kimse haksız da o oluyor galiba :))

Umursamamak istiyorum ama böyle çevremde iyi kayınvalideler, iyi aileler gördükçe kendimi tutamıyorum. O da karşı atağa geçip savunuyor. Yani gariplik ailesinde aslında bunu görüyor ama konduramıyor. İçimden saydırmak, parçalamak geçiyor o kadını ama şimdilik bu kadarr tutabiliyorum. Bana yaşattıklarını unutmam mümkün değil. İnşallah bigün hiç laf etmeyecek kıvama da gelirim.

Ohoooo benim kv de öyle ama ben hiç başka kv lere özenmiyorum. Sen bence biraz fazla takıksın bu olaylara. Niye zoruna gidiyor ki bırak olduğu gibi kabul et insanları. Böyle yaptığın sürece eşinle aran kötü oluyor. Ne laf sok ne bişey söyle o eşinin annesi tabi ki kondurmaz.
Benim de eşim kendi annesini bildiği huyunu tanıdığı halde kimseye laf söyletmez kendi söyler bitek. Kaldı ki bzie düşmez annelerine laf etmek veya başkalaroyla kıyaslamak.

Ne yapmalıyız mesela?
Canım ben 3yllk ewliym yaşım 25 fakat zor bi hyatm vardı bbamı küçk kaybttim annem pskjk rahtsz yıllardr ve kimsemz yok öncelikle bunları söylym dedim neler var hyatta anlmmız için.şimdi gelelim evllgme eşimi 7yıldr tanıyorum uzn bir ilişkimz muazzam bir sewgmz var fakat annesi ve 2kardesi olan varlıklar eşime zerre sewgi duymayan insanlr düşünki ben kendi ailemden aldgm 7binle dügün yaptım 1çöp dahi almadılar bunun yanında huzurszluk diz boyu oturcgm ewimi kiraya verip habrrszce borçlrnı ödediler ben eski 1.kat bir ewe gelin olarak oturdum

Canım ben 3yllk ewliym yaşım 25 fakat zor bi hyatm vardı bbamı küçk kaybttim annem pskjk rahtsz yıllardr ve kimsemz yok öncelikle bunları söylym dedim neler var hyatta anlmmız için.şimdi gelelim evllgme eşimi 7yıldr tanıyorum uzn bir ilişkimz muazzam bir sewgmz var fakat annesi ve 2kardesi olan varlıklar eşime zerre sewgi duymayan insanlr düşünki ben kendi ailemden aldgm 7binle dügün yaptım 1çöp dahi almadılar bunun yanında huzurszluk diz boyu oturcgm ewimi kiraya verip habrrszce borçlrnı ödediler ben eski 1.kat bir ewe gelin olarak oturdum
Üstüne birde vajinsmus denen rahtszlkla mücadele edyrm yıllrdr bütün bunlar ilişkimzi yıpratsada çok ama çok üzülsemde hatta eşimde annesne çok düşkn hersye ragmen düşün dügünün var annen bir davetli hawasında bunlara ragmen yne gttm görüştüm bişy olmmş gbi sabır sabır derken enson ipler koptu snirkrzi geçirp hastanlk oldum

5 yıl olacak çok da yeni sayılmaz. sorunlarımızın tek kaynağı ailesi oldu özellikle annesi her şeyime eşim aracılığı ile müdahale etmesi. yaşadığım ilde niye arkadaşım yokmuş mesela....

pilates yapıyorum niye evde yapıyormuşum salona gitmiyormuşum (kv onunla salona gelmemi istemişti hep yaşlı kadınlar var bir de ben evde zaten ebru şallı falan yapıyordum gitmemiştim o bile sorun olmuş...)

bu kaçıncı şans...ben artık eşimin bana söylemek istediğini sezmiştim. sonunda dedim boşanmak istiyorsan söyle bana mı söyletmek istiyorsun.

sanmıyorum değişmez...

benim için hayırlısını istiyorum sadece...

Bence tek sebep bunlarsa ortada hiçbir şey yok. Ortalama her kv bu kadarını yapıyor, çocuk olunca şöyle yapmayın böyle yapın diyor, kv dediğin konuşur yani. Orta yol bulunurdu, tatlı dille kandırabilirdiniz eşinizi.

Üstüne birde vajinsmus denen rahtszlkla mücadele edyrm yıllrdr bütün bunlar ilişkimzi yıpratsada çok ama çok üzülsemde hatta eşimde annesne çok düşkn hersye ragmen düşün dügünün var annen bir davetli hawasında bunlara ragmen yne gttm görüştüm bişy olmmş gbi sabır sabır derken enson ipler koptu snirkrzi geçirp hastanlk oldum
Önceden eşime ayrı bu insanlra ayrı üzülüyordum çünkü benim için kapıda saatlrce beklyn bna aşkndan sıkıldgm adam şuan beni kırıyordu inanamıyordum yediremiyordum bırak dedgmde aglayan bir adam vardı bu nasıl iş diyordum vee bigün karşıma alıp artık yeter sewdim tamm sende sewdin pişman degilim ama artık ölüyorum lütfen benim haytmdan çık dedim

Önceden eşime ayrı bu insanlra ayrı üzülüyordum çünkü benim için kapıda saatlrce beklyn bna aşkndan sıkıldgm adam şuan beni kırıyordu inanamıyordum yediremiyordum bırak dedgmde aglayan bir adam vardı bu nasıl iş diyordum vee bigün karşıma alıp artık yeter sewdim tamm sende sewdin pişman degilim ama artık ölüyorum lütfen benim haytmdan çık dedim
Ve bna beni üzenleri hayatndan çıkaracgnı ve böyle seylre imkn vermcgni hersyi bildgni fakat ailesi oldgu için kabullenmdgini söyledi dha snra hiçbr irtibat kurmadı tlfnndan dahi engllmiş o insanlrı ve şuan hiç tartşmmz yok mutluyum dior adam çnkü görüştükçe durmuyor bu tip insanlr bu kadın görüntüde anne ama hak yiyen evlat ayrımı yapan bir kadın

Ve bna beni üzenleri hayatndan çıkaracgnı ve böyle seylre imkn vermcgni hersyi bildgni fakat ailesi oldgu için kabullenmdgini söyledi dha snra hiçbr irtibat kurmadı tlfnndan dahi engllmiş o insanlrı ve şuan hiç tartşmmz yok mutluyum dior adam çnkü görüştükçe durmuyor bu tip insanlr bu kadın görüntüde anne ama hak yiyen evlat ayrımı yapan bir kadın
Çok uzun oldu farkındayım ama bunu okuyup belkide bzimkide aşılablir bak ne insanlr nelr yaşıyor diyennz olcktr aranızda ben sewdigim adama sahip çıktm 1defa anne sözyle bna ayrllım dedi nişanllık sürecnde şimdi dönüp senn hakkını nasıl öderim çok pişmnm diyen adam var hersy sewgiyle her iki taraf seviyorsa dünya karşı gelse her sorun çözlür.ewt kadınız kırılganız ama bn sewiyorum bu adamı tabiki söz konusu sadakat olursa boşanın fakat diger türlü arada sewgi varsa inanın bna ona kırılsanzda kırsanızda uykusunda sewiyorsunuz bizim hikayemiz böyle işte

çok şanslısınız o zaman emin olun.

benim etrafımda kadının alttan almadığı evlilik hiç görmedim.belki var ama ben rastlamadım. eşinizin kıymetini bilin.
o benim kıymetimi bilsin :KK12:

tabi şaka bir yana.
herkes birbirinin alanına saygı gösterse çoğu evlilik kurtulur.
hayırlısı olsun.

Bende aynen sizi gibi düşünüp, tabiri caizse bütün kartlarımı açık tutup eşime paşalar gibi dvranmıştım. Sonra da ben gidince eşim çok pişman oldu. Fakat sinirle gidip dava dosyasını ikimiz de imzaladıktan sonra :) Umarım sizinkinin aklı başına daha erken gelir. Düşünsenize ne zorluklarla kurdunuz o yuvayı, yeniden evlenmek de kolay ama nerden biliceksiniz ki Rabbinizin sizi 2 defa aynı konularla sınamayacağını ..? Annem hep der ki, elin iyisi bulunmaz. Eğer ki eşiniz sizi biraz olsun seviyorsa, o sevgiyi çoğaltmak için biraz yalnız tatile falan çıkın. Eski günlerinizi hatırlayın, güzel anılarınız muhakkak vardır. Tekrar başka bir adama dokunabilir misiniz, boşandıktan sonra ne yaparsınız bunları da düşünüp cevaplayın kendinize.

tatil meselesinde eşim bu sorunları halletmeden tatile çıkmıyor aklım fikrim tatildeymiş onu kullanıyormuşum şu bu.
benim içim dışım bir. top artık onda. karar versin ne yapacaksa yapsın.

az önce bir akrabamla konuştum, kv demiş ki oğluna oğlum senin de kız kardeşin var allah korkumuz olsun. görümcem eşiyle ve kv siyle sorunlar yaşıyordu duyuyordum benim olaylardan sonra. ben kimseye bedduat etmedim ama görümcem aramızda en ufak sorun olmamasına karşın annesi küserse küsen bir insandı. benim içim rahat, rabbim herkese niyetinin karşılığını verir.

eşim de kendi bilir bu saatten sonra...

Ohoooo benim kv de öyle ama ben hiç başka kv lere özenmiyorum. Sen bence biraz fazla takıksın bu olaylara. Niye zoruna gidiyor ki bırak olduğu gibi kabul et insanları. Böyle yaptığın sürece eşinle aran kötü oluyor. Ne laf sok ne bişey söyle o eşinin annesi tabi ki kondurmaz.
Benim de eşim kendi annesini bildiği huyunu tanıdığı halde kimseye laf söyletmez kendi söyler bitek. Kaldı ki bzie düşmez annelerine laf etmek veya başkalaroyla kıyaslamak.

Haklısın, yaşadığım şeyler beni fazla takık ve duygusal bi insana çevirmeye başladı. Hemen önüne kesmem lazım ! Laf etmek düşer şöyle ki bana bir saygısızlık yaparsa kim olursa olsun,düşer. Fakat ben yüzüne bişey söyleyemiyorum bu da eşimle aramı bozuyor haklısın. Burayı bu sebepten seviyorum işte, farklı gözler bazen hatalardan dönmemize vesile oluyor. Teşekkür ederim. Taş olmak lazım biraz, sen başarabiliyorsan ne mutlu, darısı bizlere

Sen annesini kötülüyor musun kavga sırasında?

hayır sadece yaptığım şeylerin sebebini anlatmaya çalışıyorum. annesi haksız olunca tabi annesini savunmak için karşı atağa geçiyor.atıyorum eşimin doğumgünü partisinde kv yi çağırmak için aradığımda teli açmaması günlerce...açmadı mı telefonu açmadı işte.yok mutlaka ben de şöyleyimdir ondan açmamıştır. saçma sapan bahaneler.

Back
X