evet yine görümce..

Jane87

Boşver görme duyma düşünme...
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2015
122
60
98
38
Merhaba hanımlar uzun zamandır burdaki dertleri okuyodum ama üye olmaya gerek duymamıştım keşke hiç duymasaydım. Hayatımda hiç anlaşamayan huysuz kişi olmamıştım hala anlamış değilim. Konuya gireyim iki görümcem var biri abla gibi iyidir evli yaşı da baya var diğeri bekar çalışıyo memur şehir dışında tatil oldukça gelir bzde kalır nedeni de eşimi çok sever eşim de onu. Evlenmeden önce de beraber yaşıyolardı biraz özgürlüğe alışkınlar. Neyse kısaca ben buna hiç ısınamadım neden bilmiyorum çok soğuk geliyo. O da bana tabi. İlk günden beri hiç tartışmadık ikimiz de eşim için katlanıyoruz birbirimize. Bu hafta yine geldi kaldı bikaç gün dün surat bir karış çıktı gitti annesine orda kalcakmış. Eşim çok bozuldu naptın ablama dedi liseden beri nerdeyse hiç kalmamış orda. hiçbişey yapmadım dedim yattı hemen erkenden soğuk davranıyo bana onu daha çok seviyo resmen. Napıcam ben şimdi yuvam yıkıkır mı gerçekten bişey yapmadım

ne kadardır evlisiniz?
görümcenin artık kardeşinin evlendiğini ve her aklına estiğinde gelip kalmasının uygun olmadığını anlaması gerek.
orası bekar evi değil.
boşverin alışırlar zamanla.

Birşey yapışmadığınıza emin misin?
Hata karşılıklıdır her daim, illa sadece sen yapmışsındır demiyorum bak, işteş çatı kullanıyorum. Emin misin?
O eve gelişiyle senelerdir hiç kalmadığı bir eve çıkıp gitmesi arasında neler oldu yani, oturup onları konuşalım.

Yani ortada bişey yokken neden sevmediğinizi anlamaya çalışıyorum.
Eşim de söylüyo zaten soğuk bi tip ısınamadım herşeyi o biliyo emirler falan küçük görüyo beni eşim alışmış başka kimsenin dediğini yapmaz sade ablası yaptırabilir bi de ben. yani kendisi böyle söylüyo

Görümcenizi sevmemek için hiçbir nedeniniz yokken sadece görümce olduğu için belli ki anlaşmaya gönüllü değilmişsiniz.
Elbette kardeş çok çok çok kıymetli .
Eşinizin bunu hoş karşılamaması normal.

Sanırım siz evlendikten sonra eşinizin sadece sizin sözünüzü dinlemesini istiyorsunuz.

Ağzımı açmadım yapsam yaptım derim ben normalde hiç lafımı esirgemem kimseye herkes bilir. ona karşı hep sustum sabrettim tamam tamam dedim her dediğine

Aranızdaki soğukluktan dolayı belki bu yüzünüze vurmuştur soğuk durmuş olabilirsiniz . Yada belki de o kadın gerçekten sorunludur gözünün üstünde kaş var diyip gitmiştir Yada sırf eşinle aran bozulsun diye yapmıştır ayy bilemedim ki seçenek çok kötü bir durum .. Ama eşine ılımlı davran bikaç gün suyundan gitte aranız düzelsin bide sakın ablası hakkında kötü yorum yapma gitmesi için bişey yapmadıysan bile yaptın izlenimi verirsin dikkat et .

Sanırım siz evlendikten sonra eşinizin sadece sizin sözünüzü dinlemesini istiyorsunuz.
Hayır onu konuyu anlayın diye yazdım biz herşeyi oturur konuşur öyle karar veririz hatta onun istediğini genellikle kabul ederim çok seviyorum hiç kıramam.evet kimseyi takmayıp ona bu kadar çok değer vermesini çekemiyorum zaten çok kıskancım kabul ediyorum ama hiç belli etmedim şimdiye kadar kimseye. Kimse bilmiyo bu konuyu

O kız eşinin kardeşi. Nasıl davranması bekliyorsun ki.

Arkadaşlar,
Fazla yüz verme yada bekar evi değil her akllına estiğinde gelip gitmesin ne demek ben anlıyamıyorum.
Bir kardeşden bahsediyorsunuz.

Eşimin kardeşlerini kendi kardeşimden ayırt etmem,eşimde benim kardeşi ayırmaz.Ve kardeşlerimiz ne zmaan isterlese gelip evimizde kalırlar.Başımızın tacıdırlar.
İyilikden-hoşlukdan ve bir aile olmakdan daha değerli hiçbirşey yok şu hayatta.

sıkıntıya sokma kendini yaptığın bişi yoksa elbette herkes kendinde soru aramaya başlar.. bu tarz ilişkilere karşıyımdır.. seviyor olabilir. abi kardeşdirler ama evliken bu durumların olması doğru değil illaki huzursuzluk olur görümcenin bunu anlaması lazım seninle arası iyi değilse bence o eve kalmaya gelmemeli annesi dururken.. yada kalıyorsa kendini sevdirmek zorunda. !

Bir yılı geçti evliliğimiz gelsin kalsın yeter ki eşim bana böyle soğuk davranmasın akşam da söyledim gidelim getirelim kalmasın orda dedim. Evet çok korkuyorum ilk defa bana böyle soğuk baktı bütün gece ağladım öcü gibiyim şuan

KK olarak artık biz biliyoruz kıskançlığınıO çok buz gibi dursada sen öyle olma.Tabi bu demek değilki herşeyini anlat kankin olsun.Ama belli olmasın rahatsızlığın.

bunun için yuvanın dağılacağından korkman mantıklı düşününce sana da anormal gelmiyor mu?

Bence kendiniz iletişime geçin.
Bir adım atın.Oda size bir adım atar.Böyle böyle ilişkileriniz kuvvetlenir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…